Πώς μπορείτε να μοιραστείτε τη συνδρομή σας στην εφημερίδα Ouest-France;

Όσοι από εσάς θέλετε να σερφάρετε στο διαδίκτυο και να παρακολουθείτε τις ειδήσεις για να ενημερώνεστε για την καθημερινή επικαιρότητα, σίγουρα θα έχετε συναντήσει κάποια στιγμή ένα άρθρο της εφημερίδας Ouest-France.
Δεν χρειάζεται να είστε από τη χερσόνησο της Βρετάνης για να γνωρίζετε την ύπαρξη αυτής της δημοσιογραφικής ομάδας, η επιρροή και η φήμη της οποίας εκτείνονται πολύ πέρα από τα εδάφη της Αρμορικής.

Ενώ η Ouest-France είναι μια περιφερειακή ημερήσια εφημερίδα που έχει τις ρίζες της στην περιοχή της, είναι επίσης η κορυφαία γαλλόφωνη εφημερίδα στον κόσμο, με πάνω από 2,5 εκατομμύρια αναγνώστες, περισσότερους από 500 δημοσιογράφους που εργάζονται σε 63 διαφορετικές αίθουσες σύνταξης και χιλιάδες τοπικούς ανταποκριτές που βοηθούν στη συλλογή των ειδήσεων.

Στην πραγματικότητα, η πλατφόρμα Ouest-France είναι ένα χρυσωρυχείο όσον αφορά τις ειδήσεις, με τα πάντα, από τοπικές ειδήσεις μέχρι άρθρα του διεθνούς Τύπου και αθλητικές ειδήσεις.
Ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών σε όλους τους τομείς, γεγονός που καθιστά χρήσιμη την εγγραφή στην ψηφιακή πλατφόρμα της εφημερίδας, η οποία προσφέρει μια ελκυστική προσφορά που όχι μόνο σας εξοικονομεί χρήματα, αλλά σας δίνει και πρόσβαση σε μια τεράστια πηγή πληροφοριών.

Προσφορές από την Journal Ouest-France.

προσφορά από την εφημερίδα ouest france

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της “Ouest-France ” και θα σας παρουσιαστούν τρεις προσφορές:

– Η συνδρομή Pack Plus με 1 ευρώ την εβδομάδα, την οποία μπορείτε να κλείσετε όλο το χρόνο με 49,99 ευρώ, αλλά η οποία θα σας δίνει πρόσβαση μόνο στα άρθρα του ιστότοπου και της εφαρμογής.

– Η ψηφιακή συνδρομή, η οποία κοστίζει 16,99 ευρώ το μήνα από το δεύτερο έτος και μετά και περιλαμβάνει όλες τις ψηφιακές εκδόσεις (βραδινή έκδοση, γαλλική έκδοση, Minuit Sport κ.λπ.) καθώς και τα αρχεία του ιστότοπου.

– Τέλος, υπάρχει η οικογενειακή συνδρομή, με 41 ευρώ το μήνα από το δεύτερο έτος και μετά, η οποία προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα του ψηφιακού πακέτου, με το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι η εφημερίδα παραδίδεται στην πόρτα σας, κάθε μέρα πριν από τις 7.30 π.μ.

Αυτή η τελευταία επιλογή είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, καθώς μπορείτε να τη μοιραστείτε με άλλα τέσσερα άτομα.

Μοιραστείτε το Ouest-France με λίγα μόνο κλικ.

Είστε συνδρομητής της εφημερίδας Ouest-France και θέλετε να τη μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας; Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερο:

Απαιτούμενος χρόνος 4 λεπτά

  1. Πηγαίνετε στο Ouest-France

    Βεβαιωθείτε ότι είστε μέλος της οικογενειακής προσφοράς, η οποία σας δίνει το δικαίωμα να μοιραστείτε ένα εισιτήριο διαρκείας.

  2. Επιλέξτε το προφίλ σας

    Κάντε κλικ στο προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία της αρχικής σελίδας για να ανοίξετε την ενότητα “Η συνδρομή μου” στην ενότητα “Ο λογαριασμός μου”.

  3. Μοιραστείτε τη συνδρομή σας

    Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Μοιράζομαι” στο παράθυρο που περιέχει την προσφορά σας.

  4. Προσθέστε τους συν-συνδρομητές σας

    Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία του ατόμου με το οποίο θέλετε να μοιραστείτε τη συνδρομή σας.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο συν-συνδρομητής σας είναι να κάνει κλικ σε έναν σύνδεσμο επικύρωσης που θα λάβει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, από τον οποίο μπορεί να επιβεβαιώσει τη διεύθυνσή του και να επιλέξει τον δικό του κωδικό πρόσβασης.

Πρόκειται για μια απλή λύση που μπορεί να εφαρμοστεί στην πράξη και είναι ασφαλής, καθώς σημαίνει ότι κάθε συν-συνδρομητής μπορεί να έχει τον δικό του κωδικό πρόσβασης.

Η εγγραφή είναι καλή, το μοίρασμα είναι καλύτερο!

Η κοινή χρήση συνδρομής, εκτός από το ότι είναι εύκολη στη ρύθμιση, προσφέρει μια σειρά σημαντικών πλεονεκτημάτων.

Πρώτον, η πρόσβαση στοπλήρες φάσμα των υπηρεσιών, το οποίο είναι διαθέσιμο μόνο στο πλαίσιο της “οικογενειακής προσφοράς”.
Στη συνέχεια, υπάρχει η δυνατότητα να μοιραστείτε τη συνδρομή σας με άλλα τέσσερα άτομα, γεγονός που θα σας επιτρέψει να εξοικονομήσετε σημαντικά χρήματα, συγκεντρώνοντας το κόστος του πακέτου.

Αν επιλέξετε να μοιραστείτε το Ouest-France, θα πληρώσετε το ένα πέμπτο του οικογενειακού πακέτου, δηλαδή περίπου 100 ευρώ ετησίως για κάθε συν-συνδρομητή, ενώ αν επιλέξετε να παραμείνετε σε μια ατομική ψηφιακή προσφορά,
αυτό σημαίνει 200 ευρώ που θα πρέπει να πληρώνετε κάθε χρόνο, διπλάσια από ό,τι με την κοινή προσφορά.
Επομένως, είναι προς το συμφέρον σας να επιλέξετε μια κοινή συνδρομή, για να μην αναφέρουμε ότι είναι απλή, γρήγορη στη ρύθμιση και απόλυτα ασφαλής, καθώς κάθε συν-συνδρομητής μπορεί να επιλέξει τον δικό του κωδικό πρόσβασης.

Φυσικά, εξακολουθούν να ισχύουν οι συνήθεις προφυλάξεις:
– επιλέξτε έναν σύνθετο κωδικό πρόσβασης και όχι την ημερομηνία γέννησης, για παράδειγμα.
– βεβαιωθείτε ότι έχετε συγκεκριμένο κωδικό πρόσβασης για κάθε ιστότοπο που επισκέπτεστε τακτικά.
– να είστε προσεκτικοί ώστε να μην δίνετε στους συν-συνδρομητές σας τραπεζικά στοιχεία ή άλλες ευαίσθητες πληροφορίες που πρέπει να παραμείνουν εμπιστευτικές.

Εφημερίδα Ouest-France.

Αρχικά, η Ouest-France ήταν μια περιφερειακή ημερήσια εφημερίδα που ιδρύθηκε το 1944 από τον Paul Hutin-Desgrées, αλλά σήμερα και κατ’ επέκταση, όταν μιλάμε για την “Ouest-France”, τείνουμε επίσης να αναφερόμαστε στον όμιλο “Sipa – Ouest-France”, ο οποίος είναι μια πολύ μεγαλύτερη επενδυτική εταιρεία.
Πολύ ενεργός στα μέσα ενημέρωσης, ο όμιλος “Sipa – Ouest-France” περιλαμβάνει 5 περιφερειακές ημερήσιες εφημερίδες (συμπεριλαμβανομένης της Ouest-France) και 77 τοπικές εβδομαδιαίες εφημερίδες στη Βρετάνη, τη Νορμανδία και το Pays de la Loire.

Περισσότεροι από 1.500 άνθρωποι εργάζονται για αυτόν τον όμιλο τύπου σε περίπου εξήντα αίθουσες σύνταξης, συγκεντρώνοντας και μεταδίδοντας πληροφορίες σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Αυτοί οι ιδιαίτερα σημαντικοί πόροι συνέβαλαν στο να καταστεί η “Ouest-France” η κορυφαία ημερήσια εφημερίδα της Γαλλίας από το 1975, με σχεδόν 600.000 ψηφιακές και έντυπες συνδρομές, πολύ μπροστά από τους ανταγωνιστές της στον παρισινό και εθνικό Τύπο.