Spotify, se on käynnissä!

Spotify on todella musiikin referenssisovellus: luettelo on valtava, sieltä löytyy aivan kaikki (paitsiCyril Hahnin erinomainen remix“Say My name”), lyhyesti sanottuna me rakastamme sitä. Suoraan sanottuna olemme kuitenkin saaneet tarpeeksemme pubeista, jotka on aina valittu huonosti ja jotka ovat suorastaan mahdottomia järjestää illanviettoa ystävien kanssa. Kysyimme siis itseltämme , miten saisimme Premium-tilin halvemmalla, ja jaamme ratkaisumme kanssasi, koska olemme niin mukavia!

Spotify Premium, Spotify Family, Spotify Duo … tutustutaan kaikkiin näihin paketteihin.

Spotify Free, jonka kuukausihinta on 0 euroa, on yhtiön ilmainen palvelu. Voit käyttää palvelua ilmaiseksi, mutta mainokset keskeyttävät sinut säännöllisesti. Et voi valita musiikin järjestystä soittolistoilla tai ohittaa kaikkea musiikkia, josta et pidä.

Spotify Premium, jonka hinta on 10,90 euroa kuukaudessa, on palvelun maksullinen versio, jossa ei ole mainoksia. Sen avulla voit kuunnella musiikkia offline-tilassa ja valita vapaasti haluamasi musiikin. Se valtuuttaa vain yhden käyttäjän.

Spotify Duo, 14, 99 euroa kuukaudessa, tarjoaa samat edut kuin Spotify Premium, mutta kahdelle henkilölle. Se on tarkoitettu saman katon alla asuville pariskunnille.

Spotify Premium Family 17,99 € kuukaudessa tarjoaa samat palvelut kuin Premium-versio, mutta sen voi jakaa kuuden käyttäjän kesken, jolloin käyttäjäkohtainen hinta laskee 2,99 €. Hyvä kauppa.

Voinko jakaa Spotify-tilaukseni?

Spotify Duo ja Family -tilit, jotka on suunniteltu erityisesti Spotify-tilien jakamiseen, tarjoavat käyttäjien erilaisiin tarpeisiin räätälöityjä ratkaisuja. Duo-paketin avulla voit kutsua kumppanisi tai asuinkumppanisi mukaan tähän musiikin jakamiseen. Lisäksi Perhe-paketti laajentaa mahdollisuutta tehdä seuraavia asioita tilin jakaminen tiliä sallimalla jopa 5 lisähenkilön kutsumisen, jolloin koko perhe voi löytää ja kuunnella musiikkia yhdessä.

Lähetä

Minulla on kausikortti ja haluaisin tarjota vapaita paikkoja säästääkseni rahaa.

Osallistu

Haluaisin tilata edullisesti liittymällä kustannustenjakoryhmään.

Kuinka monella laitteella voit käyttää Spotify Duoa tai Familyä?

Perhetilauksessa jokainen tili voi asentaa Spotifyn ja käyttää sitä viidellä laitteella (eli 6 käyttäjää x 5 laitetta perheessä), mutta kuuntelu on kuitenkin mahdollista vain yhdellä laitteella kerrallaan tiliä kohti.

Duo-tilaukseen pätee sama periaate, mutta käytössäsi on vain kaksi tiliä (eli 2 käyttäjää x 5 laitetta).

Miten voin kuunnella Spotifyta kahdella laitteella samanaikaisesti?

Spotify-musiikkia ei voi toistaa kahdella laitteella samanaikaisesti. Voit kuitenkin muodostaa yhteyden niin moneen laitteeseen kuin on mahdollista. mutta jos käynnistät toiston toisella laitteella, se pysäyttää musiikin ensimmäisellä laitteella. Voit siis suoratoistaa musiikkia vain yhteen laitteeseen.

Miten voin jakaa Spotify Duo tai Family -tilini?

Time needed: 5 minutes

Oletko tilauksen hallinnoija ja haluat tietää, miten kutsua Spotify Familyyn? Näin toimitaan:

 1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa “Profiili” ja sitten “Tili”.

  partage abonnement spotify methodologie

 2. Napsauta vasemmanpuoleisessa valikossa “Spotify Family”.

  partage abonnement spotify famille methodologie

 3. Napsauta “Lisää perhetilaukseen”.

 4. Napsauta “Kutsu Spotify Premium -tilaukseen”.

 5. Kopioi kutsulinkki ja lähetä se jäsenille, jotka haluat kutsua,

  Muista ilmoittaa postiosoite, jonka annoit tililläsi.

Oletko tilannut tilauksen ja haluat tietää, miten Spotify Familyä käytetään?

 1. Napsauta saamasi kutsulinkkiä
 2. Rekisteröidy, jos sinulla ei ole tiliä. Jos sinulla on jo ilmainen soittolista, voit käyttää sitä kirjautumiseen ja säilyttää kaikki soittolistasi.
 3. Vahvista osoitteesi. Sen on oltava sama kuin omistajan.

Jakamalla tilisi voit jakaa kustannukset kuudella. Tämä maksaa 2,99 euroa käyttäjää kohti, ja se merkitsee 90 euron säästöä vuodessa verrattuna yksittäiseen Premium-pakettiin.

Kuinka paljon voin säästää jakamalla tilini?

Lähetä

Minulla on kausikortti ja haluaisin tarjota vapaita paikkoja säästääkseni rahaa.

Osallistu

Haluaisin tilata edullisesti liittymällä kustannustenjakoryhmään.

Miten voin jakaa tilauskustannukset kanssatilaajieni kanssa?

Spotify ei tarjoa kustannusten jakamista ohjelman jäsenten kesken, mutta voit helposti jakaa kustannukset rekisteröitymällä Sharesubiin. Syöttämällä muutamia tietoja tilauksesta saat jakolinkin: tämän linkin avulla kanssatilaajasi voivat syöttää maksukorttinsa, ja kuukausittainen veloitus tehdään tilillesi. Anna ystäviesi ja perheesi nauttia tästä Spotify-tilistä pientä maksua vastaan lähettämällä heille Sharesub-jakolinkin. He tulevat rakastamaan sinua!

Yhteistilaajien mahdolliset vuorovaikutussuhteet

Spotify Premiumin jakaminen on myös mahdollisuus jakaa soittolistoja ja seurata muita tilaajia, löytää uusia kappaleita ja välttää omien soittolistojen kiertäminen ympyrää.

Kuinka turvallista Spotify-tilin jakaminen on?

Tilin jakaminen ei aiheuta turvallisuusriskiä, sillä jokaisella käyttäjällä on omat tunnukset. Yhtiö pyytää kuitenkin, että perhetilin jakaminen rajoitetaan koskemaan vain perhettä, ja pyytää käyttäjiä ilmoittamaan yhteisen osoitteen. Siksi on välttämätöntä, että tilauksen jakava henkilö antaa sinulle osoitteen, jonka hän on syöttänyt tilille.

Tietoja Spotifysta

Spotify on vuonna 2006 perustettu ruotsalainen yritys, joka tarjoaa musiikin suoratoistopalveluja verkossa. Se kehittää verkkosivustoa ja sovelluksia älypuhelimille, PC-tietokoneille ja Mac-tietokoneille, joiden kautta on saatavilla yli 100 000 artistin musiikkia. Palvelulla oli yli 100 miljoonaa käyttäjää vuonna 2019.

Spotify-sovellus ja sen vahvuudet

Spotify-musiikin suoratoistopalvelu on laadukas palvelu, jolla on valtava musiikkivalikoima. Se kilpailee tällä hetkellä Deezerin ja Apple Musicin kanssa. Deezerin tavoin Spotifyn musiikkiluettelossa on yli 40 miljoonaa kappaletta.
Yksi Spotifyn vahvuuksista on sen kyky tarjota uusia löytöjä: päivittäisten miksausten, soittolistojen ja henkilökohtaisten radioasemien avulla voit löytää ja uudistaa arjen musiikkia. Suosittelualgoritmit antavat usein neuvoja mieltymyksistämme riippuen.
Muita tämän musiikin suoratoistopalvelun hienoja ominaisuuksia ovat mahdollisuus seurata artisteja, jotta saat ilmoituksen alueellasi järjestettävistä tulevista konserteista, ja mahdollisuus seurata ystäviä, jotta voit löytää heidän uusia hittejään. Koska meillä kaikilla on hyvä ystävä, joka rakastaa musiikkia ja jonka soittolistoista nautimme!

Categorized in: