Netflix-tilin jakaminen on hyvä tapa maksaa vähemmän, sillä Premium-tili mahdollistaa jopa 4 näytön samanaikaisen suoratoiston. Se tekee siis vain muutaman euron per henkilö kuukaudessa. Hyvä suunnitelma! Kerromme, miten se tehdään ja miten varmistetaan automaattinen korvaus maksajalle. Tämä opetusohjelma toimii täydellisesti vuonna 2023, joten älä epäröi.

Mise à jour : Découvrez le nouveau mode de partage Netflix à partir du 24 mai 2023

Netflix-palvelujen hinta

Saatavilla on neljä erilaista tilaustyyppiä.

 • Netflix mainoksilla: 5,99 €/kk, mainoksia ja heikentynyt laatu yhdellä ruudulla kerrallaan. Valitettavasti kaikki elokuvat ja sarjat eivät ole saatavilla tällä paketilla, joten emme suosittele sitä.
 • Netflix Essential: 10,99 €/kk, tarjoaa rajoittamattoman, sopimuksettoman ja mainoksettoman pääsyn videoihin. Voit kuitenkin käyttää vain yhtä näyttöä kerrallaan, etkä saa teräväpiirtoa.
  ⚠️ Netflix Essential -paketti on lakkautettu joulukuusta 2023 alkaen.
 • Netflix Standard: 13,49 €/kk, voit katsoa Netflixiä kahdelta näytöltä kerralla HD-tarkkuudella. Voit siis jakaa tilisi ystävien ja perheenjäsenten kanssa ja nauttia siitä. Jos kolme teistä haluaa katsoa sisältöä Netflixistä, yhdeltä teistä evätään pääsy alustalle.
 • Netflix Premium: 19,99 €/kk, saatavilla kaikille. Katso mitä haluat, neljältä näytöltä samanaikaisesti, ultra HD:ssa.

Kuinka monella laitteella voin käyttää tiliäni?

 • Netflix Essential tai mainosten kanssa: Sinun on tyydyttävä katsomaan videoita yksin.
 • Netflix Standard: 2 henkilöä voi katsoa suosikkielokuvia ja -sarjoja samaan aikaan.
 • Netflix Premium: Jopa neljä perheenjäsentä tai ystävää voi katsoa videoita samanaikaisesti.

Palvelu mahdollistaa edelleen enintään viiden eri profiilin määrittämisen, mutta viidennen samanaikaisen yhteyden muodostamisen jälkeen viimeksi yhteyttä muodostanut henkilö ei voi enää muodostaa yhteyttä.

Eikö sinulla ole vielä Netflix-tiliä? Liity tilauksiin jaettavaksi.

Netflix-tilin jakamisen määrittäminen :

Time needed: 2 minutes

Vaikka Netflixin käyttöehtojen mukaan tiliä ei saa jakaa kotitaloutesi ulkopuolisten henkilöiden kanssa, on teknisesti mahdollista tehdä Netflix-tilauksen jakaminen muissa osoitteissa sijaitsevien käyttäjien kanssa, koska sinulla on oikeus muodostaa yhteys tiliisi eri paikoista.

Jos haluat, että kukin käyttäjä voi käyttää tiliä henkilökohtaisemmin, yksinkertaisesti :

 1. Yhdistä Netflix-alustaan

  partage compte netflix

 2. Napsauta avatariasi oikeassa yläkulmassa.

 3. Napsauta “Muokkaa profiileja

 4. Jäljellä on enää profiilin luominen jokaiselle heistä.

Kun tämä vaihe on valmis, olet valmis aloittamaan! Tutustu koko luetteloon. Kaikki nämä valinnat eivät ole lopullisia, vaan sinä tai uusi tilaaja voi muuttaa näitä tietoja milloin tahansa. Vaikka uusi tilaaja voisi tehdä koko prosessin itse, suosittelemme, että otat sen vastuullesi tilin ylläpitäjänä, sillä tämä rohkaisee henkilöä klikkaamaan nimeään ja käyttämään omaa profiiliaan.

Lisäturvallisuuden vuoksi muista lisätä profiiliisi pääsykoodi, joka tekee siitä turvallisemman.

Kuinka paljon voin säästää jaetulla tilillä?

Jos jaat :

 • Kun yksi henkilö käyttää Standard-pakettia: teitä on kaksi, ja voitte silti nauttia suoratoistosta samanaikaisesti, jolloin säästät 71,94 euroa vuodessa.
 • Premium-paketissa on 3 henkilöä: olet 4 henkilöä ilman häiriöriskiä, ja säästät 143,91 € vuodessa.

Älä odota enää, vaan tarjoa tiliäsi Sharesubissa, tilausten jakosivustolla, ja vähennä kustannuksia.

Sharesub on alusta, jonka avulla voit jakaa kaikkien tilaustesi kustannukset ystäviesi, perheesi ja kollegojesi kanssa. Voit helposti syöttää kaikki tilisi käyttöliittymäämme ja lähettää kutsun yhteystiedoillesi tai löytää kanssatilaajia. Saat vihdoin rahasi takaisin joka kuukausi ilman muistutuksia!

Miten voin jakaa tilauksen kustannukset kanssatilaajieni kanssa?

Netflix ei tarjoa kustannusten jakamista suunnitelman jäsenten kesken, mutta voit yksinkertaisesti jakaa nämä kustannukset rekisteröitymällä Sharesubiin. Syöttämällä muutamia tietoja tilauksesta saat jakolinkin: tämän linkin avulla kanssatilaajasi voivat syöttää maksukorttinsa, jolloin kuukausittainen veloitus tehdään tilillesi.

Anna ystäviesi ja perheesi hyötyä tästä tilaisuudesta saada Netflix-tili erittäin edulliseen hintaan lähettämällä heille Sharesub-jakolinkin! Sinua tullaan ihailemaan.

Riskien ja ennaltaehkäisevien toimien jakaminen

Tilin jakamiseen ei liity tietoturvariskejä, jos noudatat näitä kahta kultaista sääntöä varmistaaksesi, että Netflix-tilin jakaminen sujuu mahdollisimman sujuvasti:

 • Käytä tälle tilille omaa salasanaa, joka poikkeaa tavallisesti käyttämästäsi salasanasta. Muut käyttäjät eivät saa pystyä muodostamaan yhteyttä muihin tileihisi!
 • Jaa tilisi luotettavien ihmisten kanssa turvallisessa ympäristössä.

Vaikka sinulla olisikin pääsy käyttäjätunnukseesi, toinen käyttäjä ei voi muuttaa tiliin liitettyä sähköpostiosoitetta, sillä Netflix vaatii tätä varten vahvistuskoodin, joka lähetetään sähköpostiosoitteeseesi. He voivat kuitenkin vaihtaa salasanansa ja päivittää pakettinsa esimerkiksi Standardista Premiumiin.

Jos näin tapahtuu, voit silti palauttaa tilisi, koska sähköpostiosoitetta ei voi muuttaa, minkä vuoksi suosittelemme, että jaat tilauksesi vain luotettavan henkilön kanssa.

Categorized in: