Как можете да споделите абонамента си за вестник Ouest-France?

Тези от вас, които обичат да сърфират в интернет и да следят новинарските емисии, за да са в крак с ежедневните новини, със сигурност са попадали на статия във вестник Ouest-France по едно или друго време.
Не е задължително да сте от полуостров Бретан, за да знаете за съществуването на тази пресгрупа, чието влияние и репутация се разпростират далеч отвъд армориканските земи.

Въпреки че Ouest-France е регионален всекидневник, здраво вкоренен в своя регион, той е и водещият френскоезичен всекидневник в света с над 2,5 милиона читатели, повече от 500 журналисти, работещи в 63 различни редакции, и хиляди местни кореспонденти, които помагат за събирането на новините.

Всъщност платформата Ouest-France е златна мина, когато става въпрос за новини, с всичко от местни новини до статии от международната преса и спортни новини.
Широк спектър от информация във всички области, поради което си заслужава да се абонирате за цифровата платформа на вестника, която предлага атрактивна оферта, която не само ви спестява пари, но и ви дава достъп до огромен източник на информация.

Оферти от Journal Ouest-France.

оферта от вестник "ouest france

Посетете уебсайта на “Ouest-France” и ще се запознаете с три оферти:

– Абонаментът Pack Plus е на стойност 1 евро на седмица и можете да го сключите за цялата година срещу 49,99 евро, но с него получавате достъп само до статиите в уебсайта и приложението.

Цифровият абонамент, който струва 16,99 евро на месец от втората година нататък, включва всички цифрови издания (Evening Edition, French Edition, Minuit Sport и др.), както и архивите на сайта.

– И накрая, има семеен абонамент на цена 41 евро на месец от втората година нататък, който предлага всички предимства на цифровия пакет с допълнителен бонус – доставка на хартиен вестник до вратата ви всеки ден преди 7:30 ч.

Последната опция е особено интересна, тъй като можете да я споделите с още четирима души.

Споделете Ouest-France само с няколко кликвания.

Вие сте абонат на вестник Ouest-France и искате да го споделите с приятелите и семейството си? Нищо не може да бъде по-просто:

Time needed: 4 minutes

  1. Отидете в Ouest-France

    Уверете се, че участвате в семейната оферта, която ви дава право да споделяте сезонния билет.

  2. Изберете своя профил

    Кликнете върху профила си в горния десен ъгъл на началната страница, за да отворите раздела “Моят абонамент” в “Моят акаунт”.

  3. Споделете абонамента си

    След това кликнете върху “Споделям” в прозореца с офертата.

  4. Добавяне на съавтори за абонамент

    Трябва само да попълните данните на лицето, с което искате да споделите абонамента си.

Единственото, което вашият съабонат трябва да направи, е да кликне върху връзка за потвърждаване, която ще получи по електронната поща и от която ще може да потвърди адреса си и да избере собствена парола.

Това е лесно за прилагане решение, което е и сигурно, тъй като означава, че всеки съабонат може да има своя собствена парола.

Абонирането е добро, споделянето е по-добро!

Освен че е лесно да се създаде, споделянето на абонамент предлага редица значителни предимства.

На първо място, достъпът допълния набор от услуги, който е достъпен само като част от “семейната оферта”.
Освен това има възможност да споделите абонамента си с още четирима души, което ще ви позволи да спестите значителни средства, като обедините разходите за пакета.

Ако решите да споделяте Ouest-France, ще заплатите една пета от семейния пакет, т.е. около 100 евро годишно за всеки съабонат, докато ако решите да останете с индивидуална цифрова оферта,
Това са 200 евро, които ще трябва да плащате всяка година, което е два пъти повече, отколкото при споделената оферта.
Така че е във ваш интерес да изберете споделен абонамент, без да споменаваме, че той е лесен, бърз за създаване и напълно сигурен, тъй като всеки съабонат може да избере своя собствена парола.

Разбира се, обичайните предпазни мерки продължават да се прилагат:
– изберете сложна парола, а не например дата на раждане.
– уверете се, че имате специална парола за всеки сайт, който посещавате редовно.
– внимавайте да не предавате на своите съабонати банкови данни или друга чувствителна информация, която трябва да остане поверителна.

Вестник Ouest-France.

Първоначално Ouest-France е регионален всекидневник, основан през 1944 г. от Paul Hutin-Desgrées, но днес, когато говорим за “Ouest-France”, имаме предвид и групата “Sipa – Ouest-France”, която е много по-голяма инвестиционна компания.
Много активна в медийната сфера, групата “Sipa – Ouest-France” включва 5 регионални всекидневника (включително Ouest-France) и 77 местни седмичника в Бретан, Нормандия и Pays de la Loire.

За тази пресгрупа работят повече от 1500 души в около 60 редакции, които събират и предават информация на местно, национално и международно равнище.

Тези особено големи ресурси спомагат за превръщането на “Ouest-France” във водещ всекидневник във Франция от 1975 г. насам, с почти 600 000 абонамента за дигитални и хартиени издания, изпреварвайки значително своите конкуренти в парижката и националната преса.