Τι είναι το κακόβουλο λογισμικό;

Το κακόβουλο λογισμικό είναι ένα πρόγραμμα που αναπτύσσεται με σκοπό να βλάψει ένα σύστημα υπολογιστή χωρίς τη συγκατάθεση του χρήστη. Οι χάκερ χρησιμοποιούν διάφορες τεχνικές για να μολύνουν έναν υπολογιστή, όπως ηλεκτρονικά μηνύματα (γνωστό και ως phishing) ή τη λήψη ενός αρχείου. Το κακόβουλο λογισμικό χωρίζεται σε διάφορες κατηγορίες: ιοί, σκουλήκια, δούρειοι ίπποι, maldocs και άλλες απειλές όπως το Adware, το οποίο θα εμφανίζει ανεπιθύμητα αναδυόμενα παράθυρα στην ιστοσελίδα σας.

Το Malwarebytes μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από όλο αυτό το κακόβουλο λογισμικό για να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας και να διατηρήσετε την εμπειρία περιήγησής σας ασφαλή.

Μέγιστη ασφάλεια με το Malwarebytes

Το Malwarebytes προσφέρει μια δωρεάν έκδοση και διάφορες premium εκδόσεις. Τα πλεονεκτήματα της χρήσης της έκδοσης premium είναι τα εξής:

Υπάρχουν 3 εκδόσεις premium: η πρώτη κοστίζει 39,99 ευρώ ετησίως και ισχύει για μία μόνο συσκευή. Το δεύτερο πακέτο κοστίζει 79,99 ευρώ και μπορεί να εγκατασταθεί σε 5 συσκευές. Το τρίτο πακέτο κοστίζει 84,99 ευρώ, αλλά προσθέτει προστασία VPN, η οποία όχι μόνο εξασφαλίζει την ασφάλεια των πέντε συσκευών σας, αλλά και προστατεύει την ιδιωτικότητά σας κατά την πλοήγηση στο διαδίκτυο. Θα βρείτε λεπτομέρειες για τα διάφορα πακέτα παρακάτω:

Πώς μπορώ να μοιραστώ το Malwarebytes σε πολλές συσκευές;

Για να αποκτήσετε το Malwarebytes premium, θα πρέπει να εγκαταστήσετε το λογισμικό στον υπολογιστή, το τηλέφωνο ή το tablet σας. Όταν αγοράσετε τη συνδρομή σας, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα επιβεβαιώνει την αγορά σας και θα σας δοθεί ένα κλειδί άδειας χρήσης.

Η premium συνδρομή σας ή το premium VPN σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τη μέγιστη προστασία σε 5 διαφορετικές συσκευές. Για να το μοιραστείτε, θα πρέπει πρώτα να ανακτήσετε το κλειδί άδειας χρήσης, αν δεν το έχετε κρατήσει. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στο λογαριασμό σας, στην καρτέλα συνδρομή.

Κάντε κλικ στην κάρτα συνδρομής που θα εμφανιστεί εδώ για να διαβάσετε το κλειδί άδειας χρήσης. Γράψτε το προσεκτικά ή αντιγράψτε και επικολλήστε το. Μπορείτε ελεύθερα να μεταβιβάσετε αυτό το κλειδί άδειας χρήσης στην οικογένεια ή τους φίλους σας, ώστε να μπορούν να επωφεληθούν από τη συνδρομή σας, εντός του ορίου προστασίας των 5 συσκευών.

Μόλις λάβετε ένα κλειδί άδειας χρήσης από έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας, χρησιμοποιήστε το για να μοιραστείτε τη συνδρομή του. Απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα!

Στον υπολογιστή / διακομιστή :

1. Εγκαταστήστε το λογισμικό στον υπολογιστή που θέλετε να προστατεύσετε ανοίγοντας την τοποθεσία και κάνοντας κλικ στο “Free download “. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα βήματα λήψης. Μόλις εγκατασταθεί το λογισμικό, ανοίξτε το Malwarebytes στον υπολογιστή ή το διακομιστή που θέλετε να προστατεύσετε και κάντε κλικ στο “Ενεργοποίηση άδειας χρήσης” και στη συνέχεια στο “Εισαγωγή κλειδιού άδειας χρήσης”.

2. Στο νέο παράθυρο που ακολουθεί, εισάγετε το κλειδί που έχετε και κάντε κλικ στο κουμπί Ενεργοποίηση.

3. Η νέα σας συσκευή είναι πλέον προστατευμένη!

Απαιτούμενος χρόνος 5 λεπτά

Σε Android / Tablet:

  1. Κατεβάστε την αίτηση

    Μεταβείτε στο κατάστημα Play, αναζητήστε το Malwarebytes και κατεβάστε την εφαρμογή. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, ανοίξτε την εφαρμογή. Κάντε κλικ στις 3 παύλες στο επάνω αριστερό μέρος της εφαρμογής για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις σας.

  2. Εισάγετε τα στοιχεία της συνδρομής σας

    Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Έχω ήδη συνδρομή”.

  3. Εισάγετε το κλειδί άδειας χρήσης

    Όταν ανοίξει το παράθυρο, κάντε κλικ στο “Έχω κλειδί άδειας χρήσης”.

  4. Ενεργοποιήστε το κλειδί σας

    Σημειώστε τις πληροφορίες του κλειδιού άδειας χρήσης και κάντε κλικ στο κουμπί “Ενεργοποίηση”.

  5. Και ορίστε!

    Αντίο ιοί, είστε προστατευμένοι!

Για να συμβουλευτείτε τον κατάλογο των διαθέσιμων συνδρομών

Για να μοιραστείτε τη συνδρομή σας στο Malwarebytes Premium, κάντε κλικ εδώ

Malwarebytes Corporation

Η εταιρεία Malwarebytes κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2008 και εδρεύει στο Σαν Χοσέ. Προσφέρει μια δωρεάν, χειροκίνητη έκδοση που σαρώνει για κακόβουλο λογισμικό, καθώς και μια έκδοση επί πληρωμή που παρέχει προγραμματισμένες σαρώσεις, προστασία σε πραγματικό χρόνο και διαδικτυακή περιήγηση.

Η εταιρεία ιδρύθηκε για να βρίσκει κακόβουλο λογισμικό που δεν μπορούσαν να βρουν άλλοι ανταγωνιστές. Είναι συμβατό με άλλα λογισμικά προστασίας από ιούς.