Video > Philo

Deling af abonnementer Philo

4,6/5 ★ 5200+ anmeldelser på Trustpilot og Google 1M+ brugere Spar op til 61 %
Philo TV er en løsning til live tv-streaming og video-on-demand (VOD), som giver adgang til over 60 populære tv-kanaler. Philo tilbyder en række avancerede funktioner, herunder cloud-optagelse, replay, 72-timers replay, multi-device simulcast og HD live streaming, for en kvalitetsoplevelse. Tjenesten er kompatibel med en række enheder, herunder desktops, laptops, tablets, smartphones, tilsluttede tv'er og streaming-enheder som Roku, Apple TV og Fire TV. Nye abonnenter kan benytte sig af en gratis 7-dages prøveperiode for at teste tjenesten, før de tilmelder sig. Philo TV er en god mulighed for dem, der leder efter en overkommelig måde at få adgang til en række live- og VOD-tv-kanaler.
73.14 kr / måned En plads i et delt abonnement
Bliv en del af en gruppe
124.33 kr / måned Betalt tilbage, når du deler dine pladser
Del mit abonnement
Personlig konto
Du tilmelder dig gruppen via et invitationslink Philo uden at dele et adgangskode.
Regulerede betalinger
I overensstemmelse med EU-lovgivningen (PSD2) gennem et godkendt betalingsinstitut.
Verificerede medlemmer
Sharesub kontrollerer abonnementer og medlemmer ved at gennemgå dokumentationen.
Klare regler
Der tilbydes udelukkende abonnementer til flere brugere. Vi deler ikke individuelle konti.

Ledige pladser Philo

Tilmeld dig en ledig plads på et abonnement Philo i dit land. Hvert tilbud angiver abonnementsformen og størrelsen på dit månedlige bidrag, inklusive alle omkostninger.

YB
Yannick B. Registreret siden may 2023
Fuldstændig kontrol
5+ aktive delinger

Del Philo tv
1 plads tilbage
Konto britisk
Øjeblikkelig adgang
9.74 € / måned, gebyrer inkluderet
Jeg ønsker at abonnere
Tilbyd dit abonnement i 3 trin:
Tegn et abonnement allerede nu hos Philo
Klik på »Del« og opret din annonce
Hver måned modtager du udbetalingen fra dine abonnenter. Der er ingen opkalds- eller udbetalingsgebyrer!
124.33 kr
Tilbagebetalinger
/ måned
Del

Inden du tilmelder dig en gruppe Philo

Et fællesabonnement er let at forstå, men det er en god idé at tjekke, om det fungerer, før man går i gang. Her er svarene på de spørgsmål, der oftest stilles.

Er det kompatibelt med Philo?

Sharesub tilbyder deling af omkostninger for alle abonnementer, der har et gruppetilbud. Vær dog opmærksom på betingelserne for deling af tjenesterne, og undgå abonnementer fra andre lande: Det kan begrænse det tilgængelige udvalg eller endda blokere adgangen til kontoen.

Hvordan håndteres betalingerne?

Jeres transaktioner mellem brugere behandles i overensstemmelse med den europæiske lovgivning (PSD2): Arrangørernes identitet kontrolleres, og betalingerne opbevares i en måned for at muliggøre eventuelle tilbagebetalinger.

Hvad sker der, hvis et medlem forlader gruppen?

Medlemmerne kan frit melde sig ud når som helst, men får ikke refunderet den løbende måneds kontingent. Arrangøren beholder dermed et forhøjet kontingent, og de ledige pladser rykkes op på listen, så gruppen hurtigt kan blive fyldt op.

Bør man dele sin adgangskode?

Nej, i de fleste tilfælde deles tjenesterne via et invitationslink eller en invitation via e-mail. Du tilmelder dig derefter gruppen med dit eget brugernavn og din egen adgangskode for at sikre fortroligheden af dine data. I de få tilfælde, hvor det er nødvendigt, stilles der en sikker administrator til rådighed for dig. Nogle gange kan du også bruge en dedikeret profil, der er beskyttet med en PIN-kode.

© 2026 Sharesub