Защита на няколко устройства с различни услуги на McAfee

McAfee е еталонният антивирус за защита на вашите компютри, таблети и мобилни телефони. Тя ви предпазва от зловреден софтуер, включително шпионски софтуер, софтуер за откуп и рекламен софтуер, както по време на сърфиране, така и в облака.

Тя включва също VPN защита, функция за почистване за изтриване на бисквитки и временни файлове, мениджър на пароли, скенер за уязвимости (който ви позволява да изтривате остарели приложения) и мониторинг на Dark Web за защита на пощенската ви кутия. Премиум версията ви позволява да използвате и функцията за родителски контрол.

Абонаменти за McAfee

McAfee предлага абонаменти за защита на едно, пет или десет различни устройства. Предлагат се две промоционални оферти, независимо дали сте избрали едногодишен или двугодишен абонамент. Какъвто и да е вашият избор, ще намерите 3 формули.

Цени за едногодишен абонамент :

Първата от тях е 29,95 евро на година, като включва защита само за едно устройство, или 2,50 евро на месец. След една година абонаментът се подновява на цена от 7,25 евро на месец, т.е. 86,95 евро на година.

Вторият вариант струва 39,95 евро на година или 3,33 евро на месец. След това ще можете да инсталирате McAfee на 5 различни устройства. След една година абонаментът ще бъде 9,16 евро на месец, т.е. 109,95 евро на година.

Третият пакет е на същата цена – 39,95 евро, или 3,33 евро на месец, но добавя родителски контрол (с възможност за определяне на географското местоположение на децата ви) и защитава до десет устройства. В края на офертата подновяването ще струва 119,95 €/година или 9,99 €/месец.

Цени за двугодишен абонамент (по-изгодно) :

За един уред цената е 22,48 евро на година или 1,87 евро на месец. След една година абонаментът се подновява на цена от 7,25 евро на месец, т.е. 86,95 евро на година.

За пет устройства цената е 27,48 евро на година или 2,29 евро на месец. След една година абонаментът ще бъде 9,16 евро на месец, т.е. 109,95 евро на година.

За да защитите десет устройства с функцията за родителски контрол, абонаментът ще ви струва само 29,98 евро на година. В края на офертата подновяването ще струва 119,95 €/година или 9,99 €/месец.

Прехвърляне на McAfee на друг компютър със споделяне на абонамент

Има два начина да споделите абонамента си за McAfee. И в двата случая ще трябва да предадете на съабонатите си своя имейл адрес и ключа за активиране, който сте получили след като сте платили за абонамента си. Толкова е бързо!

Първа възможност за PC/Mac:

За вашите абонати: посетете https://www.mcafee.com/activate

Ще се появи страницата по-долу:

Въведете продуктовия си ключ или код за активиране в “Въведете кода за активиране” и след това добавете имейл адреса на абоната. Щракнете върху Next (Напред) и следвайте инструкциите, за да изтеглите софтуера McAfee.

Втори вариант чрез мобилния ви телефон с Android или iOS

Отидете в магазина за игри.

Потърсете “McAfee” и изтеглете приложението. След като я инсталирате, отворете я. Приемете или отхвърлете бисквитките и ще бъдете прехвърлени на следната страница:

След това щракнете върху “Имате ли код за активиране? Ще се отвори следващата страница. Попълнете ключа за активиране, за да получите достъп до защитата на McAfee, и щракнете върху “Напред”.

Защитени сте от уеб заплахи!

Научете повече за наличните абонаменти на McAfee! За да направите това, отидете в :

За да споделите абонамента си, кликнете върху връзката и изберете категорията за сигурност

Компанията McAfee

Основана през 1987 г., компанията се слива няколко пъти, за да се превърне в световен лидер в областта на онлайн защитата. Главният им офис е в Сан Хосе, САЩ. Освен това във Facebook е налично приложение, наречено McAfee Social protection, което защитава снимките на членовете на социалните мрежи.

Categorized in: