Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την κοινή χρήση της συνδρομής σας στο Proton VPN

Θέλετε να προστατεύσετε το απόρρητό σας όταν συνδέεστε στο Διαδίκτυο μέσω smartphone, επιτραπέζιου υπολογιστή ή συνδεδεμένης τηλεόρασης; Μπορείτε να βασίζεστε στην Proton VPN. Σας λέμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το εργαλείο, πώς λειτουργεί, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του!

Τι είναι το Proton VPN;

Με το Proton VPN, τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ασφαλή σε οποιαδήποτε συνδεδεμένη συσκευή. Η υπηρεσία προάγει την ελευθερία στο διαδίκτυο καταρρίπτοντας τα γεωγραφικά εμπόδια και τη λογοκρισία. Ο προμηθευτής δίνει έμφαση σε μια διαφανή και αυστηρή πολιτική εμπιστευτικότητας. Χάρη στις λειτουργίες VPN, η διεύθυνση IP και τα δεδομένα σας είναι πλήρως κρυπτογραφημένα. Κανένας τρίτος δεν μπορεί να κατασκοπεύσει τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο.
Οι εναλλακτικές λύσεις για την Proton VPN είναι οι ExpressVPN, NordVPN και CyberGhost. Ωστόσο, όσον αφορά την ποιότητα των υπηρεσιών, τη διαφάνεια και την ασφάλεια, η Proton VPN παραμένει ασυναγώνιστη. Το εργαλείο είναι εύκολο στην εκμάθηση και τη χρήση και οι εφαρμογές είναι εργονομικά σχεδιασμένες.

Τι είδους συνδρομητικό πρόγραμμα για μέγιστη σύνδεση;

Το Proton VPN επιτρέπει σε πολλές διαφορετικές συσκευές να συνδέονται ταυτόχρονα στο VPN, ανάλογα με το συνδρομητικό πακέτο που χρησιμοποιείται. Η κατανομή αυτή έχει ως εξής:

  • Η δωρεάν έκδοση: με αυτή την έκδοση, μπορείτε να συνδέσετε μια μόνο συσκευή στο VPN με μεσαία ταχύτητα. Αυτό σημαίνει ότι με αυτό το πρόγραμμα δεν μπορείτε να συνδέσετε πολλές συσκευές ταυτόχρονα. Η δωρεάν συνδρομή θα σας δώσει μια ιδέα των δυνατοτήτων του VPN.
  • Το βασικό πακέτο: επιλέγοντας αυτό το πακέτο, θα μπορείτε να συνδέσετε δύο συσκευές στο VPN. Αυτό σημαίνει ότι ένας μόνο λογαριασμός VPN προστατεύει την εμπιστευτικότητα δύο συσκευών που είναι συνδεδεμένες ταυτόχρονα.
    Προφανώς, οι κίνδυνοι που συνδέονται με την κοινή χρήση μεταξύ του ιδιοκτήτη και των συν-συνδρομητών είναι μεγαλύτεροι, καθώς τα δεδομένα μοιράζονται μεταξύ πολλών ατόμων ταυτόχρονα. Ακόμα κι έτσι, μπορείτε να τα παρακάμψετε χωρίς να ανησυχείτε για τις λειτουργίες Kill, τα αρχεία καταγραφής συνδέσεων, τον Ασφαλή κώδικα, τα πρωτόκολλα και το NetShield.

Πώς μπορώ να μοιραστώ την εφαρμογή;

Πριν κάνετε κοινή χρήση του Proton VPN, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγγραφεί σε μία από τις παρακάτω τρεις βασικές επιλογές:

  • 1 μήνας στα €9,99,
  • 1 έτος με 5,99 € (40% μείωση σε σύγκριση με το μηνιαίο πακέτο) ,
  • 2 χρόνια στα €4,99 (-50%).
    Με το Proton Plus, έχετε μεγάλο αριθμό διακομιστών σε μεγαλύτερο εύρος τοποθεσιών με την ταχύτερη ταχύτητα από τον πάροχο. Επίσης, έχετε πρόσβαση στην υποστήριξη για πλατφόρμες streaming και λειτουργίες όπως το VPN Secure Core ή το Tor μέσω VPN: είναι η απόλυτη εμπειρία του ProtonVPN.
    Proton Unlimited: αυτό το πρόγραμμα σας προσφέρει όλα τα οφέλη του προγράμματος Proton Plus και πολλά άλλα:
  • Proton Mail Plus: κρυπτογραφημένο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ,
  • Proton Drive: το ασφαλές, κρυπτογραφημένο cloud με 5 GB συνολικού αποθηκευτικού χώρου (συγχρονισμένο με το ProtonMail) ,
  • Ημερολόγιο Proton: με 20 ημερολόγια και κοινή χρήση ημερολογίου.
    Για να μοιραστείτε το λογαριασμό σας Proton VPN, πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν ειδικό κωδικό πρόσβασης.

Για να μοιραστείτε το Proton VPN στο Sharesub, απλά μοιραστείτε τα διαπιστευτήριά σας στα στοιχεία της συνδρομής σας στο Sharesub.

🔐 Τα διαπιστευτήριά σας υποστηρίζονται με κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο και θα είναι ορατά μόνο σε εσάς και τους συνδρομητές σας, καθώς και στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Sharesub, αν χρειαστεί. Εάν πρέπει να δώσετε κωδικό πρόσβασης, βεβαιωθείτε ότι είναι μοναδικός και ότι δεν χρησιμοποιείται σε κανέναν από τους άλλους λογαριασμούς σας.

Με την εισαγωγή του, παρέχετε πρόσβαση στη διαχείριση της συνδρομής σας. Οι σύνδεσμοι κοινής χρήσης είναι ασφαλείς και περιορίζουν την πρόσβαση σε άτομα που έχετε εξουσιοδοτήσει.

Στον ιστότοπο ανταλλαγής συνδρομών Sharesub, η συμμετοχή σε ένα Proton VPN share είναι απλή και εύκολη. Μπορείτε επίσης να μειώσετε το κόστος και τα τέλη. Αποτέλεσμα: εξοικονομείτε χρήματα στον προϋπολογισμό σας!

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του

Το Proton VPN διευκολύνει το ξεμπλοκάρισμα ιστότοπων και την παράκαμψη γεωγραφικών περιορισμών για μέλη της οικογένειας ή συναδέλφους σε ένα γραφείο. Πέρα από όλα αυτά, τα οφέλη από τη χρήση του Proton VPN σε διάφορες συσκευές είναι σημαντικά:

  • Το εργαλείο προσφέρει εξαιρετική απόδοση και εμπιστευτικότητα σε όλες τις καταστάσεις.
  • Λειτουργεί με το Netflix και άλλους παρόχους streaming σε χώρες όπου υπάρχουν περιορισμοί (ρευστότητα δραστηριοτήτων).
  • Προσφέρει Torrenting με μηδενικό κίνδυνο.
  • Βοηθά στη βελτιστοποίηση του Διαδικτύου.
    Τα πιο συχνά αναφερόμενα μειονεκτήματα είναι η υψηλότερη τιμή σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Ο αριθμός των διακομιστών είναι επίσης περιορισμένος, σύμφωνα με ορισμένους χρήστες.

Το πρόγραμμα περιήγησης με τις καλύτερες επιδόσεις με το Proton VPN

Η Mozilla και η Proton VPN είναι ένας επιτυχημένος γάμος που αποδίδει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Περιηγούμενοι στον Firefox, θα ανακαλύψετε ένα VPN που ονομάζεται Proton VPN.

Κατεβάστε το Proton VPN στα Windows

Το Proton VPN είναι συμβατό με λειτουργικά συστήματα όπως Windows, MacOS, Linux, Android και iOS. Για να κατεβάσετε την εφαρμογή δωρεάν, πρέπει να εγγραφείτε για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Proton VPN. Όταν κατεβάσετε την εφαρμογή, κάντε διπλό κλικ στο αρχείο για να ανοίξετε την εγκατάσταση και να την ξεκινήσετε. Θα σας καθοδηγήσουμε σε όλη τη διαδικασία.

Σύντομη ιστορία του Proton VPN

Η Proton, με έδρα την Ελβετία, είναι ειδικός σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας. Το πρώτο της πείραμα ήταν μια κρυπτογραφημένη υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων ανοικτού κώδικα με την ονομασία CryptonMail. Αναπτύχθηκε από μηχανικούς του CERN με εξειδίκευση στην κρυπτογραφία. Χρόνια αργότερα, γεννήθηκε η Proton VPN. Πιστή στη δέσμευση της εταιρείας, προσφέρει ένα σοβαρό και αξιόπιστο μοντέλο, το οποίο την τοποθετεί ανάμεσα στους μεγάλους γίγαντες των VPN.