Лесно е да останете информирани, като споделите абонамент за Le Monde.

За мнозина Le Monde е референтен вестник!
Той е уникален с това, че обхваща широк спектър от актуални въпроси, като същевременно запазва известна неутралност в подхода си.
Тя разполага с особено добре заредена онлайн платформа, която, уви, може да изглежда скъпа, ако разполагате с ограничен бюджет.
В резултат на това се оказваме в отчаяна ситуация, в която, примамени от обещаваща връзка, се сблъскваме с това:

ограничение поради липса на абонамент

Защо абонирането все още е най-добрият вариант?

Проблемът със статия, която не можете да прочетете в цялост, е, че бързо ще потърсите информацията на друго място. Само че, когато го правите, не сте защитени от възможността да попаднете на непълни, погрешни или направо подвеждащи статии.

С повече от 500 журналисти, работещи в четирите краища на света, “Льо Монд” предоставя висококачествени общи новини с доказана сериозност и професионализъм. Абонирайки се за “Le Monde”, вие получавате надеждна информация за текущите събития и същевременно допринасяте за това редакционният екип на вестника да продължи да работи независимо.

Но цената на абонамента остава сравнително висока за едно скромно домакинство, така че може би си струва да се потърси междинно решение, което да е подходящо за всички.
Компромисът съществува и се нарича споделяне на абонамент! В тази статия ще ви покажем колко лесно и изгодно е да споделяте света.

светът се държи в две ръце

Вестник “Le Monde” предлага

Ако отидете на уебсайта на вестника, ще видите, че има три формули:

различни формули на вестник Le Monde

Проблемът с тези оферти е, че те са очевидно неизгодни за едно лице, тъй като не предлагат достъп до пълния набор от услуги.

Тематичните бюлетини и статиите, преведени на английски език, са достъпни само с пълния пакет от 14,99 евро на месец. 6-те цифрови специалитета се предоставят само съссемейния пакет, който е на цена от 19,99 евро на месец.

Ценно съдържание, но то не оправдава непременно такава ценова разлика.
Това, което прави разликата и което ще представлява особен интерес за нас, е броят на сметките, свързани с офертите.

Със семейната оферта можете да споделите The World с още трима души, което ви позволява да се наслаждавате на цялото съдържание, като разделите разходите на 4.
От 20 евро за семейния пакет ще платите само 5 евро, което е наполовина по-малко, отколкото ако бяхте се абонирали за основен пакет сами.

Това е печелившо решение, защото ще спестите значителни средства: 50 евро годишно, ако сте се задоволили с основната версия, и до 150 евро годишно, ако сте искали да се възползвате от всички услуги, предлагани в семейната версия.

Това е печеливша ситуация, тъй като вестникът ще успее да продаде най-качествената си формула, като се има предвид, че тя така или иначе е предназначена за 4 души, така че защо да се колебаете? Не чакайте повече, за да споделите Le Monde.

Споделяне на абонамента само с няколко кликвания

Споделянето на Le Monde е лесно: трябва само да се абонирате за вестника, като задължително изберете семейния пакет, който предлага пълната услуга за 4 сметки, и след това :

Time needed: 2 minutes

Как да споделите абонамента си за Le Monde

  1. Посетете уебсайта на Le Monde

    Влезте в профила си в горния десен ъгъл на сайта на пресата и кликнете върху “Сподели абонамента си”.

  2. Добавяне на акаунт

    В акаунтите, свързани с абонамента, щракнете върху “Добавяне на акаунт”.

  3. Покана

    Всичко, което трябва да направите, е да въведете данните за контакт на хората, с които искате да споделите абонамента си.

На този етап можете да изберете да споделите Le Monde с приятели или членове на семейството си, но вие оставате единственият длъжник и от вас зависи да се договорите с близките си, ако желаете да поделите разходите.

Тук се намесва платформата https://www.sharesub.com/fr, която ви позволява да осъществите директен контакт с други потребители, които се интересуват от същата оферта като вас.

С помощта на Sharesub можете: да поканите други потребители да се присъединят към вашия абонамент

търсене на други потребители, които вече търсят съабонати; или

Първото решение е безплатно и ви позволява да останете главен титуляр на сметката.
Всичко, което трябва да направите в замяна, е да платите предварително цената на семейния пакет и да се уверите, че сте актуализирали данните на всички свои съабонати на сайта на пресата.
Sharesub ще се погрижи да ви превежда своите такси всеки месец, безплатно и директно в сметката ви.
Второто решение е същото, с тази разлика, че съабонатът не трябва да прави нищо.
В замяна на това те плащат малка комисиона в допълнение към своя дял от пакета, който е включен в цената, показана в Sharesub.

Вестник “Le Monde

Le Monde е френски национален всекидневник, основан през 1944 г. от Юбер Бьов-Мери.

В края на войната, по инициатива на самия генерал Дьо Гол, се ражда идеята за създаване на престижен вестник, който да бъде витрина на френската преса в национален и дори в международен мащаб.
Всекидневник, който остава еталон за сериозност, професионализъм и независимост.

За тази независимост редакционният екип се бори повече от 50 години, както и през 2010 г., когато бе приета харта за етично и професионално поведение, ратифицирана от различните акционери.