Στον κόσμο της ροής, λίγες πλατφόρμες είναι αφιερωμένες αποκλειστικά σε αθλητικές εκδηλώσεις. Μεταξύ αυτών των πλατφορμών, η Dazn βρίσκεται στην κορυφή του βάθρου για διάφορους λόγους. Εκτός από μια σειρά από ενδιαφέρουσες λειτουργίες, σας επιτρέπει να μοιράζεστε το λογαριασμό σας με άλλους χρήστες. Μάθετε πώς.

Dazn, η πλατφόρμα αθλητικής ροής

Το Dazn, που αναπτύχθηκε το 2015 στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι μια πλατφόρμα αθλητικής ροής που παρέχει στους χρήστες της έναν κατάλογο εβδομαδιαίων εκπομπών, ντοκιμαντέρ και κλασικών αγώνων. Επικεντρώνεται κυρίως στην πυγμαχία (κυρίως μέσω του Dazn Boxing), η πλατφόρμα προσφέρει επίσης και άλλο περιεχόμενο, όπως αγώνες αυτοκινήτων (Motocross), γυναικείο ποδόσφαιρο (UWCL), ΜΜΑ κ.λπ.

Πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα και εναλλακτικές λύσεις για την Dazn

Ένα από τα δυνατά σημεία της πλατφόρμας Dazn είναι η πλούσια βιβλιοθήκη προγραμμάτων που διαθέτει. Είτε σας αρέσουν τα μαχητικά αθλήματα, το ποδόσφαιρο ή ο κόσμος των αυτοκινήτων, σίγουρα θα βρείτε κάτι που να σας αρέσει. Η Perform Group, η εταιρεία που ίδρυσε το Dazn, κατέχει τα δικαιώματα μετάδοσης πολλών πρωταθλημάτων και διοργανώσεων σε όλο τον κόσμο, όπως το NFL, τα διάφορα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου (Premier League, Serie A, Ligue 1, Bundesliga κ.λπ.), το NBA, η F1 και, φυσικά, η πυγμαχία και το MMA.

Επιπλέον, η τιμή συνδρομής για την πλατφόρμα είναι πολύ ελκυστική. Με λιγότερα από 10 ευρώ το μήνα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα προγράμματα που μεταδίδονται στον ιστότοπο. Ο ιστότοπος είναι παρών σε περισσότερες από 200 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Βραζιλίας, της Ιαπωνίας κ.λπ. Τέλος, η πλατφόρμα είναι προσβάσιμη από ένα ευρύ φάσμα συσκευών: συνδεδεμένες τηλεοράσεις (Android TV, Apple TV, Chromecast κ.λπ.), smartphones και tablets (iOS και Android), υπολογιστές και κονσόλες παιχνιδιών (PlayStation 4, Xbox Series X και Xbox One).

Τα λίγα σημεία κριτικής αφορούν δύο από τα πλεονεκτήματά του: την τιμή και το περιεχόμενο. Παρόλο που η τιμή είναι πολύ ελκυστική, παρουσιάζει μεγάλες διακυμάνσεις ανάλογα με τη χώρα στην οποία βρίσκεστε. Για παράδειγμα, θα πρέπει να ξοδέψετε 20 δολάρια στις ΗΠΑ, 7,99 λίρες στο Ηνωμένο Βασίλειο και 2,99 δολάρια στην Αυστραλία.

Εκτός από την τιμή, το περιεχόμενο στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση μπορεί επίσης να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα στην οποία ζείτε. Αυτό οφείλεται στους πολλούς περιορισμούς στα δικαιώματα ροής. Για παράδειγμα, ενδέχεται να μην έχετε πρόσβαση σε ορισμένες εκδηλώσεις στη χώρα σας, εάν η πλατφόρμα δεν συνεργάζεται με το διοικητικό όργανο των εν λόγω εκδηλώσεων.

Αν δεν έχετε πειστεί από το Dazn και ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να παρακολουθήσετε το Channelstream, το Canal+ Sport, το Eurosport, το BeIN Sports ή την αμερικανική πλατφόρμα ESPN.

Σχέδια συνδρομής Dazn

Όπως εξηγήσαμε παραπάνω, το Dazn διαθέτει συνδρομητικά πακέτα που διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Με τιμές που κυμαίνονται από 9,99 ευρώ το μήνα έως και πάνω από 39 ευρώ για πρόσβαση στην πλατφόρμα. Ωστόσο, αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, μπορείτε να επιλέξετε μια ετήσια συνδρομή, η οποία σας παρέχει έκπτωση στην τιμή του τιμολογίου.

Με τη συνδρομή σας, μπορείτε να παρακολουθείτε στιγμιότυπα, επαναλήψεις, παρασκήνια, νέα ζωντανά ρεπορτάζ και πρωτότυπα προγράμματα από την υπηρεσία, καθώς και, φυσικά, τα ζωντανά γεγονότα που καταγράφει. Με το DAZN, δεν υπάρχει συμβόλαιο, οπότε οι πελάτες μπορούν να ακυρώσουν τη συνδρομή τους ανά πάσα στιγμή.

Μπορώ να παρακολουθήσω το dazn σε διάφορες συσκευές;

Ναι, μπορείτε να συνδέσετε 5 συσκευές ταυτόχρονα στο Dazn και να παρακολουθείτε παράλληλα σε 2 ταυτόχρονες οθόνες. Ωστόσο, αυτές οι δύο ροές είναι το μέγιστο, διότι αν ξεκινήσετε μια πρόσθετη αναπαραγωγή, θα διακόψει μία από τις άλλες ροές.

Μοιραστείτε τη συνδρομή σας στο Dazn

Η κοινή χρήση λογαριασμού στο Dazn ελέγχεται σε μεγάλο βαθμό, όπως συμβαίνει με όλες τις υπηρεσίες streaming. Νομικά, θα μπορείτε να μοιράζεστε το λογαριασμό σας, και συνεπώς τη συνδρομή σας, σε 4 άλλες συσκευές εκτός από τη δική σας. Θα πρέπει όμως να έχετε υπόψη σας ότι μπορείτε να παρακολουθείτε προγράμματα ταυτόχρονα μόνο σε δύο συσκευές. Εάν συνδεθεί ταυτόχρονα μια τρίτη συσκευή, η μετάδοση σταματά σε μία από τις δύο συσκευές που είχαν συνδεθεί προηγουμένως.

Αυτό σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης και οι συνδρομητές πρέπει να συνεργαστούν για να καθιερώσουν μια σειρά λειτουργίας, ώστε να μην επηρεάζει ο ένας τη χρήση του άλλου. Κάθε χρήστης έχει τις δικές του συστάσεις και μπορεί επομένως να έχει πρόσβαση στο περιεχόμενο που του αρέσει χωρίς κανένα πρόβλημα.

Sharesub, η λύση κοινής χρήσης συνδρομών Dazn

Πρωτοπόρος στην κοινή χρήση συνδρομών, η πλατφόρμα Sharesub σας επιτρέπει να μοιράζεστε το λογαριασμό σας με άλλους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι ο ιδιοκτήτης και οι συνδρομητές είναι άνθρωποι που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Η πολιτική χρηστών της πλατφόρμας αποτρέπει κάθε απόπειρα απάτης.

Το Sharesub σας επιτρέπει επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα από τη συνδρομή σας, μοιράζοντας το φορτίο, με μια δυνατότητα άμεσων μηνυμάτων όπου μπορείτε να συνομιλήσετε με τους συνδρομητές για να καθορίσετε τη σειρά ταυτόχρονης χρήσης του λογαριασμού.

Δεδομένου ότι πρόκειται για λογαριασμό και όχι για συνδρομή, η κοινή χρήση είναι πολύ εύκολη:

  • Έχετε πρόσβαση στην πλατφόρμα μέσω της εφαρμογής ή ενός προγράμματος περιήγησης,
  • Αντιγράψτε τα στοιχεία σύνδεσής σας,
  • Τα στέλνετε στον συνδρομητή είτε μέσω άμεσων μηνυμάτων είτε όπου θέλετε,
  • Ο χρήστης εισάγει τις πληροφορίες και συνδέεται.

Θα εξακολουθείτε να μπορείτε να ελέγχετε και να διαχειρίζεστε τον αριθμό των συσκευών που συνδέονται στο λογαριασμό σας στην ενότητα “Ο λογαριασμός μου”. Εγγραφείτε σε μια συνδρομή Dazn για να απολαμβάνετε όλα τα αγαπημένα σας αθλητικά προγράμματα με λιγότερα χρήματα. Και αν σκέφτεστε να εξοικονομήσετε χρήματα, μπορείτε να μοιραστείτε τη συνδρομή σας στο Dazn τώρα.

Τελευταία λέξη

Η βρετανική πλατφόρμα Dazn, που προφέρεται “Da Zone”, είναι μία από τις καλύτερες πλατφόρμες στις οποίες μπορείτε να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας αθλητικά προγράμματα, όπως ποδόσφαιρο, πυγμαχία, ΜΜΑ και κρίκετ. Χάρη στη συμβουλή που σας δώσαμε, τόσο εσείς όσο και ένας συνδρομητής μπορείτε να επωφεληθείτε από την ίδια συνδρομή. Για να διευκολύνετε τον διαμοιρασμό, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μια από τις πλατφόρμες διαμοιρασμού, συμπεριλαμβανομένης της Sharesub.