Spotify, že je na sporedu!

Spotify je res referenčna aplikacija za glasbo: katalog je ogromen, najdete lahko popolnoma vse (razen odličnega remiksa skladbeSay My name Cyrila Hahna), skratka, všeč nam je. Toda odkrito povedano, dovolj nam je lokalov, ki so vedno slabo izbrani in so za večerno druženje s prijatelji naravnost neobvladljivi. Zato smo se vprašali, kako lahko račun Premium pridobimo za manj denarja, in našo rešitev delimo z vami, ker smo tako prijazni!

Spotify Premium, Spotify Family, Spotify Duo … pregled vseh teh paketov

Spotify Free za 0 EUR na mesec je brezplačna storitev podjetja. Storitev lahko uporabljate brezplačno, vendar vas bo redno prekinjalo oglaševanje. Ne boste mogli izbrati vrstnega reda glasbe na seznamih predvajanja ali preskočiti vse glasbe, ki vam ni všeč.

Spotify Premium za 10,90 EUR na mesec je plačljiva različica storitve brez oglaševanja. Z njo lahko poslušate glasbo brez povezave in prosto izbirate glasbo, ki jo želite poslušati. Pooblašča samo enega uporabnika.

Storitev Spotify Duo, ki stane 14, 99 EUR na mesec, ponuja enake prednosti kot storitev Spotify Premium, vendar za dve osebi. Namenjen je parom, ki živijo pod isto streho.

Spotify Premium Family za 17,99 EUR na mesec ponuja enake storitve kot različica Premium, vendar si jih lahko razdeli šest uporabnikov, s čimer se cena na uporabnika zmanjša na 2,99 EUR. Dobro razmerje.

Ali lahko svojo naročnino na Spotify delim z drugimi?

Računa Spotify Duo in Family, zasnovana posebej za skupno rabo računov Spotify, ponujata rešitve, prilagojene različnim potrebam uporabnikov. S paketom Duo lahko povabite svojega partnerja ali sostanovalca, da se vam pridruži pri glasbenem druženju. Poleg tega družinski paket razširja možnost souporabe računa računa z možnostjo povabila do 5 dodatnih oseb, s čimer se ustvari prostor, v katerem lahko celotna družina skupaj odkriva in posluša glasbo.

Pošlji

Imam sezonsko vozovnico in bi rad ponudil svoje proste sedeže, da bi prihranil denar.

Sodelujte

Želim se naročiti po ugodni ceni, tako da se pridružim skupini za delitev stroškov.

V koliko napravah lahko uporabljate storitev Spotify Duo ali Family?

Pridružinski naročnini lahko vsak račun namesti storitev Spotify in jo uporablja v 5 napravah (tj. 6 uporabnikov x 5 naprav v družini), vendar je poslušanje naenkrat mogoče le v eni napravi na račun.

Za naročnino Duo velja enako načelo, vendar ste omejeni na dva računa (tj. 2 uporabnika x 5 naprav).

Kako lahko Spotify poslušam v dveh napravah hkrati?

Glasbe iz storitve Spotify ne morete predvajati v dveh napravah hkrati. Lahko pa se povežete s številom naprav če pa zaženete predvajanje v drugi napravi, se glasba v prvi napravi izklopi. Glasbo lahko torej pretakate le v eno napravo.

Kako lahko svoj račun Spotify Duo ali Family delim v skupno rabo?

Time needed: 5 minutes

Ste upravitelj naročnine in želite izvedeti, kako povabiti v storitev Spotify Family? Narediti morate naslednje:

 1. V zgornjem desnem kotu kliknite “Profil” in nato “Račun”.

  partage abonnement spotify methodologie

 2. V levem meniju kliknite “Spotify Family”.

  partage abonnement spotify famille methodologie

 3. Kliknite “Dodaj v družinsko naročnino”.

 4. Kliknite na “Povabilo na naročnino Spotify Premium”.

 5. Kopirajte povezavo z vabilom in jo pošljite članom, ki jih želite povabiti,

  Ne pozabite navesti poštnega naslova, ki ste ga navedli v svojem računu.

Ste gost, ki je naročen na storitev Spotify Family, in želite izvedeti, kako jo uporabljati?

 1. Kliknite na prejeto povezavo z vabilom
 2. Če nimate računa, se registrirajte. Če že imate brezplačno aplikacijo, se lahko z njo prijavite in shranite vse svoje sezname predvajanja.
 3. Potrdite svoj naslov. Biti mora enak kot lastnikov.

Z deljenjem računa lahko stroške delite s 6. Ta stane 2,99 EUR na uporabnika in pomeni prihranek 90 EUR na leto v primerjavi s posameznim paketom Premium.

Koliko lahko prihranim s souporabo računa?

Pošlji

Imam sezonsko vozovnico in bi rad ponudil svoje proste sedeže, da bi prihranil denar.

Sodelujte

Želim se naročiti po ugodni ceni, tako da se pridružim skupini za delitev stroškov.

Kako lahko stroške naročnine delim s soplačniki?

Spotify ne ponuja delitve stroškov med člani načrta, vendar lahko stroške preprosto razdelite tako, da se prijavite v program Sharesub. Ko vnesete nekaj podatkov o naročnini, se prikaže povezava za skupno rabo: s to povezavo bodo vaši soponudniki lahko vnesli svojo plačilno kartico in mesečna obremenitev bo nakazana na vaš račun. Prijateljem in družini za majhno plačilo omogočite uživanje v tem računu Spotify, tako da jim pošljete povezavo za skupno rabo Sharesub. Navdušeni bodo nad vami!

Možne interakcije med sozapisniki

Z deljenjem storitve Spotify Premium lahko delite tudi sezname predvajanja in sledite drugim naročnikom, odkrivate nove skladbe in se izogibate vrtenju v krogu na svojih seznamih predvajanja.

Kako varno je deliti račun Spotify?

Skupna raba računov ne predstavlja varnostnega tveganja, saj ima vsak uporabnik svoje poverilnice. Vendar pa podjetje zahteva, da se souporaba družinskega računa omeji na družino, od uporabnikov pa zahteva, da prijavijo skupni naslov. Zato vam mora oseba, ki deli naročnino, posredovati naslov, ki ga je vnesla v račun.

O storitvi Spotify

Spotify je švedsko podjetje, ustanovljeno leta 2006, ki ponuja spletne storitve pretakanja glasbe. Razvija spletno mesto in aplikacije za pametne telefone, osebne računalnike in računalnike Mac, ki omogočajo dostop do glasbe več kot 100.000 izvajalcev. Leta 2019 je imela storitev več kot 100 milijonov uporabnikov.

Aplikacija Spotify in njene prednosti

Storitev Spotify za pretakanje glasbe je visokokakovostna storitev z obsežnim katalogom glasbe. Trenutno tekmuje z družbama Deezer in Apple Music. Podobno kot Deezer tudi Spotifyjev glasbeni katalog vsebuje več kot 40 milijonov skladb.
Ena od prednosti storitve Spotify je, da ponuja nova odkritja: dnevne mešanice, seznami predvajanja in prilagojene radijske postaje vam omogočajo odkrivanje in obnavljanje glasbe iz vsakdanjega življenja. Glede na naše želje priporočilni algoritmi pogosto svetujejo.
Druge odlične funkcije te storitve pretakanja glasbe vključujejo možnost sledenja izvajalcem, da boste obveščeni o prihajajočih koncertih v vaši okolici, in možnost sledenja prijateljem, da boste lahko odkrili njihove nove uspešnice. Ker imamo vsi dobre prijatelje, ki obožujejo glasbo in katerih seznami predvajanja so nam všeč!

Categorized in: