Αυτές τις μέρες, η χρήση ενός VPN έχει γίνει απαραίτητη για πολλούς ανθρώπους. Ένα VPN σας επιτρέπει να συνδέεστε στο Διαδίκτυο με ασφάλεια και ανωνυμία. Κρυπτογραφεί τη σύνδεσή σας και αποκρύπτει τη διεύθυνση IP σας, καθιστώντας δύσκολη την παρακολούθηση της διαδικτυακής σας δραστηριότητας από τρίτους. Εν ολίγοις, είναι μια εγγύηση καθημερινής ασφάλειας σε πολύ λογική τιμή.

Πίνακας σύγκρισης VPN

CyberGhostPureVPNNordVPNExpressVPN
Σημείωση (Truspilot)4,8/54,7/54,4/54,7/5
Τιμές2,19/μήνα2,29/μήνα3.35/μήνα6,12/μήνα
Δέσμευση2 χρόνια 2 χρόνια (+3 μήνες δωρεάν)2 χρόνια2 χρόνια
Χώρα91 716094
Servers+9300+6500+5700+3000
Αριθμός
των χρηστών
71068
Επέκταση προγράμματος περιήγησης
Χώρα προέλευσηςΡουμανίαΚίναΠαναμάςΒρετανικές Παρθένοι Νήσοι
Τιμές και πληροφορίες κατά την ημερομηνία δημοσίευσης

Πώς μπορώ να αποκρύψω τη διεύθυνση IP μου στο Διαδίκτυο;

Όταν συνδέεστε στο Διαδίκτυο, η διεύθυνση IP σας είναι ορατή σε όλους. Αυτό σημαίνει ότι οι ιστότοποι που επισκέπτεστε και ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου (ISP) μπορούν να δουν τη διεύθυνση IP σας και να παρακολουθούν την online δραστηριότητά σας. Ωστόσο, όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN, η διεύθυνση IP σας είναι κρυφή. Έτσι, μπορείτε να σερφάρετε στο διαδίκτυο με απόλυτη ασφάλεια και ανωνυμία.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στο smartphone σας;

Η χρήση ενός VPN στο smartphone σας είναι εξίσου σημαντική όπως και στον υπολογιστή σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα smartphones τους για να σερφάρουν στο διαδίκτυο, να ελέγχουν online τραπεζικούς λογαριασμούς και να στέλνουν προσωπικά μηνύματα.

Επιπλέον, η στοχευμένη διαφήμιση είναι πολύ δύσκολο να αποφευχθεί σε ένα smartphone, όπου δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση adblock ή πρόσθετων προγραμμάτων προστασίας της ιδιωτικής ζωής όπως το Ghosterly.

Ένα VPN κρυπτογραφεί τη σύνδεσή σας και διασφαλίζει την εμπιστευτικότητα των δεδομένων σας, κάτι που είναι απαραίτητο για την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής.

Ποια είναι τα όρια του VPN;

Παρόλο που τα VPN είναι πολύ χρήσιμα για την προστασία του απορρήτου σας, δεν είναι τέλεια:

  1. Ορισμένοι ιστότοποι ενδέχεται να μπλοκάρουν την πρόσβαση σε χρήστες VPN, γεγονός που μπορεί να απογοητεύσει.
  2. Πρέπει να εγκατασταθούν σε κάθε μηχάνημα όπου πρόκειται να τα χρησιμοποιήσετε.
  3. Τα VPN μπορεί να επιβραδύνουν τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Αυτό συμβαίνει επειδή η σύνδεσή σας δρομολογείται μέσω ενός απομακρυσμένου διακομιστή, ο οποίος μπορεί να προκαλέσει πρόσθετη καθυστέρηση.

💡Η συμβουλή μας: επιλέξτε το VPN σας με πολύ γρήγορο ρυθμό μετάδοσης για να αποφύγετε τις επιβραδύνσεις.

Πότε πρέπει να ενεργοποιήσω το VPN μου;

Σας συνιστούμε να ενεργοποιείτε το VPN σας κάθε φορά που συνδέεστε στο Διαδίκτυο. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν χρησιμοποιείτε δημόσια δίκτυα Wi-Fi, τα οποία συχνά δεν είναι πολύ ασφαλή. Χρησιμοποιώντας ένα VPN, μπορείτε να προστατεύσετε τη σύνδεσή σας και τα δεδομένα σας από χάκερ και διαδικτυακές απάτες.

Πληρώνετε λιγότερα με ένα VPN;

Χρησιμοποιώντας ένα VPN, μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Ορισμένοι ιστότοποι προσφέρουν διαφορετικές τιμές ανάλογα με τη γεωγραφική σας θέση. Χρησιμοποιώντας ένα VPN, μπορείτε να αλλάξετε εικονικά την τοποθεσία σας και να έχετε πρόσβαση σε ορισμένους ιστότοπους σαν να βρίσκεστε στην επιλεγμένη χώρα. Έξυπνο! 😎

Ποιο είναι το πιο αποτελεσματικό VPN;

Στον σημερινό ψηφιακό κόσμο, η προστασία της ιδιωτικής ζωής στο διαδίκτυο αποτελεί μείζον ζήτημα για πολλούς χρήστες. Ωστόσο, η εύρεση του καλύτερου VPN για την ασφάλεια των δεδομένων σας και τη διατήρηση της ανωνυμίας σας μπορεί να αποτελέσει πρόκληση. Ευτυχώς, υπάρχει ένα όνομα που λάμπει στην κορυφή της λίστας των πιο αποτελεσματικών VPN: το CyberGhost VPN. Με απαράμιλλη φήμη για την ασφάλεια και τις επιδόσεις της, η CyberGhost VPN ξεχωρίζει για τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά της. Η κρυπτογράφηση στρατιωτικού επιπέδου εξασφαλίζει απόλυτη προστασία των δεδομένων, ενώ το παγκόσμιο δίκτυο διακομιστών του εγγυάται βέλτιστες ταχύτητες σύνδεσης. Επιπλέον, η φιλική προς το χρήστη διεπαφή του το καθιστά προσιτή επιλογή ακόμη και για αρχάριους. Αν θέλετε να σερφάρετε στο διαδίκτυο με ηρεμία, το CyberGhost VPN είναι η προφανής επιλογή για μια ασφαλή και ομαλή διαδικτυακή εμπειρία.

Κοινή χρήση συνδρομών: η θαυματουργή λύση

Αν θέλετε να εγγραφείτε σε ένα VPN σε χαμηλή τιμή, υπάρχουν ιστότοποι όπως το Sharesub. com που σας επιτρέπουν να γίνετε μέλος σε μια ομάδα κοινής χρήσης συνδρομής και να μοιράζεστε το κόστος σας έως και 80% σε ορισμένες συνδρομές.