Mubi е услуга за стрийминг, която се отличава от много други. За разлика от по-традиционните услуги за стрийминг, като Netflix, Mubi прилага специализиран подход при създаването на своя каталог, като ви предлага ръчно подбрани филми от цял свят.


Ако Mubi е нов за вас, можем да ви обясним какво представлява и как можете да се възползвате от евтин абонамент за Mubi още сега.

Какво е Mubi?


Mubi е глобална платформа за стрийминг на филмови фенове. Тя се гордее, че е стрийминг услуга, куратор, издател и дистрибутор. Това е платформа “всичко в едно”.

През 2007 г. турски бизнесмен основава компанията Mubi, която всеки ден предлага нов филм. Услугата има и някои интересни функции за общността, като например собствена компания за производство и разпространение на филми, новини и филмови ревюта, както и седмична програма за разпространение на билети за кино чрез Mubi Go.

Филмовата библиотека на Mubi, която е достъпна в над 190 държави, предлага широк избор от филми, които не са достъпни в традиционните платформи. Колекцията му включва независими филми, филми от различни периоди, култови филми, филми от цял свят и артхаус филми от много страни и езици.
Функцията “Филм на деня”, която включва както най-нови, така и класически филми, е идеална за тези, които трудно избират какво да гледат.

Всеки филм за деня включва също трейлър, резюме, забавни въпроси за актьорите и екипа и коментар за значението на филма.

Освен това Mubi ви позволява да изтегляте филми, за да ги гледате офлайн, и е съвместима с почти всички устройства.

Списъкът с произведения, които да препоръчате в тази платформа, е безкраен и включва всички артхаус филми, създавани някога. Съществуват редица достъпни заглавия, които често са достъпни само в специализирани филмови колекции.

Всичко това се доставя до вратата ви чрез Mubi. Невероятно е, нали?

Как да се регистрирате в Mubi и да споделите абонамента си?


С помощта на най-модерната платформа за споделяне на цифрови услуги Sharesub можете законно, сигурно и справедливо да споделяте разходите за абонамента си за няколко сметки.
Всичко, което трябва да направите, за да споделите, е да дадете данните си за вход на приятелите и семейството си. Членове на семейството и приятели могат да се присъединят към абонамента ви за Mubi. Можете да създадете акаунт в Mubi, като посетите mubi.com или приложението Mubi за Apple или Android и следвате инструкциите.

Time needed: 3 minutes

Как да споделите профила си в Mubi?

  1. Посетете https://mubi.com/

    Изберете опцията “Вход” или “Регистрация”.

  2. Въведете данните си

    Въведете имейл адреса си и създайте сигурна парола.

  3. Годишно или месечно?

    Изберете вариант на членство – месечно или годишно.

  4. Въведете метода си на плащане

    Въведете данните за плащане.

  5. Насладете се на евтини Mubi

    Започнете да разглеждате прекрасното съдържание на Mubi!


Mubi изисква членство, за да стриймвате филми, но дори и без акаунт в Mubi можете да посетите уебсайта и да се насладите на уникални прегледи на живо. За съжаление тези безплатни прегледи не включват субтитри, функции за пауза или превъртане назад.

Колко екрана можете да използвате, за да гледате Mubi?

След като сте платили за услугата, можете да гледате Mubi едновременно на до две устройства и да се свържете с до пет устройства. Това означава, че винаги има два потока, които работят едновременно.

Всички смарт телевизори, включително Amazon Fire TV, Android TV, Apple TV, телевизори LG и Samsung, Roku, PlayStation 4 и Xbox, както и смартфони и мобилни устройства с Apple и Android, са съвместими с Mubi.

Продължителността на достъпа до видеоклиповете в Mubi е различна. Всеки филм, който напусне платформата в рамките на две седмици, винаги ще бъде маркиран, за да можете да го видите, преди да изтече времето!

В повечето случаи това зависи от вас! Mubi е идеален за любителите на филми и независими филми или за тези от вас, които трудно избират какво да гледат, но може би не е най-добрият избор, ако търсите големи холивудски блокбъстъри.

Categorized in: