Η ύπαρξη πληθώρας πλατφορμών streaming καθιστά πλέον πολύ εύκολο να ακούτε τη μουσική που σας αρέσει, όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο. Μία από αυτές τις πλατφόρμες είναι συγκεκριμένα η Anghami. Χάρη στο πρόγραμμα Anghami Family, μπορείτε να μοιραστείτε τη συνδρομή σας με άλλα άτομα της επιλογής σας. Αυτή η δημοσίευση εξηγεί τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσετε για να το κάνετε αυτό, καθώς και τις διάφορες λύσεις κοινής χρήσης που έχετε στη διάθεσή σας.

Anghami, το Spotify της Ανατολής

Η Anghami δημιουργήθηκε στο Λίβανο και είναι μια πλατφόρμα ροής μουσικής. Προσφέρει σε περισσότερους από 70 εκατομμύρια χρήστες πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα αραβικών και διεθνών τραγουδιών. Μπορείτε να βρείτε κομμάτια, άλμπουμ, λίστες αναπαραγωγής, ακόμη και podcasts.

Οι διάφορες λειτουργίες του σας επιτρέπουν να ακούτε και να κατεβάζετε δωρεάν τα αγαπημένα σας τραγούδια. Όπως και άλλες πλατφόρμες ροής μουσικής, το Anghami διαθέτει εξατομικευμένες συστάσεις, προηγμένα φίλτρα αναζήτησης και εργαλεία γονικού ελέγχου. Απολαύστε μια αξέχαστη εμπειρία ακρόασης χάρη σε αυτή την πλατφόρμα.

Anghami: πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα και εναλλακτικές λύσεις

Η ηγετική θέση της Anghami στον τομέα της ροής μουσικής στην περιοχή MENA δεν είναι τυχαία. Η πλατφόρμα προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα που την κάνουν να ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές της. Πρώτον, προσφέρει μια τεράστια βιβλιοθήκη αραβικής και διεθνούς μουσικής. Επιπλέον, είναι πολύ εύκολο στη χρήση και δεν παρουσιάζει σφάλματα.

Ο σχεδιασμός του και ορισμένα άλλα χαρακτηριστικά το κάνουν επίσης να ξεχωρίζει. Το πιο σημαντικό είναι ότι σας επιτρέπει να ακούτε μουσική δωρεάν, ενώ αν εγγραφείτε στο πρόγραμμα Anghami Plus, μπορείτε να κατεβάσετε τη μουσική του και να την ακούτε χωρίς σύνδεση. Επιπλέον, η εφαρμογή λειτουργεί σε όλες τις πλατφόρμες: Windows, Android, iOS και διαδίκτυο.

Η κριτική που θα μπορούσε να ασκηθεί είναι ότι μοιάζει με μουσική λογοκρισία. Πράγματι, η πλατφόρμα διαγράφει μερικές φορές τραγούδια από τα άλμπουμ των καλλιτεχνών (ίσως για πολιτιστικούς ή θρησκευτικούς λόγους). Η προσθήκη λίγο μεγαλύτερης ποικιλομορφίας θα μπορούσε επίσης να βελτιώσει την πλατφόρμα.

Υπάρχουν διάφορες εναλλακτικές λύσεις για την πλατφόρμα Anghami, αν το επιθυμείτε. Περιλαμβάνουν τα Spotify, Sound Cloud, Deezer, VEVO και Jamendo.

Οικογένεια Anghami: το σχέδιο συνδρομής

Εκτός από τη δωρεάν προσφορά της, η Anghami προσφέρει στους χρήστες δύο συνδρομητικά πακέτα: Anghami Plus και Anghami Family.

Το πρόγραμμα Anghami Plus επιτρέπει στους χρήστες να ακούνε τα αγαπημένα τους κομμάτια χωρίς διαφημιστικές διακοπές, να κατεβάζουν τη μουσική τους και να την ακούνε εκτός σύνδεσης. Η συνδρομή είναι μηνιαία και κοστίζει 2,82 €/μήνα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από έναν λογαριασμό.

Το πρόγραμμα Anghami Family είναι, τρόπον τινά, το πραγματικό πρόγραμμα συνδρομής Anghami. Εκτός του ότι συγκεντρώνει όλες τις δυνατότητες που είναι διαθέσιμες στο πακέτο Anghami Plus, σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την ίδια συνδρομή με άλλους 5 χρήστες, ο καθένας με δικό του λογαριασμό. Μηνιαίο τιμολογιακό πρόγραμμα στα €7,08/μήνα, σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χρήματα επιλέγοντας ετήσιο πρόγραμμα στα €70,84. Η προσφορά αυτή είναι διαθέσιμη μόνο υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Μπορείτε να ακυρώσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, δεν θα σας επιστραφεί το ποσό εάν υπερβείτε το όριο των 14 ημερών χρήσης της πλατφόρμας.

Anghami Οικογενειακή συνδρομή κοινής χρήσης

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το οικογενειακό πακέτο στην πλατφόρμα Anghami σας επιτρέπει να μοιραστείτε τη συνδρομή σας με 5 χρήστες της επιλογής σας (γονείς και φίλους, συγγενείς, συνδρομητές…). Υπό ορισμένες προϋποθέσεις, αυτή η κοινή χρήση είναι πολύ επωφελής, διότι δεν πρόκειται για κοινή χρήση λογαριασμού αλλά για κοινή χρήση συνδρομής. Κάθε συνδρομητής έχει το δικό του λογαριασμό και μπορεί επομένως να έχει πρόσβαση στις δικές του βιβλιοθήκες, λίστες συστάσεων, αναγνώσεων ή συμπαθειών.

Η κοινή χρήση είναι απολύτως νόμιμη και ασφαλής, αλλά υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί. Ο ιδιοκτήτης μπορεί να διαγράψει τους συνδρομητές που σταματούν να χρεώνουν μετά τη λήξη της συνδρομής τους. Εάν το άτομο με το οποίο μοιράζεται το βίντεο είναι ένας από τους γονείς του, μπορεί να αποκρύψει ορισμένα ρητά τραγούδια. Αυτό όμως δεν ισχύει για τους τακτικούς συνδρομητές.

Sharesub: η λύση διαμοιρασμού συνδρομών της οικογένειας Anghami

Ο ιστότοπος Sharesub σας επιτρέπει να μοιραστείτε τη συνδρομή σας στην Anghami Family με απόλυτη ασφάλεια. Όχι μόνο σας επιτρέπει να προσεγγίσετε πολύ περισσότερους ανθρώπους που θα θελήσουν να συμμετάσχουν στη συνδρομή σας, αλλά έχετε επίσης την εγγύηση ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι απολύτως αξιόπιστοι.

Μπορείτε πάντα να συνομιλείτε με τους συνδρομητές σας μέσω άμεσων μηνυμάτων.

Απαιτούμενος χρόνος 4 λεπτά

Για να μοιραστείτε τη συνδρομή της οικογένειας Anghami, επισκεφθείτε τον ιστότοπο

  1. Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα του Anghami

  2. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

  3. Επισκεφθείτε τη βιβλιοθήκη σας

  4. Επιλέξτε τον “οδοντωτό τροχό” για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας.

  5. Επιλέξτε τη συνδρομή που θέλετε να μοιραστείτε

  6. Μεταβείτε στο μενού και στη συνέχεια στην ενότητα “Διαχείριση των συνδρομών σας”.

  7. Δημιουργήστε το σύνδεσμο κοινής χρήσης και στείλτε τον στο άτομο με το οποίο θα τον μοιραστείτε.

  8. Ο σύνδεσμος είναι τώρα διαθέσιμος για κοινή χρήση

  9. Επιλέξτε πώς θέλετε να μοιραστείτε τον σύνδεσμο πρόσκλησης.

  10. Εφόσον έχουν ήδη λογαριασμό, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να κάνουν κλικ στο σύνδεσμο και η συνδρομή θα ενεργοποιηθεί αυτόματα.

Αν σας ενδιαφέρει η λύση κοινής χρήσης, αναλάβετε δράση τώρα και μοιραστείτε τη συνδρομή σας στην οικογένεια Anghami.

Και αν σας αρέσει η ιδέα να έχετε πρόσβαση σε μια πληθώρα ανατολίτικων τραγουδιών που σας επιτρέπουν να ανακαλύψετε νέα στυλ, γίνετε μέλος σε ένα Anghami Famille share.

Τελευταία λέξη

Η πλατφόρμα Anghami αναπτύχθηκε το 2012 από τους Eddy Maroun και Elie Habib και είναι πρωτοπόρος στη ροή μουσικής στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Με το οικογενειακό πακέτο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 6 διαφορετικούς λογαριασμούς με την ίδια συνδρομή. Για να το κάνετε αυτό νόμιμα και με ασφάλεια, υπάρχουν διάφορες λύσεις κοινής χρήσης, συμπεριλαμβανομένης της Sharesub.