Споделете Avast, за да защитите устройствата си.

Живеем в цифрова ера, в която всички наши устройства са постоянно свързани. В тези условия е немислимо да не се инсталира антивирусен софтуер, за да се отговори на все по-нарастващите заплахи от вируси, злонамерен софтуер и друг зловреден софтуер.
Ето защо вероятно всички сте имали работа с Avast, която се отличава като една от най-добрите безплатни антивирусни програми на пазара.

Но знаете ли, че има и платена версия на Avast, която предлага още по-добра защита за вашия компютър, Mac, устройства с Android и iOS?
По-ефективна версия за защита на достъпна цена, особено като се има предвид, че може да бъде споделена благодарение на функцията за споделяне на връзката.

Avast.

В момента Avast предлага няколко пакета, съобразени с вашите нужди:

  • Предимството на пакета Avast One Essential е, че е безплатен и предлага основна защита за вашите устройства.
  • Пакетът Premium Security, който предлага същата защита срещу злонамерен софтуер, но добавя и солидна защита срещу по-сложни заплахи, като например опити за проникване от хакери, които могат да атакуват личните ви данни. Обща защита, която можете да приложите към един уред за 72,96 евро/година или към десет уреда за 93,96 евро/година.
  • Най-всеобхватният пакет е Avast One, който добавя редица удобни инструменти, като неограничена VPN услуга с 55 местоположения, автоматични актуализации на драйвери и инструмент за почистване и оптимизиране на устройствата ви. Avast One се предлага в две версии: Avast One Essential за 1 акаунт и 5 устройства на цена 90 евро/година и Avast One Family за 6 акаунта и 30 устройства на цена 120 евро/година.

И накрая, осигуряването на цялостна защита за вашето устройство ще ви струва известна сума пари, независимо дали сте избрали версията Avast One или Premium Security, тъй като ще трябва да похарчите между 70 и 120 евро годишно.
Тези основни инструменти обаче вече са достъпни за всички благодарение на споделените абонаменти, които разпределят разходите според броя на потребителите.

Например пакетът Avast One Family, който се ползва от 29 души, намалява разходите за ефективна защита на компютъра ви до 4 евро годишно в сравнение със 72 евро, ако сами си вземете пакет Premium Security.

Споделянето на Avast е лесно

За да споделите Avast, трябва да разберете и разграничите разликата между акаунти и устройства.
Когато стартирате приложението Avast, ясно ще видите колко устройства и акаунти можете да свържете към абонамента си.

За приятелите и семейството си можете просто да добавите устройствата:

1. Като използвате устройството, което искате да добавите, отидете на страницата на Avast

2. Влезте в системата, като използвате данните за вход на притежателя на абонамента, след което отворете раздела “Моите абонаменти”.

3. Кликнете върху връзката за изтегляне и следвайте инструкциите на екрана.

По този начин ще свържете ново устройство към профила на притежателя на абонамента, който ще може да премахне устройството по всяко време.
Отново бъдете внимателни, защото с това решение сте длъжни да поверите данните си за връзка.

Другото, още по-сигурно решение за споделяне е да се прикачи акаунт, а не устройство, което е възможно с офертата Avast One Family:

Time needed: 3 minutes

Споделете разходите за абонамента си за Avast

  1. Влезте в Avast

    Влезте в акаунта си в Avast и щракнете върху раздела Семейно споделяне.

  2. Поканете ни!

    Кликнете върху “Покани член”.

  3. Споделете връзката си

    Ще получите връзка, която трябва да изпратите на лицето, което искате да добавите към абонамента си.

И отново, разбира се, ще можете да изтриете даден акаунт от абонамента си, ако желаете, така че като цяло управлението е доста лесно.

Затова не чакайте повече:

Categorized in: