Το Mubi είναι μια υπηρεσία streaming που ξεχωρίζει από πολλές άλλες. Σε αντίθεση με τις πιο παραδοσιακές υπηρεσίες streaming, όπως το Netflix, η Mubi ακολουθεί μια εξειδικευμένη προσέγγιση για τη δημιουργία του καταλόγου της, προσφέροντάς σας ταινίες επιλεγμένες από όλο τον κόσμο.


Αν το Mubi είναι καινούργιο για εσάς, μπορούμε να σας εξηγήσουμε τι είναι και πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από μια φθηνή συνδρομή στο Mubi αυτή τη στιγμή.

Τι είναι το Mubi;


Το Mubi είναι μια παγκόσμια πλατφόρμα streaming για τους λάτρεις των ταινιών. Είναι περήφανη που είναι υπηρεσία streaming, επιμελητής, εκδότης και διανομέας. Είναι μια πλατφόρμα “όλα σε ένα”.

Το 2007, ένας Τούρκος επιχειρηματίας ίδρυσε το Mubi, το οποίο προσφέρει μια νέα ταινία κάθε μέρα. Η υπηρεσία διαθέτει επίσης ορισμένα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά της κοινότητας, όπως η δική της εταιρεία παραγωγής και διανομής ταινιών, ειδήσεις και κριτικές ταινιών, καθώς και ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα διανομής εισιτηρίων κινηματογράφου μέσω του Mubi Go.

Η βιβλιοθήκη ταινιών του Mubi, η οποία είναι προσβάσιμη σε περισσότερες από 190 χώρες, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών που δεν είναι διαθέσιμες στις συμβατικές πλατφόρμες. Η συλλογή της περιλαμβάνει ανεξάρτητες ταινίες, ταινίες εποχής, καλτ ταινίες, ταινίες από όλο τον κόσμο και art house ταινίες από πολλές χώρες και γλώσσες.
Η λειτουργία “Ταινία της ημέρας”, η οποία περιλαμβάνει τόσο πρόσφατες ταινίες όσο και κλασικές, είναι ιδανική για όσους δυσκολεύονται να επιλέξουν τι θα παρακολουθήσουν.

Κάθε ταινία της ημέρας περιλαμβάνει επίσης τρέιλερ, σύνοψη, διασκεδαστικές ερωτήσεις σχετικά με το καστ και το συνεργείο και ένα σχόλιο για τη σημασία της ταινίας.

Επιπλέον, το Mubi σας επιτρέπει να κατεβάζετε ταινίες για να τις παρακολουθείτε εκτός σύνδεσης και είναι συμβατό με όλες σχεδόν τις συσκευές.

Ο κατάλογος των έργων που μπορείτε να προτείνετε σε αυτή την πλατφόρμα είναι ατελείωτος και περιλαμβάνει κάθε ταινία art house που έχει γυριστεί ποτέ. Υπάρχει ένας αριθμός προσιτών τίτλων που συχνά είναι διαθέσιμοι μόνο σε εξειδικευμένες συλλογές ταινιών.

Όλα παραδίδονται στην πόρτα σας μέσω του Mubi. Είναι απίστευτο, έτσι δεν είναι;

Πώς μπορείτε να εγγραφείτε στο Mubi και να μοιραστείτε τη συνδρομή σας;


Με τη βοήθεια της υπερσύγχρονης πλατφόρμας διαμοιρασμού ψηφιακών υπηρεσιών Sharesub, μπορείτε να μοιράζεστε νόμιμα, με ασφάλεια και δίκαια το κόστος της συνδρομής πολλαπλών λογαριασμών.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να το μοιραστείτε είναι να δώσετε τα στοιχεία σύνδεσής σας στους φίλους και την οικογένειά σας. Μέλη της οικογένειας και φίλοι μπορούν να ενταχθούν στη συνδρομή σας στο Mubi. Επισκεπτόμενοι το mubi.com ή την εφαρμογή Mubi Apple ή Android και ακολουθώντας τις οδηγίες, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Mubi.

Απαιτούμενος χρόνος 3 λεπτά

Πώς μοιράζεστε τον λογαριασμό σας Mubi;

  1. Επισκεφθείτε το https://mubi.com/

    Επιλέξτε την επιλογή “Σύνδεση” ή “Εγγραφή”.

  2. Εισάγετε τα στοιχεία σας

    Εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και δημιουργήστε έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης.

  3. Ετήσια ή μηνιαία;

    Επιλέξτε την επιλογή της συνδρομής σας – μηνιαία ή ετήσια.

  4. Εισάγετε τη μέθοδο πληρωμής σας

    Εισάγετε τα στοιχεία πληρωμής.

  5. Απολαύστε φτηνά Mubi

    Ξεκινήστε να βλέπετε το υπέροχο περιεχόμενο του Mubi!


Το Mubi απαιτεί συνδρομή για τη ροή ταινιών, αλλά ακόμη και χωρίς λογαριασμό Mubi μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του και να απολαύσετε μοναδικές ζωντανές προεπισκοπήσεις. Δυστυχώς, αυτές οι δωρεάν προεπισκοπήσεις δεν περιλαμβάνουν υπότιτλους, λειτουργίες παύσης ή επαναφοράς.

Πόσες οθόνες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε το Mubi;

Αφού πληρώσετε για την υπηρεσία, μπορείτε να παρακολουθείτε το Mubi ταυτόχρονα σε έως και δύο συσκευές και να συνδεθείτε σε έως και πέντε συσκευές. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πάντα δύο ροές που εκτελούνται ταυτόχρονα.

Όλες οι έξυπνες τηλεοράσεις, συμπεριλαμβανομένων των τηλεοράσεων Amazon Fire TV, Android TV, Apple TV, LG και Samsung, Roku, PlayStation 4 και Xbox, καθώς και τα smartphones και οι κινητές συσκευές Apple και Android, είναι συμβατές με το Mubi.

Το χρονικό διάστημα που τα βίντεο είναι προσβάσιμα στο Mubi ποικίλλει. Θα υπάρχει πάντα μια ετικέτα σε κάθε ταινία που φεύγει από την πλατφόρμα εντός δύο εβδομάδων, ώστε να μπορείτε να τη δείτε πριν τελειώσει ο χρόνος!

Τις περισσότερες φορές, εξαρτάται από εσάς! Το Mubi είναι ιδανικό για κινηματογραφόφιλους και οπαδούς ανεξάρτητων ταινιών ή για όσους από εσάς δυσκολεύεστε να επιλέξετε τι να παρακολουθήσετε, αλλά ίσως δεν είναι η καλύτερη επιλογή αν ψάχνετε για μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες του Χόλιγουντ.