Сигурността и неприкосновеността на личния живот в интернет са много важни. Когато сърфирате в интернет, е важно да защитите себе си и данните си. Точно това предлага услугата Cyberghost VPN. Благодарение на VPN услугата, предлагана от Cyberghost, си възвръщате контрола върху това, което споделяте в интернет, като същевременно защитавате цифровата си самоличност чрез прикриване на IP адреса си. Cyberghost VPN изисква абонамент, който може да представлява определен финансов разход. Но не се притеснявайте, напълно възможно е да споделите Cyberghost VPN с приятелите и семейството си!

Cyberghost VPN оферта

За да използвате VPN услугите на Cyberghost, трябва да сключите абонамент. Предлагат се няколко пакета, така че можете да изберете най-подходящия за вас:

  • 1-месечната оферта е на цена от 11,99 евро на месец с 14-дневна гаранция за връщане на парите;
  • 6-месечната оферта е на цена от 6,99 EUR на месец (фактурирана на 41,94 EUR на всеки 6 месеца) с 45-дневна гаранция за връщане на парите:
  • Офертата за 1 година е на цена от 3,75 EUR на месец (45 EUR на година) с 45-дневна гаранция за връщане на парите;
  • Двугодишната оферта е на цена от 2,95 EUR на месец (таксувана по 70,80 EUR на всеки 2 години) с 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Нещо повече, Cyberghost редовно предлага промоционални оферти за своя VPN абонамент и дори допълнителни пакети през определени периоди от годината. Например по време на “Черния петък” можете да вземете оферта за 2 или 3 години на много атрактивна цена, включително няколко допълнителни месеца безплатно. В допълнение към това Cyberghost ви предлага пакета Cyberghost Security за 4,50 евро на месец, който включва антивирусна програма.

Какъвто и пакет да изберете, ще получите :

  • 24/7 поддръжка на клиенти;
  • Повече от 9200 VPN сървъра;
  • Специални приложения за широк спектър от устройства;
  • Възможност за получаване на известия в случай на изтичане на парола или имейл;
  • Споделете абонамента си с 6 приятели или членове на семейството.

Разберете как да споделите VPN абонамента си за Cyberghost

За да споделя моя абонамент за VPN услугата Cyberghost, процедурата е много проста, тъй като споделянето на акаунта е включено в абонамента. Това означава, че приятелите и семейството ви няма да имат проблем да се присъединят към споделената VPN услуга на Cyberghost. Разберете сега как да споделите Cyberghost VPN :

Time needed: 3 minutes

Споделете своя VPN абонамент за Cyberghost

  1. Влезте в уебсайта на Cyberghost

    Започнете, като отидете на сайта на Cyberghost от интернет браузър и кликнете върху “my account” в горния десен ъгъл, за да влезете.

  2. Достъп до състоянието на профила ви

    След като влезете в профила си, можете да получите достъп до състоянието на профила си от таблото за управление.

  3. Кликнете върху “зона за изтегляне”.

    От таблото за управление кликнете върху “Област за изтегляне” в лявата част на екрана. Оттук можете да изтеглите приложението Cyberghost за много устройства, но това, което ни интересува, е разделът “Управление на моите устройства”, който ще ви позволи да добавите допълнително устройство или да изтриете такова.

  4. Изпратете данните си за вход на приятели и роднини

    Абонаментът за VPN услугата на Cyberghost може да бъде споделен между 7 души (вие и вашето семейство). За да могат вашите приятели и роднини да се възползват от предимствата на абонамента ви, без да харчат пари, е необходимо да им изпратите данните си за вход. Ето защо е най-добре да използвате конкретен имейл адрес и парола за Cyberghost, тъй като вашите приятели и семейство ще имат достъп до таблото ви за управление също като вас.

Cyberghost VPN

Компанията Cyberghost е основана в Букурещ, Румъния, през 2011 г. Тази компания има за цел да предложи на своите потребители анонимност и сигурност онлайн. С повече от 70 професионалисти зад гърба си компанията Cyberghost се превърна за няколко години в един от лидерите в областта на защитата на личните данни в интернет. Днес Cyberghost има повече от 38 милиона потребители в цял свят.

Categorized in: