Съществуването на многобройни платформи за стрийминг улеснява слушането на музиката, която харесвате, където и да се намирате по света. Една от тези платформи е Anghami. Благодарение на плана Anghami Family можете да споделите абонамента си с други хора по ваш избор. В тази публикация са обяснени процедурите, които трябва да следвате, за да направите това, както и различните решения за споделяне, които имате на разположение.

Anghami, Spotify на Ориента

Създадена в Ливан, Anghami е платформа за стрийминг на музика. Той предлага на повече от 70 милиона потребители достъп до широк спектър от арабски и международни песни. Можете да намерите песни, албуми, списъци за възпроизвеждане и дори подкасти.

Различните му функции ви позволяват да слушате и изтегляте любимите си песни безплатно. Подобно на други платформи за стрийминг на музика, Anghami предлага персонализирани препоръки, разширени филтри за търсене и инструменти за родителски контрол. Насладете се на незабравимо слушане благодарение на тази платформа.

Anghami: предимства, недостатъци и алтернативи

Лидерството на Anghami в областта на стрийминга на музика в региона на Близкия изток и Северна Африка не е случайно. Платформата предлага редица предимства, които я отличават от нейните конкуренти. На първо място, тя предлага огромна библиотека с арабска и международна музика. Освен това е много лесен за използване и не страда от грешки.

Дизайнът му и редица други характеристики също го отличават. Най-важното е, че ви позволява да слушате музика безплатно, а ако се абонирате за плана Anghami Plus, можете да изтеглите музиката му и да я слушате без връзка. Нещо повече, приложението работи на всички платформи: Windows, Android, iOS и уеб.

Критиката, която може да бъде отправена, е, че тя е сякаш музикална цензура. Всъщност платформата понякога изтрива песни от албумите на изпълнителите (може би по културни или религиозни причини). Добавянето на малко по-голямо разнообразие също може да подобри платформата.

Ако желаете, има редица алтернативи на платформата Anghami. Сред тях са Spotify, Sound Cloud, Deezer, VEVO и Jamendo.

Семейство Anghami: абонаментният план

В допълнение към безплатната оферта Anghami предлага на потребителите два абонаментни плана: Anghami Plus и Anghami Family.

Планът Anghami Plus позволява на потребителите да слушат любимите си песни без търговски прекъсвания, да изтеглят музиката си и да я слушат офлайн. Абонаментът е месечен и струва 2,82 €/месец. Тя може да се използва само от един акаунт.

Семейният план на Anghami е, така да се каже, истинският абонаментен план на Anghami. Освен че обединява всички функции, налични в пакета Anghami Plus, той ви позволява да използвате един и същ абонамент с още 5 потребители, всеки от които има собствен акаунт. Месечен тарифен план на цена от 7,08 евро/месец, той ви позволява да спестите, като изберете годишен план на стойност 70,84 евро. Тази оферта е достъпна само при определени условия.

Можете да отмените всеки план по всяко време. Въпреки това няма да ви бъде възстановена сума, ако надхвърлите лимита от 14 дни използване на платформата.

Споделяне на семейния абонамент на Anghami

Както беше споменато по-горе, семейният план на платформата Anghami ви позволява да споделите абонамента си с 5 потребители по ваш избор (родители и приятели, роднини, абонати…). При определени условия това споделяне е много изгодно, тъй като не е споделяне на сметка, а на абонамент. Всеки абонат има собствен акаунт и следователно може да има достъп до собствените си библиотеки, списъци с препоръки, четива или харесвания.

Споделянето е напълно законно и сигурно, но има няколко ограничения. Собственикът може да премахва абонати, които спират да се таксуват след изтичане на абонамента им. Ако човекът, с когото споделя, е един от родителите му, той може да скрие някои явни песни. Това обаче не важи за редовните абонати.

Sharesub: решението за споделяне на абонамент на семейство Anghami

Сайтът Sharesub ви позволява да споделяте абонамента си за семейството на Anghami в пълна сигурност. Това не само ви позволява да достигнете до много повече хора, които ще искат да се присъединят към вашия абонамент, но и ви гарантира, че тези хора са напълно надеждни.

Винаги можете да разговаряте с абонатите си чрез незабавни съобщения.

Time needed: 4 minutes

За да споделите абонамента си за семейство Ангами, посетете уебсайта

  1. Отидете на уебсайта на Anghami

  2. Влезте в профила си

  3. Посетете вашата библиотека

  4. Изберете “зъбното колело”, за да получите достъп до настройките на профила си

  5. Изберете абонамента, който искате да споделите

  6. Отидете в менюто, след това в раздела “Управление на абонаментите”.

  7. Генерирайте връзката за споделяне и я изпратете на лицето, с което я споделяте.

  8. Връзката вече е достъпна за споделяне

  9. Изберете начина, по който искате да споделите връзката към поканата.

  10. След като вече имат акаунт, трябва само да кликнат върху връзката и абонаментът ще бъде активиран автоматично.

Ако се интересувате от нашето решение за споделяне, предприемете действия сега и споделете абонамента си за семейство Anghami.

А ако ви харесва идеята да имате достъп до множество ориенталски песни, които ще ви позволят да откриете нови стилове, присъединете се към споделянето на Anghami Famille.

Последна дума

Платформата Anghami, разработена през 2012 г. от Еди Марун и Ели Хабиб, е пионер в областта на стрийминга на музика в Близкия изток и Северна Африка. С плана Family можете да използвате 6 различни акаунта с един и същи абонамент. За да направите това законно и сигурно, има редица решения за споделяне, включително Sharesub.

Categorized in: