Μοιραστείτε το Avast για να ασφαλίσετε τις συσκευές σας.

Ζούμε σε μια ψηφιακή εποχή όπου όλες οι συσκευές μας είναι μόνιμα συνδεδεμένες. Υπό αυτές τις συνθήκες, είναι αδιανόητο να μην εγκαταστήσετε λογισμικό προστασίας από ιούς για να αντιμετωπίσετε τις ολοένα αυξανόμενες απειλές από ιούς, κακόβουλο λογισμικό και άλλο κακόβουλο λογισμικό.
Γι’ αυτό το λόγο, πιθανώς όλοι σας έχετε ασχοληθεί με το Avast, το οποίο έχει τη διάκριση να είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα προστασίας από ιούς στην αγορά.

Γνωρίζατε, όμως, ότι υπάρχει και μια επί πληρωμή έκδοση του Avast που προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια για τον υπολογιστή, τον Mac, το Android και τις συσκευές iOS;
Μια πιο αποτελεσματική έκδοση για την προστασία σας, με προσιτό κόστος, ειδικά επειδή μπορεί να διαμοιραστεί, χάρη στην κοινή χρήση σύνδεσης.

Avast.

Η Avast προσφέρει σήμερα διάφορα πακέτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας:

  • Το πακέτο Avast One Essential έχει το πλεονέκτημα ότι είναι δωρεάν, ενώ προσφέρει βασική προστασία για τις συσκευές σας.
  • Το πακέτο Premium Security προσφέρει την ίδια προστασία από κακόβουλο λογισμικό, αλλά προσθέτει επίσης σταθερή προστασία από πιο εξελιγμένες απειλές, όπως απόπειρες εισβολής από χάκερ που θα μπορούσαν να επιτεθούν στα προσωπικά σας δεδομένα. Συνολική προστασία που μπορείτε να εφαρμόσετε σε μία συσκευή με 72,96 €/έτος ή σε δέκα συσκευές με 93,96 €/έτος.
  • Το πιο ολοκληρωμένο πακέτο, το Avast One, το οποίο προσθέτει μια σειρά από εργαλεία ευκολίας, όπως ένα απεριόριστο VPN με 55 τοποθεσίες, αυτόματες ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης και ένα εργαλείο για τον καθαρισμό και τη βελτιστοποίηση των συσκευών σας. Το Avast One διατίθεται σε δύο εκδόσεις: Avast One Essential για 1 λογαριασμό και 5 συσκευές με 90€/έτος και Avast One Family για 6 λογαριασμούς και 30 συσκευές με 120€/έτος.

Τέλος, η παροχή ολοκληρωμένης προστασίας για τη συσκευή σας θα σας κοστίσει ένα ορισμένο ποσό, είτε επιλέξετε την έκδοση Avast One είτε την έκδοση Premium Security, αφού θα πρέπει να δαπανήσετε μεταξύ 70 και 120 ευρώ ετησίως.
Ωστόσο, αυτά τα βασικά εργαλεία είναι πλέον προσβάσιμα σε όλους, χάρη στις κοινές συνδρομές που κατανέμουν το κόστος ανάλογα με τον αριθμό των χρηστών.

Για παράδειγμα, το πακέτο Avast One Family, το οποίο μοιράζονται 29 άτομα, μειώνει το κόστος της αποτελεσματικής προστασίας του υπολογιστή σας στα 4 ευρώ ετησίως, σε σύγκριση με τα 72 ευρώ που κοστίζει ένα πακέτο Premium Security αν το αγοράσετε μόνοι σας.

Ο διαμοιρασμός του Avast είναι εύκολος

Για να μοιραστείτε το Avast, πρέπει να κατανοήσετε και να διακρίνετε τη διαφορά μεταξύ λογαριασμών και συσκευών.
Όταν ξεκινάτε την εφαρμογή Avast, θα δείτε ξεκάθαρα πόσες συσκευές και λογαριασμούς μπορείτε να συνδέσετε με τη συνδρομή σας.

Για τους φίλους και την οικογένειά σας, μπορείτε απλώς να προσθέσετε τις συσκευές:

1. Χρησιμοποιώντας τη συσκευή που θέλετε να προσθέσετε, μεταβείτε στη σελίδα της Avast

2. Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα στοιχεία σύνδεσης του συνδρομητή και, στη συνέχεια, αποκτήστε πρόσβαση στην ενότητα “Οι συνδρομές μου”.

3. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο λήψης και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.

Με αυτόν τον τρόπο, θα συνδέσετε μια νέα συσκευή στο λογαριασμό του κατόχου της συνδρομής, ο οποίος θα μπορεί να αφαιρέσει μια συσκευή ανά πάσα στιγμή.
Για άλλη μια φορά, να είστε προσεκτικοί, επειδή με αυτή τη λύση είστε υποχρεωμένοι να εμπιστευτείτε τα δεδομένα της σύνδεσής σας.

Η άλλη, ακόμη πιο ασφαλής λύση κοινής χρήσης είναι να συνδέσετε έναν λογαριασμό αντί για μια συσκευή, κάτι που είναι εφικτό με την προσφορά Avast One Family:

Απαιτούμενος χρόνος 3 λεπτά

Μοιραστείτε το κόστος της συνδρομής σας στο Avast

  1. Συνδεθείτε στο Avast

    Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Avast και κάντε κλικ στην καρτέλα Οικογενειακή κοινή χρήση.

  2. Προσκαλέστε μας!

    Κάντε κλικ στο “προσκαλέστε ένα μέλος”.

  3. Μοιραστείτε τον σύνδεσμό σας

    Θα λάβετε έναν σύνδεσμο τον οποίο πρέπει απλώς να στείλετε στο άτομο που θέλετε να προσθέσετε στη συνδρομή σας.

Και πάλι, φυσικά θα μπορείτε να διαγράψετε έναν λογαριασμό από τη συνδρομή σας αν το επιθυμείτε, οπότε συνολικά η διαχείριση είναι αρκετά απλή.

Επομένως, μην περιμένετε άλλο: