Είναι εύκολο να παραμείνετε ενημερωμένοι με κοινή συνδρομή στη Le Monde.

Για πολλούς, η Le Monde θεωρείται εφημερίδα αναφοράς!
Είναι μοναδικό στο γεγονός ότι καλύπτει ένα ευρύ φάσμα επίκαιρων θεμάτων, διατηρώντας παράλληλα μια ορισμένη ουδετερότητα στην προσέγγισή του.
Διαθέτει μια ιδιαίτερα καλά εξοπλισμένη διαδικτυακή πλατφόρμα, η οποία, δυστυχώς, μπορεί να φαίνεται ακριβή αν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό.
Ως αποτέλεσμα, καταλήγουμε σε μια απελπιστική κατάσταση όπου, παρασυρόμενοι από έναν πολλά υποσχόμενο σύνδεσμο, ερχόμαστε αντιμέτωποι με αυτό:

περιορισμός λόγω έλλειψης συνδρομής

Γιατί η συνδρομή εξακολουθεί να είναι η καλύτερη επιλογή;

Το πρόβλημα με ένα άρθρο που δεν μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο είναι ότι γρήγορα τείνετε να αναζητήσετε τις πληροφορίες αλλού. Μόνο που με αυτόν τον τρόπο, δεν είστε απρόσβλητοι από το να συναντήσετε άρθρα που είναι ελλιπή, λανθασμένα ή εντελώς παραπλανητικά.

Με περισσότερους από 500 δημοσιογράφους που εργάζονται στις τέσσερις γωνιές του πλανήτη, η “Le Monde” προσφέρει υψηλής ποιότητας ειδήσεις γενικού περιεχομένου με αποδεδειγμένο ιστορικό σοβαρότητας και επαγγελματισμού. Με τη συνδρομή σας στη “Le Monde” μπορείτε να ενημερώνεστε αξιόπιστα για τα τρέχοντα γεγονότα, ενώ παράλληλα βοηθάτε να διασφαλιστεί ότι η συντακτική ομάδα της εφημερίδας μπορεί να συνεχίσει να εργάζεται ανεξάρτητα.

Ωστόσο, το κόστος της συνδρομής παραμένει σχετικά υψηλό για ένα μέτριο νοικοκυριό, οπότε ίσως αξίζει να αναζητήσετε μια ενδιάμεση λύση που να ταιριάζει σε όλους.
Ο συμβιβασμός υπάρχει, και ονομάζεται διαμοιρασμός συνδρομών! Σε αυτή τη δημοσίευση, θα σας δείξουμε πόσο απλό και κερδοφόρο είναι να μοιράζεστε τον κόσμο.

ο κόσμος που κρατιέται σε δύο χέρια

Η εφημερίδα “Le Monde” προσφέρει

Αν πάτε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας, θα δείτε ότι υπάρχουν τρεις τύποι:

διαφορετικές φόρμουλες της εφημερίδας Le Monde

Το πρόβλημα με αυτές τις προσφορές είναι ότι είναι σαφώς δυσμενείς για ένα μόνο άτομο, δεδομένου ότι δεν προσφέρουν πρόσβαση σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών.

Θεματικά ενημερωτικά δελτία και άρθρα μεταφρασμένα στα αγγλικά είναι διαθέσιμα μόνο με το πλήρες πακέτο των 14,99€/μήνα. Οι 6 ψηφιακές προσφορές παρέχονται μόνο με τοοικογενειακό πακέτο, το οποίο κοστίζει 19,99 €/μήνα.

Πολύτιμο περιεχόμενο, αλλά δεν δικαιολογεί απαραίτητα μια τέτοια διαφορά τιμής.
Αυτό που κάνει τη διαφορά, και αυτό που θα μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα, είναι ο αριθμός των λογαριασμών που συνδέονται με τις προσφορές.

Με την οικογενειακή προσφορά, μπορείτε να μοιραστείτε το The World με άλλα 3 άτομα, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε όλο το περιεχόμενο, ενώ το κόστος μοιράζεται δια 4.
Από το οικογενειακό πακέτο των 20 ευρώ, θα πληρώσετε μόνο 5 ευρώ, δηλαδή το ήμισυ της τιμής της συνδρομής σε ένα βασικό πακέτο για τον εαυτό σας.

Πρόκειται για μια λύση για όλους, διότι θα εξοικονομήσετε σημαντικά χρήματα: 50 ευρώ το χρόνο αν είχατε αρκεστεί στη βασική έκδοση και έως 150 ευρώ το χρόνο αν θέλατε να επωφεληθείτε από όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει η οικογενειακή έκδοση.

Είναι μια win-win κατάσταση, καθώς η εφημερίδα θα μπορέσει να πουλήσει το πιο ακριβό πακέτο της, γνωρίζοντας ότι είναι σχεδιασμένο για 4 άτομα ούτως ή άλλως, οπότε γιατί να διστάσει; Μην περιμένετε άλλο για να μοιραστείτε τη Le Monde.

Μοιραστείτε τη συνδρομή σας με λίγα μόνο κλικ

Είναι εύκολο να μοιραστείτε τη Le Monde: το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε συνδρομητής της εφη μερίδας, επιλέγοντας το οικογενειακό πακέτο, το οποίο προσφέρει πλήρη υπηρεσία για 4 λογαριασμούς, και στη συνέχεια :

Απαιτούμενος χρόνος 2 λεπτά

Πώς να μοιραστείτε τη συνδρομή σας στη Le Monde

  1. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Le Monde

    Αποκτήστε πρόσβαση στο λογαριασμό σας στην επάνω δεξιά πλευρά του ιστότοπου Τύπου και κάντε κλικ στο “Μοιραστείτε τη συνδρομή σας”.

  2. Προσθήκη λογαριασμού

    Στους λογαριασμούς που συνδέονται με τη συνδρομή, κάντε κλικ στην επιλογή “Προσθήκη λογαριασμού”.

  3. Πρόσκληση

    Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισάγετε τα στοιχεία επικοινωνίας των ατόμων με τα οποία θέλετε να μοιραστείτε τη συνδρομή σας.

Σε αυτό το στάδιο, μπορείτε να επιλέξετε να μοιραστείτε το Le Monde με φίλους ή μέλη της οικογένειας, αλλά παραμένετε ο μοναδικός οφειλέτης και εναπόκειται σε εσάς να κάνετε ρυθμίσεις με τους αγαπημένους σας εάν επιθυμείτε να μοιραστείτε το κόστος.

Σε αυτό το σημείο έρχεται στο παιχνίδι η πλατφόρμα https://www.sharesub.com/fr, καθώς σας επιτρέπει να έρθετε σε άμεση επαφή με άλλους χρήστες που ενδιαφέρονται για την ίδια προσφορά με εσάς.

Με τη χρήση του Sharesub μπορείτε: είτε να προσκαλέσετε άλλους χρήστες να συμμετάσχουν στη συνδρομή σας

να αναζητήσετε άλλους χρήστες που ήδη αναζητούν συν-συνδρομητές- ή

Η πρώτη λύση είναι δωρεάν και σας επιτρέπει να παραμείνετε ο κύριος κάτοχος του λογαριασμού.
Το μόνο που πρέπει να κάνετε σε αντάλλαγμα είναι να πληρώσετε εκ των προτέρων το κόστος του οικογενειακού πακέτου και να βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει τα στοιχεία όλων των συν-συνδρομητών σας στον ιστότοπο του Τύπου.
Η Sharesub θα φροντίσει να σας μεταφέρει τις αμοιβές της κάθε μήνα, δωρεάν και απευθείας στο λογαριασμό σας.
Η δεύτερη λύση είναι η ίδια, με τη διαφορά ότι ο συν-συνδρομητής δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα.
Σε αντάλλαγμα, πληρώνουν μια μικρή προμήθεια, επιπλέον του μεριδίου τους στο πακέτο, το οποίο περιλαμβάνεται στην τιμή που εμφανίζεται στο Sharesub.

Εφημερίδα “Le Monde

Η Le Monde είναι γαλλική καθημερινή εφημερίδα που ιδρύθηκε το 1944 από τον Hubert Beuve-Méry.

Στο τέλος του πολέμου, με την παρότρυνση του ίδιου του στρατηγού Ντε Γκωλ, γεννήθηκε η ιδέα της δημιουργίας μιας εφημερίδας κύρους που θα αποτελούσε βιτρίνα για τον γαλλικό Τύπο σε εθνική ή και διεθνή κλίμακα.
Μια καθημερινή εφημερίδα που παραμένει σημείο αναφοράς για τη σοβαρότητα, τον επαγγελματισμό και την ανεξαρτησία.

Αυτή η ανεξαρτησία είναι κάτι για το οποίο η συντακτική ομάδα παλεύει για πάνω από 50 χρόνια, όπως έγινε το 2010, όταν επικυρώθηκε από τους διάφορους μετόχους ένας χάρτης δεοντολογίας και επαγγελματικής συμπεριφοράς.