Spotify, het is begonnen!

Spotify is echt de referentie-app voor muziek: de catalogus is enorm, je kunt er werkelijk alles vinden (behalve de uitstekende remix van‘Say My name’ door Cyril Hahn), kortom, we zijn er dol op. Maar eerlijk gezegd hebben we genoeg van pubs die altijd slecht gekozen zijn en ronduit onhandelbaar zijn voor een avondje uit met vrienden. Dus vroegen we ons af hoe we voor minder een Premium account konden krijgen, en we delen onze oplossing met jullie omdat we zo aardig zijn!

Spotify Premium, Spotify Family, Spotify Duo … een blik op al deze pakketten

Spotify Free kost €0 per maand en is de gratis dienst van het bedrijf. Je kunt de service gratis gebruiken, maar je wordt regelmatig onderbroken door reclame. Je kunt de volgorde van de muziek in de afspeellijsten niet kiezen of alle muziek die je niet leuk vindt overslaan.

Spotify Premium voor €10,90 per maand is de betaalde versie van de service, zonder reclame. Hiermee kun je offline naar muziek luisteren en vrij kiezen welke muziek je wilt horen. Het machtigt slechts één gebruiker.

Spotify Duo, voor €14, 99 per maand, biedt dezelfde voordelen als Spotify Premium, maar dan voor twee personen. Het is ontworpen voor koppels die onder hetzelfde dak wonen

Spotify Premium Family voor € 17,99 per maand biedt dezelfde diensten als de Premium-versie, maar kan worden gedeeld door 6 gebruikers, waardoor de kosten per gebruiker € 2,99 bedragen. Een goede deal.

Kan ik mijn Spotify-abonnement delen?

De Spotify Duo en Family accounts, speciaal ontworpen voor het delen van Spotify accounts, bieden oplossingen die zijn afgestemd op de uiteenlopende behoeften van gebruikers. Met het Duopakket kun je je partner of huisgenoot uitnodigen om deel te nemen aan deze muzikale uitwisseling. Bovendien breidt het Family-pakket de mogelijkheid uit om account delen account door tot 5 extra mensen uit te nodigen, waardoor er een ruimte ontstaat waar het hele gezin samen muziek kan ontdekken en beluisteren.

Stuur in

Ik heb een seizoenskaart en wil mijn beschikbare plaatsen aanbieden om geld te besparen.

Deelnemen

Ik wil graag een abonnement nemen tegen een lage prijs door lid te worden van een kostendelende groep.

Op hoeveel apparaten kun je Spotify Duo of Family gebruiken?

Voor hetgezinsabonnement kan elk account Spotify installeren en gebruiken op 5 apparaten (d.w.z. 6 gebruikers x 5 apparaten in het gezin), maar luisteren is slechts mogelijk op één apparaat per account.

Voor het Duo-abonnement geldt hetzelfde principe, maar bent u beperkt tot twee accounts (d.w.z. 2 gebruikers x 5 apparaten).

Hoe kan ik op 2 apparaten tegelijk naar Spotify luisteren?

Je kunt je Spotify-muziek niet op twee apparaten tegelijk afspelen. U kunt echter verbinding maken met het aantal apparaten van je keuze, maar als je het afspelen start op een tweede apparaat, stopt de muziek op het eerste. Je kunt je muziek dus maar naar één apparaat streamen.

Hoe deel ik mijn Spotify Duo of Familie account?

Benodigde tijd: 5 minuten

Ben jij de abonnementenbeheerder en wil je weten hoe je Spotify Family kunt uitnodigen? Dit is wat je moet doen:

 1. Klik rechtsboven op “Profiel” en vervolgens op “Account”.

  partage abonnement spotify methodologie

 2. Klik in het linkermenu op “Spotify Family”.

  partage abonnement spotify famille methodologie

 3. Klik op “Toevoegen aan gezinsabonnement”.

 4. Klik op “Uitnodigen voor Spotify Premium abonnement”.

 5. Kopieer de uitnodigingslink en stuur deze naar de leden die je wilt uitnodigen,

  Zorg ervoor dat je het postadres opgeeft dat je hebt opgegeven in je account

Heb je een abonnement en wil je weten hoe je Spotify Family kunt gebruiken?

 1. Klik op de uitnodigingslink die je hebt ontvangen
 2. Registreer je als je nog geen account hebt. Als je al een gratis exemplaar hebt, kun je die gebruiken om je aan te melden en al je afspeellijsten te bewaren.
 3. Bevestig je adres. Het moet hetzelfde zijn als die van de eigenaar.

Door je account te delen, kun je de kosten door 6 delen. Dit kost €2,99 per gebruiker en betekent een besparing van €90/jaar vergeleken met het individuele Premium-pakket.

Hoeveel kan ik besparen door mijn account te delen?

Stuur in

Ik heb een seizoenskaart en wil mijn beschikbare plaatsen aanbieden om geld te besparen.

Deelnemen

Ik wil graag een abonnement nemen tegen een lage prijs door lid te worden van een kostendelende groep.

Hoe kan ik de abonnementskosten delen met mijn mede-abonnees?

Spotify biedt niet aan om de kosten te delen tussen leden van het abonnement, maar je kunt de kosten eenvoudig delen door je aan te melden bij Sharesub. Door een paar details over het abonnement in te voeren, krijg je een link om te delen: met deze link kunnen je mede-abonnees hun betaalkaart invoeren en wordt er maandelijks een bedrag van je rekening afgeschreven. Laat je vrienden en familie tegen een kleine vergoeding meegenieten van dit Spotify-account door ze een Sharesub share link te sturen. Ze zullen dol op je zijn!

Mogelijke interacties tussen mede-abonnees

Het delen van Spotify Premium is ook een mogelijkheid om afspeellijsten te delen en mede-abonnees te volgen, nieuwe nummers te ontdekken en te voorkomen dat je in rondjes blijft draaien in je eigen afspeellijsten.

Hoe veilig is het om een Spotify-account te delen?

Het delen van accounts brengt geen veiligheidsrisico met zich mee, aangezien elke gebruiker zijn of haar eigen referenties heeft. Het bedrijf vraagt echter om het delen van een familieaccount te beperken tot het gezin en vraagt gebruikers om een gemeenschappelijk adres op te geven. Het is daarom noodzakelijk dat de persoon die het abonnement deelt, jou het adres geeft dat hij/zij heeft ingevoerd in de account.

Over Spotify

Spotify is een Zweeds bedrijf dat in 2006 werd opgericht en online muziekstreamingdiensten aanbiedt. Het ontwikkelt een website en applicaties voor smartphones, pc’s en Macs, die toegang geven tot de muziek van meer dan 100.000 artiesten. De service had in 2019 meer dan 100 miljoen gebruikers.

De Spotify-app en zijn sterke punten

Spotify muziek streamen is een service van hoge kwaliteit met een enorme muziekcatalogus. Het concurreert momenteel met Deezer en Apple Music. Net als Deezer bevat de muziekcatalogus van Spotify meer dan 40 miljoen nummers.
Een van de sterke punten van Spotify is de mogelijkheid om nieuwe ontdekkingen te doen: met dagelijkse mixen, afspeellijsten en gepersonaliseerde radiostations kun je de muziek van het dagelijks leven ontdekken en vernieuwen. Afhankelijk van onze voorkeuren geven aanbevelingsalgoritmen vaak advies.
Andere geweldige functies van deze muziekstreamingdienst zijn de mogelijkheid om artiesten te volgen zodat je op de hoogte wordt gebracht van aankomende concerten bij jou in de buurt, en de mogelijkheid om vrienden te volgen zodat je hun nieuwe hits kunt ontdekken. Omdat we allemaal wel een goede vriend hebben die van muziek houdt en wiens afspeellijsten we leuk vinden!