Η ασφάλεια και η ιδιωτικότητα στο Διαδίκτυο είναι πολύ σημαντικές. Όταν σερφάρετε στο Διαδίκτυο, είναι ζωτικής σημασίας να προστατεύετε τον εαυτό σας και τα δεδομένα σας. Αυτό ακριβώς προσφέρει το Cyberghost VPN. Χάρη στο VPN που προσφέρει η Cyberghost, ανακτάτε τον έλεγχο του τι μοιράζεστε στο διαδίκτυο, ενώ προστατεύετε την ψηφιακή σας ταυτότητα αποκρύπτοντας τη διεύθυνση IP σας. Το Cyberghost VPN απαιτεί συνδρομή, η οποία μπορεί να αντιπροσωπεύει ένα ορισμένο οικονομικό κόστος. Αλλά μην ανησυχείτε, είναι απολύτως δυνατό να μοιραστείτε το Cyberghost VPN με τους φίλους και την οικογένειά σας!

Προσφορά Cyberghost VPN

Για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες VPN της Cyberghost, πρέπει να κάνετε μια συνδρομή. Διατίθενται διάφορα πακέτα, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα:

  • Η προσφορά 1 μηνός στα 11,99 € ανά μήνα με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών,
  • Η προσφορά 6 μηνών με 6,99 € το μήνα (χρεώνεται με 41,94 € κάθε 6 μήνες) με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών:
  • Η προσφορά 1 έτους με €3,75 ανά μήνα (χρεώνεται με €45 ανά έτος) με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών,
  • Η προσφορά 2 ετών με 2,95 € ανά μήνα (χρεώνεται με 70,80 € κάθε 2 χρόνια) με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Επιπλέον, η Cyberghost προσφέρει τακτικά προωθητικές προσφορές για τη συνδρομή VPN, ακόμη και πρόσθετα πακέτα σε ορισμένες περιόδους του έτους. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια της Μαύρης Παρασκευής, μπορείτε να κλείσετε μια προσφορά 2 ή 3 ετών σε πολύ ελκυστική τιμή, συμπεριλαμβανομένων πολλών επιπλέον μηνών δωρεάν. Επιπλέον, η Cyberghost σας προσφέρει τη σουίτα Cyberghost Security για 4,50 ευρώ το μήνα, η οποία περιλαμβάνει ένα antivirus.

Όποιο πακέτο και αν επιλέξετε, θα έχετε :

  • Υποστήριξη πελατών 24/7,
  • Περισσότεροι από 9.200 διακομιστές VPN,
  • Ειδικές εφαρμογές για ένα ευρύ φάσμα συσκευών,
  • Δυνατότητα λήψης ειδοποιήσεων σε περίπτωση διαρροής κωδικού πρόσβασης ή e-mail,
  • Μοιραστείτε τη συνδρομή σας με 6 φίλους ή μέλη της οικογένειας.

Μάθετε πώς να μοιραστείτε τη συνδρομή σας Cyberghost VPN

Για να μοιραστώ τη συνδρομή μου Cyberghost VPN, η διαδικασία είναι πραγματικά πολύ απλή, καθώς η κοινή χρήση λογαριασμού περιλαμβάνεται στη συνδρομή. Αυτό σημαίνει ότι οι φίλοι και η οικογένειά σας δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να συμμετάσχουν σε ένα Cyberghost VPN share. Μάθετε τώρα πώς να μοιραστείτε το Cyberghost VPN :

Απαιτούμενος χρόνος 3 λεπτά

Μοιραστείτε τη συνδρομή σας Cyberghost VPN

  1. Συνδεθείτε στην ιστοσελίδα της Cyberghost

    Ξεκινήστε πηγαίνοντας στον ιστότοπο της Cyberghost από ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο και κάνοντας κλικ στο “Ο λογαριασμός μου” στην επάνω δεξιά γωνία για να συνδεθείτε.

  2. Πρόσβαση στην κατάσταση του λογαριασμού σας

    Μόλις συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην κατάσταση του λογαριασμού σας από τον πίνακα οργάνων σας.

  3. Κάντε κλικ στο “download area

    Από το ταμπλό σας, κάντε κλικ στην επιλογή “Περιοχή λήψης” στα αριστερά της οθόνης σας. Από εδώ, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Cyberghost για πολλές συσκευές, αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ενότητα “Διαχείριση των συσκευών μου”, η οποία θα σας επιτρέψει να προσθέσετε μια επιπλέον συσκευή ή να διαγράψετε μια.

  4. Στείλτε τα στοιχεία σύνδεσής σας σε φίλους και συγγενείς

    Η συνδρομή Cyberghost VPN μπορεί να μοιραστεί μεταξύ 7 ατόμων (εσείς + η οικογένειά σας). Για να μπορούν οι φίλοι και η οικογένειά σας να απολαύσουν τα οφέλη της συνδρομής σας χωρίς να ξοδέψουν χρήματα, θα πρέπει να τους στείλετε τα στοιχεία σύνδεσής σας. Επομένως, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε μια συγκεκριμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κωδικό πρόσβασης για τη Cyberghost, καθώς οι φίλοι και η οικογένειά σας θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο ταμπλό σας όπως ακριβώς και εσείς.

Cyberghost VPN

Η Cyberghost ιδρύθηκε στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας το 2011. Η εταιρεία αυτή έχει ως στόχο να προσφέρει στους χρήστες της ανωνυμία και ασφάλεια στο διαδίκτυο. Με περισσότερους από 70 επαγγελματίες πίσω από την εταιρεία, η Cyberghost έχει γίνει, μέσα σε λίγα χρόνια, ένας από τους ηγέτες στην προστασία της ιδιωτικής ζωής στο Διαδίκτυο. Σήμερα, η Cyberghost έχει περισσότερους από 38 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.