Споделянето на акаунта ви в NordVPN е добър начин да платите по-малко и да се възползвате от услугата! То ви дава достъп до 6 устройства едновременно, без да плащате допълнителни такси.

NordVPN ви позволява да защитите данните и поверителността си. Той ви дава достъп до над 5500 сървъра в цял свят и защитава данните ви, докато сърфирате в мрежата.

Разказваме ви всичко за това в тази статия, за да разберете как можете да спестите пари от абонамента си, като го споделите!

Описание на различните абонаменти на NordVPN

Няма различни нива на акаунта: просто плащате плаваща скала на таксите, колкото по-дълго се абонирате.

  • 1-месечен абонамент: 9,56 €/месец
  • 1-годишен абонамент: 63,20 евро, платими наведнъж, т.е. 5,27 евро/месец
  • 2-годишен абонамент: 93,89 евро, платими наведнъж, т.е. 3,91 евро/месец

На колко устройства мога да използвам акаунта си?

Могат да се свържат 6 устройства едновременно, така че можете да го споделяте с до 5 души, като всеки се свързва с различно устройство.

Действия за споделяне на вашия акаунт в Nord VPN

За да споделите акаунта си в NordVPN с друг абонат, трябва само да споделите паролата и данните си за вход. Това ще даде достъп до администрацията на акаунта в NordVPN.

Няма рискове за сигурността, свързани със споделянето на акаунти, ако спазвате тези 2 златни правила, за да сте сигурни, че споделянето на акаунти в Netflix ще премине възможно най-гладко:

  • Използвайте парола, предназначена за този акаунт, различна от тази, която използвате обикновено. Другите потребители не трябва да могат да се свързват с другите ви акаунти!
  • Споделяйте профила си с хора, на които имате доверие, в защитена среда.

Дори да имате достъп до потребителското си име, друг потребител няма да може да промени имейл адреса, свързан с акаунта, тъй като Nord VPN изисква код за валидиране, изпратен на вашия имейл адрес. Въпреки това те ще могат да променят паролата си и да надградят пакета си от стандартен на премиум, например.

Ако това се случи, все пак ще можете да възстановите акаунта си, тъй като имейлът не може да бъде променен, поради което препоръчваме да споделяте абонамента си само с човек, на когото имате доверие.

Това е всичко! Вече знаете всичко за споделянето на абонамента на NordVPN!

Колко мога да спестя с обща сметка?

Ако споделяте услугата с 5 души, 6 от вас ще могат да сърфират в пълна безопасност и да гледат сериали от цял свят благодарение на споделянето на абонамент за NordVPN . Това представлява цена от 1,60 EUR на човек на месец и, което е по-важно, спестяване на 96 EUR на година в сравнение с месечната оферта на пълна цена.

Не чакайте повече, а си направете акаунт в Sharesub, сайта за споделяне на абонаменти, за да намалите разходите си.

Sharesub е платформа, която ви позволява да разделите разходите за всички абонаменти с вашите приятели, семейство и колеги. Можете лесно да въведете всичките си акаунти в нашия интерфейс и да изпратите покана до контактите си или да намерите съабонати. Най-накрая ще получавате парите си обратно всеки месец, без да се налага да получавате напомняния!

Categorized in: