Da, povsem mogoče je deliti račun, saj storitev Disney+ ponuja 4 hkratne video tokove, kar omogoča hkratno predvajanje filmov na 4 napravah ali televizorjih. Svoj račun Disney+ lahko tako delite s tremi drugimi osebami.

Souporaba poteka s prenosom gesla, zato je pomembno, da izberete geslo, ki ga ne uporabljate nikjer drugje, in ga prenesete samo prek varne rešitve.

Kolikostane storitev Disney+ in kakšne posebne ponudbe so na voljo?

Disney+ ponuja enkratno naročnino za 11,99 EUR na mesec brez obveznosti.

Vendar pa lahko za storitev Disney+ plačate manj, če jo plačate neposredno za eno leto, kar vas bo stalo 119,90 EUR (namesto 143,88 EUR, če naročnino plačujete po mesecih).

Koliko lahko prihranim s skupnim računom?

Če si storitev delite, lahko prihranite veliko denarja. Če boste svoj račun delili s tremi drugimi osebami, boste v naročnino vključeni štirje, vsak od vas pa bo še vedno imel koristi od vira, namenjenega vam, kar vam bo prihranilo 108 EUR na leto!

Če ne veste, s kom bi delili, lahko na spletnem mestu Sharesub ponudite svoje sedeže ali poiščete sedeže na sezonskih vozovnicah drugih oseb, poleg tega pa so vaše transakcije varne.

Kako lahko stroške naročnine delim s soplačniki?

Program Disney+ ne omogoča delitve stroškov med člani načrta, lahko pa si jih preprosto razdelite tako, da se registrirate na portalu Sharesub. Z vnosom nekaj podatkov o naročnini lahko ustvarite oglas, delite naročnino in vsak mesec samodejno zbirate plačila. Zamisel o souporaba naročnine Disney+ naročnine ni le ekonomična, temveč tudi uporabniku prijazna, zaradi česar je dostop do obsežne knjižnice Disneyjevih vsebin dostopnejši in prijetnejši za vsakogar. S pridružitvijo skupnosti za skupno rabo lahko uporabniki uživajo v svojih najljubših serijah in filmih ter hkrati optimizirajo stroške.

Naj prijatelji in družina izkoristijo to priložnost za pridobitev računa Disney+ po zelo ugodni ceni, tako da jim pošljete povezavo za skupno rabo Sharesub! Všeč vam bo in vsak mesec prejmete do 6,75 €.

Na koliko zaslonih lahko uporabljam storitev Disney+ z enim računom?

S storitvijo Disney+ lahko štirje od vas hkrati gledajo različne programe.

Storitev še vedno omogoča konfiguracijo do 7 različnih profilov, vendar se po peti hkratni povezavi prvi priključeni profil izloči!

Na koncu boste lahko vse programe prenesli na do 10 različnih naprav za seanse brez povezave.

Kako deliti svoj račun

V nadaljevanju so opisani koraki, ki jih morate opraviti, da ustvarite različen profil za vsakega novega naročnika:

 • Prijavite se v račun Disney+
 • Na strani za izbiro profila boste na dnu našli gumb “Dodaj profil”.
 • Izberite avatar, ki je najbolj podoben novemu naročniku 🙂
 • Vnesite ime novega naročnika in kliknite “Shrani”.
 • Postopek ponovite tolikokrat, kolikor je potrebno, pri čemer vedno shranite največ 7 profilov.

Vse te možnosti niso dokončne; vi ali novi naročnik lahko te podatke kadar koli spremenite. Čeprav lahko celoten postopek opravi novi naročnik, vam svetujemo, da za to poskrbite kot lastnik računa, saj boste tako osebo spodbudili, da klikne na vaše ime in ne bo zmotila vašega profila.

Preprosto se izognitetveganjem, povezanim s so-naročništvom

Če upoštevate dve zlati pravili, ki zagotavljata, da bo souporaba računa Disney+ potekala kar se da gladko, ni varnostnih tveganj, povezanih s souporabo računa:

 • Uporabite geslo, namenjeno temu računu, ki se razlikuje od običajnega gesla.
 • Svoj račun lahko delite le z ljudmi, ki jim zaupate, ali prek platforme, ki varuje vaša plačila.

Tudi če imate dostop do svoje prijave, drug uporabnik ne bo mogel spremeniti e-poštnega naslova, povezanega z računom, ali spremeniti gesla, saj Disney+ za izvedbo teh dejanj zahteva kodo za potrditev, ki se pošlje na vaš e-poštni naslov.

Prednosti naročnine Disney +

Za to ceno storitev obljublja :

 • pretakanje v visoki ločljivosti,
 • neomejen dostop do vsebine,
 • brez oglaševanja
 • izvorne aplikacije na vseh napravah (Android, iPhone in iPad, Amazon Fire TV, AppleTV, Chromecast, igralne konzole itd.)

Svojo storitev nadgrajuje tudi Disney, ki je pred kratkim uvedel funkcijo GroupWatch. Kot pove že ime, lahko program z več osebami spremljate na daljavo. Tako lahko s prijatelji ali drago osebo na daljavo še naprej spremljate svoje najljubše serije. Delovanje je preprosto: kliknite gumb “GroupWatch” in pridobite povezavo za skupno rabo, ki bo vašim prijateljem omogočila, da se pridružijo seansi. Lepo, kajne?

Pogosto zastavljena vprašanja o naročninah Disney +

Ali lahko z naročnino Disney+ gledam filme in serije v drugih državah?

Katalog Disney+ se razlikuje glede na regijo. Če pa potujete v državo, kjer je na voljo storitev Disney+, lahko s svojim računom dostopate do programov, ki so na voljo na lokalni ravni.

Kako lahko spremenim jezik filmov v storitvi Disney+?

Če želite prilagoditi jezik vsebine Disney+, izberite program ali film, ki ga želite gledati, in spremenite jezik z menijem v zgornjem desnem kotu strani. Disney+ ponuja široko izbiro jezikov in podnapisov za številne svoje programe. Če želite spremeniti jezik uporabniškega vmesnika, v meniju kliknite “Modify Profile” in nato prilagodite jezik.

Kako lahko spremenim svojo starost v storitvi Disney+?

Če želite prilagoditi starost v storitvi Disney+, sledite tem navodilom:

 • Prijavite se v svoj profil Disney+.
 • Izberite “Račun” in nato “Podrobnosti o računu”.
 • Tu lahko prilagodite svojo starost.
 • Preden zapustite stran, shranite spremembe.

Na kratko o storitvi Disney+

Disney+ je platforma za vsebine SVOD, ki jo je družba Disney v Franciji uvedla 7. aprila 2020. S to storitvijo lahko poiščete celoten Disneyjev katalog z risankami iz vašega otroštva ter franšizami Pixar (Toy Story, Cars, Ratatouille itd.), Marvel (Iron Man, Avengers, Black Panther itd.), Star Wars in National Geographic.

Categorized in: