Η κοινή χρήση του λογαριασμού σας στο NordVPN είναι ένας καλός τρόπος για να πληρώνετε λιγότερα και να εξακολουθείτε να επωφελείστε από την υπηρεσία! Σας δίνει πρόσβαση σε 6 συσκευές ταυτόχρονα, χωρίς να πληρώνετε επιπλέον χρεώσεις.

Το NordVPN σας επιτρέπει να προστατεύετε τα δεδομένα και το απόρρητό σας. Σας παρέχει πρόσβαση σε περισσότερους από 5.500 διακομιστές παγκοσμίως και προστατεύει τα δεδομένα σας ενώ σερφάρετε στο διαδίκτυο.

Σας τα λέμε όλα σε αυτό το άρθρο για να μάθετε πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από τη συνδρομή σας, μοιράζοντάς την!

Περιγραφή των διαφορετικών συνδρομών NordVPN

Δεν υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα λογαριασμού: απλά πληρώνετε μια κλιμακούμενη κλίμακα χρεώσεων όσο περισσότερο είστε συνδρομητές.

  • Συνδρομή 1 μήνα: €9,56/μήνα
  • Συνδρομή 1 έτους: 63,20 € πληρωτέα εφάπαξ, δηλ. 5,27 €/μήνα
  • Συνδρομή 2 ετών: 93,89 € πληρωτέα εφάπαξ, δηλ. 3,91 €/μήνα

Σε πόσες συσκευές μπορώ να χρησιμοποιήσω το λογαριασμό μου;

6 συσκευές μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα, ώστε να μπορείτε να το μοιραστείτε με έως και 5 άτομα, το καθένα από τα οποία θα συνδέεται σε διαφορετική συσκευή.

Ενέργειες για να μοιραστείτε το λογαριασμό σας στο Nord VPN

Για να μοιραστείτε το λογαριασμό σας στο NordVPN με έναν συν-συνδρομητή, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μοιραστείτε τον κωδικό πρόσβασης και τα στοιχεία σύνδεσης. Αυτό θα σας δώσει πρόσβαση στη διαχείριση του λογαριασμού NordVPN.

Δεν υπάρχουν κίνδυνοι ασφαλείας που σχετίζονται με την κοινή χρήση λογαριασμού αν ακολουθήσετε αυτούς τους 2 χρυσούς κανόνες για να διασφαλίσετε ότι η κοινή χρήση του λογαριασμού Netflix θα γίνει όσο το δυνατόν πιο ομαλά:

  • Χρησιμοποιήστε έναν κωδικό πρόσβασης αποκλειστικά για αυτόν τον λογαριασμό, διαφορετικό από αυτόν που χρησιμοποιείτε συνήθως. Άλλοι χρήστες δεν πρέπει να μπορούν να συνδεθούν στους άλλους λογαριασμούς σας!
  • Μοιραστείτε το λογαριασμό σας με άτομα που εμπιστεύεστε, σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Ακόμα και αν έχετε πρόσβαση στη σύνδεσή σας, κάποιος άλλος χρήστης δεν θα μπορεί να αλλάξει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι συνδεδεμένη με το λογαριασμό, καθώς το Nord VPN απαιτεί έναν κωδικό επικύρωσης για την εκτέλεση αυτής της ενέργειας, ο οποίος αποστέλλεται στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Ωστόσο, θα μπορούν να αλλάξουν τον κωδικό πρόσβασής τους και να αναβαθμίσουν το πακέτο τους από Standard σε Premium, για παράδειγμα.

Εάν συμβεί αυτό, θα μπορείτε να ανακτήσετε το λογαριασμό σας, καθώς το email δεν μπορεί να αλλάξει, γι’ αυτό σας συνιστούμε να μοιράζεστε τη συνδρομή σας μόνο με κάποιον που εμπιστεύεστε.

Αυτό είναι! Τώρα ξέρετε τα πάντα για την κοινή χρήση της συνδρομής της NordVPN!

Πόσα μπορώ να εξοικονομήσω με έναν κοινόχρηστο λογαριασμό;

Αν μοιραστείτε την υπηρεσία με 5 άτομα, 6 από εσάς θα μπορείτε να σερφάρετε με απόλυτη ασφάλεια και να παρακολουθείτε τις σειρές σας από όλο τον κόσμο χάρη στο Κοινή χρήση συνδρομής NordVPN . Αυτό αντιστοιχεί σε κόστος 1,60 ευρώ ανά άτομο ανά μήνα και, το σημαντικότερο, σε εξοικονόμηση 96 ευρώ ανά έτος σε σύγκριση με τη μηνιαία προσφορά πλήρους τιμής.

Μην περιμένετε άλλο και εγγραφείτε για λογαριασμό στο Sharesub, τον ιστότοπο κοινής χρήσης συνδρομών, για να μειώσετε το κόστος σας.

Το Sharesub είναι μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να μοιράζεστε το κόστος όλων των συνδρομών σας με τους φίλους, την οικογένεια και τους συναδέλφους σας. Μπορείτε εύκολα να εισάγετε όλους τους λογαριασμούς σας στο περιβάλλον εργασίας μας και να στείλετε πρόσκληση στις επαφές σας ή να βρείτε συν-συνδρομητές. Επιτέλους, θα παίρνετε τα χρήματά σας πίσω κάθε μήνα, χωρίς να χρειάζεται υπενθύμιση!