Какво представлява зловредният софтуер?

Зловредният софтуер е програма, разработена с цел да повреди компютърната система без съгласието на потребителя. Хакерите използват няколко техники за заразяване на компютъра, като например имейли (известни още като фишинг) или изтегляне на файл. Зловредният софтуер се разделя на няколко категории: вируси, червеи, троянски коне, малдоци и други заплахи, като например рекламен софтуер, който извежда нежелани изскачащи прозорци на вашата уеб страница.

Malwarebytes може да ви помогне да се отървете от целия този зловреден софтуер, за да защитите компютъра си и да запазите безопасното си сърфиране.

С Malwarebytes – максимална сигурност

Malwarebytes предлага безплатна версия и няколко премиум версии. Предимствата на премиум версията са следните:

Има 3 премиум версии: първата струва 39,99 евро на година и е валидна за едно устройство. Вторият пакет струва 79,99 евро и може да бъде инсталиран на 5 устройства. Третият пакет струва 84,99 евро, но добавя VPN защита, която не само гарантира сигурността на петте ви устройства, но и защитава личните ви данни при сърфиране в интернет. По-долу ще намерите подробности за различните пакети:

Как мога да споделя Malwarebytes на няколко устройства?

За да получите Malwarebytes Premium, трябва да инсталирате софтуера на компютъра, телефона или таблета си. Когато закупите абонамент, ще получите имейл с потвърждение на покупката и ще ви бъде издаден лицензен ключ.

Вашият премиум абонамент или премиум VPN ви позволява да използвате максимална защита на 5 различни устройства. За да го споделите, първо трябва да изтеглите лицензионния си ключ, ако не сте го запазили. За да направите това, отидете в профила си в раздела за абонамент.

Кликнете върху абонаментната карта, която ще се покаже тук, за да прочетете лицензионния ключ. Запишете го внимателно или го копирайте и поставете. Можете свободно да предадете този лицензен ключ на свои близки или приятели, за да се възползват от абонамента ви, като ограничението за защита е до 5 устройства.

След като сте получили лицензен ключ от приятел или член на семейството, използвайте го, за да споделите абонамента му. Просто следвайте стъпките по-долу!

На компютър / сървър :

1. Инсталирайте софтуера на компютъра, който трябва да бъде защитен, като отворите сайта и кликнете върху “Free download”. След това следвайте стъпките за изтегляне. След като софтуерът е инсталиран, отворете Malwarebytes на компютъра или сървъра, който искате да защитите, и щракнете върху “Activate license” (Активиране на лиценза), след което върху “Enter license key” (Въвеждане на лицензен ключ).

2. В новия прозорец по-долу въведете ключа, който имате, и щракнете върху Активиране.

3. Новото ви устройство вече е защитено!

Time needed: 5 minutes

За Android / таблет:

  1. Изтегляне на заявлението

    Отидете в магазина Play, потърсете Malwarebytes и изтеглете приложението. След като инсталацията приключи, отворете приложението. Кликнете върху трите тирета в горния ляв ъгъл на приложението, за да получите достъп до настройките.

  2. Въведете данните за абонамента си

    След това кликнете върху “Вече имам абонамент”.

  3. Въведете лицензионния ключ

    Когато се отвори прозорецът, щракнете върху “I have a license key” (Имам лицензен ключ).

  4. Активиране на вашия ключ

    Запишете информацията за лицензионния ключ и щракнете върху “Активиране”.

  5. И ето го!

    Сбогом, вируси, защитени сте!

Проверка на списъка с наличните абонаменти

За да споделите абонамента си за Malwarebytes Premium, кликнете тук

Корпорация Malwarebytes

Корпорацията Malwarebytes е базирана в Сан Хосе и е пусната за първи път през януари 2008 г. Тя предлага безплатна, ръчна версия, която сканира за зловреден софтуер, както и платена версия, която осигурява сканиране по график, защита в реално време и онлайн сърфиране.

Компанията е създадена, за да открива зловреден софтуер, който другите конкуренти не могат да открият. Той е съвместим с друг антивирусен софтуер.

Categorized in: