Προστασία πολλαπλών συσκευών με διαφορετικές υπηρεσίες McAfee

Το McAfee είναι το antivirus αναφοράς για την προστασία των υπολογιστών, των tablet και των κινητών τηλεφώνων σας. Σας προστατεύει από κακόβουλο λογισμικό, όπως spyware, ransomware και adware, τόσο κατά την περιήγησή σας όσο και στο cloud.

Περιλαμβάνει επίσης προστασία VPN, λειτουργία καθαρισμού για τη διαγραφή cookies και προσωρινών αρχείων, διαχειριστή κωδικών πρόσβασης, σαρωτή ευπαθειών (που σας επιτρέπει να διαγράφετε παρωχημένες εφαρμογές) και παρακολούθηση του Dark Web για την προστασία του γραμματοκιβωτίου σας. Η έκδοση premium σας επιτρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία γονικού ελέγχου.

Συνδρομές McAfee

Η McAfee προσφέρει συνδρομές για την προστασία μιας, πέντε ή δέκα διαφορετικών συσκευών. Διατίθενται δύο προσφορές προώθησης, είτε επιλέξετε μονοετή είτε διετή συνδρομή. Όποια και αν είναι η επιλογή σας, θα βρείτε 3 τύπους.

Τιμές για συνδρομή ενός έτους :

Η πρώτη είναι 29,95 ευρώ ετησίως, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας για μία μόνο συσκευή, ή 2,50 ευρώ ανά μήνα. Μετά από ένα έτος, η συνδρομή αυτή ανανεώνεται προς 7,25 €/μήνα, δηλαδή 86,95 €/έτος.

Η δεύτερη επιλογή κοστίζει 39,95 €/έτος ή 3,33 €/μήνα. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να εγκαταστήσετε το McAfee σε 5 διαφορετικές συσκευές. Μετά από ένα έτος, η συνδρομή θα είναι 9,16 ευρώ ανά μήνα, δηλαδή 109,95 ευρώ ανά έτος.

Το τρίτο πακέτο έχει την ίδια τιμή στα 39,95 € ή 3,33 €/μήνα, αλλά προσθέτει γονικό έλεγχο (με δυνατότητα γεωγραφικού εντοπισμού των παιδιών σας) και προστατεύει έως και δέκα συσκευές. Στο τέλος της προσφοράς, η ανανέωση θα κοστίζει 119,95 €/έτος ή 9,99 €/μήνα.

Τιμές για διετή συνδρομή (πιο συμφέρουσα) :

Για μία συσκευή, το κόστος ανέρχεται σε 22,48 ευρώ ετησίως ή 1,87 ευρώ μηνιαίως. Μετά από ένα έτος, η συνδρομή αυτή ανανεώνεται προς 7,25 €/μήνα, δηλαδή 86,95 €/έτος.

Για πέντε συσκευές, το κόστος είναι 27,48 €/έτος ή 2,29 €/μήνα. Μετά από ένα έτος, η συνδρομή θα είναι 9,16 ευρώ ανά μήνα, δηλαδή 109,95 ευρώ ανά έτος.

Για την προστασία δέκα συσκευών με τη λειτουργία γονικού ελέγχου, η συνδρομή θα σας κοστίσει μόλις 29,98 ευρώ ετησίως. Στο τέλος της προσφοράς, η ανανέωση θα κοστίζει 119,95 €/έτος ή 9,99 €/μήνα.

Μεταφορά του McAfee σε άλλο υπολογιστή με κοινή χρήση συνδρομής

Υπάρχουν δύο τρόποι για να μοιραστείτε τη συνδρομή σας McAfee. Και στις δύο περιπτώσεις, θα πρέπει να δώσετε στους συν-συνδρομητές σας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και το κλειδί ενεργοποίησης που αποκτήσατε μετά την πληρωμή της συνδρομής σας. Είναι τόσο γρήγορο!

Πρώτη δυνατότητα σε PC/Mac:

Για τους συν-συνδρομητές σας: επισκεφθείτε το https://www.mcafee.com/activate

Θα φτάσετε στην παρακάτω σελίδα:

Εισάγετε το κλειδί προϊόντος ή τον κωδικό ενεργοποίησης στο πεδίο “Εισάγετε τον κωδικό ενεργοποίησης” και, στη συνέχεια, προσθέστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του συνδρομητή. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο και ακολουθήστε τις οδηγίες για να κατεβάσετε το λογισμικό McAfee.

Δεύτερη επιλογή μέσω του κινητού σας τηλεφώνου Android ή iOS

Μεταβείτε στο Play Store.

Αναζητήστε το “McAfee” και κατεβάστε την εφαρμογή. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε το. Αποδεχτείτε ή απορρίψτε τα cookies και θα μεταφερθείτε στην ακόλουθη σελίδα:

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Έχετε κωδικό ενεργοποίησης; Θα ανοίξει η επόμενη σελίδα. Συμπληρώστε το κλειδί ενεργοποίησης για πρόσβαση στην προστασία McAfee και κάντε κλικ στο “Επόμενο”.

Είστε προστατευμένοι από τις απειλές του διαδικτύου!

Ενημερωθείτε για τις διαθέσιμες συνδρομές McAfee! Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στη διεύθυνση :

Για να μοιραστείτε τη συνδρομή σας, κάντε κλικ στο σύνδεσμο και επιλέξτε την κατηγορία ασφαλείας.

The McAfee Company

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1987 και έχει συγχωνευθεί αρκετές φορές για να γίνει ο παγκόσμιος ηγέτης στην προστασία του διαδικτύου. Τα κεντρικά τους γραφεία βρίσκονται στο Σαν Χοσέ των ΗΠΑ. Διαθέτουν επίσης μια εφαρμογή διαθέσιμη στο Facebook, που ονομάζεται McAfee Social protection, για την προστασία των φωτογραφιών των μελών των κοινωνικών δικτύων.