Всичко, което трябва да знаете за споделянето на вашия абонамент за Proton VPN

Трябва ли да защитите поверителността си, когато се свързвате с интернет чрез смартфон, настолен компютър или свързан телевизор? Можете да разчитате на Proton VPN. Разказваме ви всичко, което трябва да знаете за инструмента, как работи, какви са неговите предимства и недостатъци!

Какво е Proton VPN?

С Proton VPN личните ви данни са в безопасност на всяко свързано устройство. Услугата насърчава свободата онлайн, като премахва географските бариери и цензурата. Доставчикът набляга на прозрачна и строга политика на поверителност. Благодарение на функциите на VPN IP адресът и данните ви са напълно криптирани. Никоя трета страна не може да шпионира вашата онлайн дейност.
Алтернативите на Proton VPN са ExpressVPN, NordVPN и CyberGhost. Въпреки това, когато става въпрос за качество на услугата, прозрачност и сигурност, Proton VPN остава ненадмината. Инструментът е лесен за научаване и използване, а приложенията са ергономично проектирани.

Какъв тип абонаментен план за максимална връзка?

Proton VPN позволява на няколко различни устройства да се свързват с VPN едновременно, в зависимост от използвания абонаментен план. Разбивката на това разпределение е следната:

  • Безплатна версия: с тази версия можете да свържете едно устройство към VPN услугата със средна скорост. Това означава, че с този план не можете да свържете няколко устройства едновременно. Безплатният абонамент ще ви даде представа за потенциала на VPN.
  • Основен план: ако изберете този план, ще можете да свържете две устройства към VPN услугата. Това означава, че един VPN акаунт защитава поверителността на две устройства, свързани по едно и също време.
    Очевидно е, че рисковете, свързани със споделянето между собственика и съавторите, са по-големи, тъй като данните се споделят между няколко души едновременно. Въпреки това можете да ги заобиколите, без да се притеснявате за функциите “Убийство”, “Протоколи за връзка”, “Защитен код”, “Протоколи” и “NetShield”.

Как да споделя приложението?

Преди да използвате Proton VPN, уверете се, че сте се абонирали за една от следните три основни опции:

  • 1 месец за 9,99 €;
  • 1 година за 5,99 евро (40% намаление в сравнение с месечния пакет);
  • 2 години за 4,99 € (-50%).
    С Proton Plus разполагате с голям брой сървъри в по-широк кръг от местоположения с най-бързата скорост от доставчика. Освен това получавате достъп до поддръжка на платформи за стрийминг и функции като VPN Secure Core или Tor via VPN: това е най-доброто преживяване с ProtonVPN.
    Proton Unlimited: този план ви предлага всички предимства на плана Proton Plus и още много други:
  • Proton Mail Plus: криптирана електронна поща ;
  • Proton Drive: сигурен, криптиран облак с общо 5 GB място за съхранение (синхронизирано с ProtonMail) ;
  • Proton Calendar: с 20 календара и споделяне на календари.
    За да споделите своя Proton VPN акаунт, трябва да използвате специална парола.

За да споделите Proton VPN в Sharesub, просто споделете данните си в данните за абонамента си за Sharesub.

🔐 Вашите идентификационни данни се архивират с криптиране от край до край и ще бъдат видими само за вас и вашите абонати, както и за службата за обслужване на клиенти на Sharesub, ако е необходимо. Ако трябва да предоставите парола, уверете се, че тя е уникална и не се използва в други ваши акаунти.

Въвеждайки го, вие давате достъп до управлението на вашия абонамент. Връзките ви за споделяне са защитени и ограничават достъпа до тях само на упълномощени от вас лица.

В сайта за споделяне на абонаменти Sharesub присъединяването към споделяне на Proton VPN е лесно и опростено. Можете също така да намалите разходите и таксите. Резултат: спестявате от бюджета си!

Нейни предимства и недостатъци

Proton VPN улеснява деблокирането на уебсайтове и заобикалянето на географските ограничения за членове на семейството или колеги в офиса. Освен всичко това, ползите от използването на Proton VPN на няколко устройства са значителни:

  • Инструментът предлага отлична производителност и конфиденциалност във всички ситуации.
  • Работи с Netflix и други доставчици на стрийминг в страни, в които има ограничения (плавност на дейностите).
  • Той предлага торентиране с нулев риск.
  • Тя помага за оптимизиране на интернет.
    Най-често съобщаваните недостатъци са по-високата цена в сравнение с конкуренцията. Според някои потребители броят на сървърите също е ограничен.

Най-добре работещият браузър с Proton VPN

Mozilla и Proton VPN са успешен брак, който дава очакваните резултати. При сърфиране във Firefox ще откриете VPN услуга, наречена Proton VPN.

Изтегляне на Proton VPN за Windows

Proton VPN е съвместима с операционни системи като Windows, MacOS, Linux, Android и iOS. За да изтеглите приложението безплатно, трябва да се регистрирате и да създадете акаунт в Proton VPN. Когато приложението бъде изтеглено, щракнете два пъти върху файла, за да отворите инсталацията и да я стартирате. Ще бъдете напътствани по време на целия процес.

Кратка история на Proton VPN

Базираната в Швейцария компания Proton е експерт в областта на онлайн сигурността. Първият ѝ експеримент беше услуга за криптирани съобщения с отворен код, наречена CryptonMail. Той е разработен от инженери от ЦЕРН с опит в криптографията. Години по-късно се ражда компанията Proton VPN. В съответствие с ангажимента на компанията тя предлага сериозен и надежден модел, който я поставя сред големите VPN гиганти.

Categorized in: