Tilin jakaminen on täysin mahdollista, sillä Disney + tarjoaa neljä samanaikaista videovirtaa, jolloin neljä laitetta tai televisiota voi toistaa elokuvia samanaikaisesti. Voit siis jakaa Disney+-tilisi 3 muun henkilön kanssa.

Jakaminen tapahtuu lähettämällä salasana, joten on tärkeää valita salasana, jota et käytä missään muualla, ja lähettää se vain turvallisen ratkaisun kautta.

Kuinka paljonDisney+ maksaa ja mitä erikoistarjouksia on saatavilla?

Disney+ tarjoaa yksittäisen tilauksen 11,99 eurolla kuukaudessa ilman sitoumusta.

Voit kuitenkin maksaa Disney+-palvelusta vähemmän ja hyötyä siitä, jos maksat suoraan vuoden palvelun, joka maksaa 119,90 euroa (143,88 euron sijaan, jos maksat tilauksen kuukausittain).

Kuinka paljon voin säästää jaetulla tilillä?

Jos jaatte palvelun, voitte säästää paljon rahaa. Jakamalla tilisi kolmen muun henkilön kanssa, tilauksessa on neljä henkilöä, ja jokainen teistä hyötyy silti sinulle omistetusta syötteestä, jolloin säästät 108 euroa vuodessa!

Jos et tiedä, kenen kanssa jakaa, Sharesub-sivustolla voit tarjota omia paikkoja tai löytää paikkoja muiden kausilipuista, ja se tekee liiketoimista turvallisia.

Miten voin jakaa tilauksen kustannukset kanssatilaajieni kanssa?

Disney+ ei tarjoa tapaa jakaa kustannuksia suunnitelman jäsenten kesken, mutta voit yksinkertaisesti jakaa nämä kustannukset rekisteröitymällä Sharesubiin. Syöttämällä muutamia tietoja tilauksesta voit luoda luokitellun ilmoituksen, jakaa tilauksen ja kerätä maksut automaattisesti joka kuukausi. Ajatus Disney+-tilauksen jakaminen tilaus ei ole ainoastaan taloudellinen vaan myös käyttäjäystävällinen, mikä tekee pääsystä laajaan Disney-sisällön kirjastoon edullisempaa ja miellyttävämpää kaikille. Liittymällä jakoyhteisöön käyttäjät voivat nauttia suosikkisarjoistaan ja -elokuvistaan ja optimoida samalla kustannukset.

Anna ystäviesi ja perheesi hyötyä tästä tilaisuudesta saada Disney+-tili erittäin edulliseen hintaan lähettämällä heille Sharesub-jakolinkin! Tulet pitämään siitä ja saat jopa 6,75 euroa joka kuukausi.

Kuinka monella näytöllä voin käyttää Disney+ -palvelua yhdellä tilillä?

Disney+ -palvelun avulla neljä ihmistä voi katsoa eri ohjelmaa samaan aikaan.

Palvelun avulla voit edelleen määrittää enintään 7 eri profiilia, mutta viidennen samanaikaisen yhteyden jälkeen ensimmäinen yhteys poistetaan!

Lopuksi voit ladata kaikki ohjelmat jopa 10 eri laitteeseen offline-istuntoja varten.

Kuinka jakaa tilisi

Tässä ovat vaiheet, jotka sinun on toteutettava luodaksesi erilaisen profiilin jokaiselle uudelle tilaajalle:

 • Kirjaudu sisään Disney+-tilillesi
 • Profiilin valintasivun alareunassa on “Lisää profiili” -painike.
 • Valitse avatar, joka muistuttaa eniten uutta tilaajaa 🙂
 • Kirjoita uuden tilaajan nimi ja napsauta sitten “Tallenna”.
 • Toista toiminto niin monta kertaa kuin on tarpeen, ja tallenna aina enintään 7 profiilia.

Kaikki nämä valinnat eivät ole lopullisia, vaan sinä tai uusi tilaaja voi muuttaa näitä tietoja milloin tahansa. Vaikka uusi tilaaja voi tehdä koko prosessin itse, suosittelemme, että huolehdit siitä tilin omistajana, sillä se rohkaisee henkilöä klikkaamaan nimeäsi eikä sotke omaa profiiliasi.

Välttäkääyksinkertaisesti yhteisrekisteröintiin liittyviä riskejä.

Tilin jakamiseen ei liity turvallisuusriskejä, jos noudatat näitä kahta kultaista sääntöä, jotta Disney+-tilin jakaminen sujuu mahdollisimman sujuvasti:

 • Käytä tälle tilille omaa salasanaa, joka poikkeaa tavallisesti käyttämästäsi salasanasta.
 • Jaa tilisi vain sellaisten henkilöiden kanssa, joihin luotat, tai sellaisen alustan kautta, joka turvaa maksut.

Vaikka sinulla olisikin pääsy kirjautumistietoihisi, toinen käyttäjä ei voi muuttaa tiliin liitettyä sähköpostiosoitetta tai vaihtaa salasanaa, sillä Disney+ vaatii näiden toimien suorittamiseen vahvistuskoodin, joka lähetetään sähköpostiosoitteeseesi.

Disney + -tilauksen edut

Tähän hintaan palvelu lupaa :

 • Teräväpiirto suoratoisto,
 • rajoittamaton pääsy sisältöön,
 • ei mainontaa
 • natiivit sovellukset kaikilla laitteillasi (Android, iPhone & iPad, Amazon Fire TV, AppleTV, Chromecast, pelikonsolit jne.).

Disney on myös parantamassa palveluaan ja lanseerasi hiljattain “GroupWatch”-toiminnon. Kuten nimestä voi päätellä, tämän avulla voit katsoa ohjelmaa useiden ihmisten kanssa etäältä. Voit siis jatkaa suosikkisarjasi seuraamista ystäviesi tai rakkaasi kanssa etäältä. Se on yksinkertaista: klikkaa “GroupWatch”-painiketta saadaksesi jakolinkin, jonka avulla ystäväsi voivat liittyä istuntoon. Eikö olekin mukavaa?

Usein kysytyt kysymykset Disney + -tilauksista

Voinko käyttää Disney+-tilaustani elokuvien ja sarjojen katsomiseen muissa maissa?

Disney+-luettelo vaihtelee alueittain. Jos kuitenkin matkustat maahan, jossa Disney+ on saatavilla, voit käyttää tiliäsi paikallisesti saatavilla oleviin ohjelmiin.

Miten voin vaihtaa Disney+:n elokuvien kieltä?

Jos haluat säätää Disney+-sisällön kieltä, valitse ohjelma tai elokuva, jota haluat katsoa, ja vaihda kieltä sivun oikeassa yläkulmassa olevan valikon avulla. Disney+ tarjoaa laajan kielivalikoiman ja tekstityksen moniin ohjelmiinsa. Jos haluat muuttaa käyttöliittymän kieltä, valitse valikosta “Modify Profile” ja säädä sitten kieli.

Miten voin muuttaa ikääni Disney+:ssa?

Jos haluat säätää ikäsi Disney+:ssa, noudata näitä ohjeita:

 • Kirjaudu sisään Disney+-profiiliisi.
 • Valitse “Tili” ja sitten “Tilitiedot”.
 • Tässä voit säätää ikäsi.
 • Varmista, että tallennat muutokset ennen sivulta poistumista.

Disney+ pähkinänkuoressa

Disney+ on SVOD-sisältöalusta, jonka Disney lanseerasi Ranskassa 07. huhtikuuta 2020. Tämän palvelun avulla löydät koko Disney-katalogin, joka sisältää lapsuutesi piirrettyjä elokuvia, sekä Pixarin (Toy Story, Autot, Ratatouille jne.), Marvelin (Iron Man, Avengers, Black Panther jne.), Star Warsin ja National Geographicin sarjat.

Categorized in: