Έχετε δανείσει τον κωδικό σύνδεσης και τον κωδικό πρόσβασής σας στο Netflix σε έναν φίλο σας, αλλά έχετε βαρεθεί να καταληστεύει τον λογαριασμό σας;
Η λύση: αφαιρέστε την πρόσβαση 😎 Είναι τόσο απλό!

Σας εξηγούμε πώς να το κάνετε και πώς μπορείτε να δανείζετε τους συνδέσμους σας και να κερδίζετε ταυτόχρονα χρήματα.

Πώς να αποσυνδεθείτε από το Netflix σε διάφορες συσκευές

Η αποσύνδεση από το Netflix είναι απλή, αλλά η διαδικασία μπορεί να διαφέρει ελαφρώς από συσκευή σε συσκευή. Είτε χρησιμοποιείτε μια έξυπνη τηλεόραση, μια συσκευή ψηφιακών μέσων όπως το Roku ή το Apple TV, είτε ακόμη και μια κονσόλα παιχνιδιών όπως το Xbox ή το PlayStation, το κλειδί βρίσκεται συχνά στο μενού ρυθμίσεων. Ας εξερευνήσουμε μαζί πώς να ξεπεράσουμε αυτές τις διαφορές και να εξασφαλίσουμε μια απροβλημάτιστη αποσύνδεση σε όλες τις συσκευές σας.

Πώς αποσυνδέετε μια συσκευή από το λογαριασμό Netflix;

Η αποσύνδεση μιας συγκεκριμένης συσκευ ής από το λογαριασμό Netflix είναι μια απλή και αποτελεσματική διαδικασία. Είτε θέλετε να αφαιρέσετε ένα παλιό τηλέφωνο, είτε ένα tablet που δεν χρησιμοποιείτε πλέον, είτε ακόμη και μια κονσόλα παιχνιδιών, η διαδικασία είναι απλή. Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

  1. Πρόσβαση στο λογαριασμό σας Netflix

    από ένα πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο, σε υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο. Αυτό είναι απαραίτητο επειδή ορισμένες επιλογές δεν είναι διαθέσιμες απευθείας από εφαρμογές κινητών τηλεφώνων ή συσκευές ροής.

  2. Μεταβείτε στην ενότητα ‘Λογαριασμός’.

    Θα το βρείτε στο επάνω δεξί μέρος της οθόνης, κάτω από το εικονίδιο του προφίλ σας. Κάντε κλικ σε αυτό.

  3. Επιλέξτε “Διαχείριση συσκευών

    Η επιλογή αυτή μπορεί επίσης να ονομάζεται ‘Πρόσφατη δραστηριότητα ροής ανά συσκευή’. Σας επιτρέπει να δείτε όλες τις συσκευές που έχουν χρησιμοποιηθεί για την πρόσβαση στο λογαριασμό σας στο Netflix.

  4. Βρείτε τη συσκευή που θέλετε να αποσυνδέσετε

    Θα δείτε μια λίστα με τα ονόματα των συσκευών, τις ημερομηνίες τελευταίας δραστηριότητας και, σε ορισμένες περιπτώσεις, την τοποθεσία.

  5. Επιλέξτε ‘Αποσύνδεση’.

    Αυτό μπορεί επίσης να υποδεικνύεται από την ένδειξη “Κατάργηση συσκευής”, ανάλογα με την έκδοση του περιβάλλοντος εργασίας χρήστη που χρησιμοποιείτε. Κάντε κλικ εδώ για να αποσυνδέσετε τη συσκευή από το λογαριασμό σας.

  6. Επιβεβαιώστε την επιλογή σας.

    Ενδέχεται να εμφανιστεί ένα μήνυμα που θα σας ζητά να επιβεβαιώσετε ότι αποσυνδέετε τη συσκευή. Αυτό είναι ένα μέτρο ασφαλείας για την αποφυγή τυχαίας αποσύνδεσης.

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, η επιλεγμένη συσκευή θα αποσυνδεθεί από το λογαριασμό σας στο Netflix. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να εισαγάγετε ξανά τα στοιχεία σύνδεσής σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Netflix από αυτή τη συσκευή. Αυτή είναι μια ασφαλής μέθοδος ελέγχου της πρόσβασης στο λογαριασμό σας, ειδικά εάν μια συσκευή χαθεί, πωληθεί ή χαριστεί.

Ένα σημείο που πρέπει να σημειωθεί: η αποσύνδεση ισχύει αμέσως, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστούν έως και 8 ώρες για την ενημέρωση της σχετικής συσκευής. Εάν η συσκευή εξακολουθεί να είναι συνδεδεμένη μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, δοκιμάστε να επανεκκινήσετε τη συσκευή ή να την επανασυνδέσετε και, στη συνέχεια, να την αποσυνδέσετε ξανά.

Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν μοιράζεστε το λογαριασμό σας με φίλους ή συγγενείς και θέλετε να διαχειρίζεστε ακριβώς ποιος έχει πρόσβαση στο Netflix και πότε. Αυτό βελτιώνει επίσης την ασφάλεια του λογαριασμού σας αποτρέποντας τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Διαγραφή ενός προφίλ Netflix στην τηλεόρασή σας

Η διαγραφή ενός προφίλ Netflix από την τηλεόρασή σας είναι ένα απλό αλλά απαραίτητο βήμα για την εξατομίκευση ή τον περιορισμό της πρόσβασης στο λογαριασμό σας. Ακούστε πώς λειτουργεί:

  1. Ενεργοποιήστε την τηλεόρασή σας και εκκινήστε την εφαρμογή Netflix.
  2. Επιλέξτε το εικονίδιο του προφίλ που θέλετε να διαγράψετε. Συχνά βρίσκεται στην επάνω δεξιά ή αριστερή γωνία της αρχικής οθόνης του Netflix.
  3. Μεταβείτε στο ‘Διαχείριση προφίλ’. Αυτή η επιλογή είναι ορατή κάτω από τα εικονίδια προφίλ ή κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας.
  4. Επιλέξτε το προφίλ που θέλετε να διαγράψετε. Εμφανίζεται ένα μενού επιλογών.
  5. Επιλέξτε ‘Διαγραφή προφίλ’. Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο επιβεβαίωσης.
  6. Επιβεβαιώστε την επιλογή σας. Το Netflix θα σας ρωτήσει αν είστε σίγουροι ότι θέλετε να διαγράψετε αυτό το προφίλ. Επιλέξτε “Ναι” ή “Διαγραφή” για επιβεβαίωση.

Θυμηθείτε, η διαγραφή ενός προφίλ σημαίνει ότι χάνετε όλες τις σχετικές προτιμήσεις και το ιστορικό προβολής. Εάν το προφίλ προορίζεται για ένα παιδί, αυτό θα μπορούσε να είναι μια ευκαιρία να αναπροσαρμόσετε τους γονικούς ελέγχους.

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε ποιος έχει πρόσβαση σε τι στο λογαριασμό Netflix μέσω της τηλεόρασής σας. Είναι γρήγορο, απλό και σας δίνει μεγαλύτερο έλεγχο της εμπειρίας σας στο Netflix.

Τι γίνεται αν δεν μπορείτε να αποσυνδεθείτε από το Netflix στο Android;

Το πρόβλημα αποσύνδεσης από το Netflix σε μια συσκευή Android μπορεί να είναι απογοητευτικό. Ευτυχώς, υπάρχουν σαφή βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να λύσετε αυτό το πρόβλημα.

Αρχικά, ελέγξτε το σύστημα ασφαλείας Widevine στη συσκευή σας. Το Widevine είναι ένα σύστημα διαχείρισης ψηφιακών δικαιωμάτων (DRM) που χρησιμοποιείται από το Netflix για τη ροή περιεχομένου σε ποιότητα HD. Οι συσκευές Android χρησιμοποιούν διαφορετικά επίπεδα πιστοποίησης Widevine και το επίπεδο L1 απαιτείται για ποιότητα βίντεο HD. Εάν η συσκευή σας έχει χαμηλότερο επίπεδο, αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει τη λειτουργία της εφαρμογής, συμπεριλαμβανομένης της αποσύνδεσης. Μπορείτε να ελέγξετε το επίπεδο Widevine της συσκευής σας στις Ρυθμίσεις ή κατεβάζοντας μια ειδική εφαρμογή από το Google Play Store.

Εάν το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται μετά τον έλεγχο Widevine, ακολουθούν ορισμένα πρόσθετα βήματα:

  • Κάντε επανεκκίνηση της συσκευής σας. Μπορεί να ακούγεται βασικό, αλλά η επανεκκίνηση της συσκευής σας Android μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα εφαρμογών, κλείνοντας διεργασίες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν το Netflix.
  • Καθαρίστε την προσωρινή μνήμη cache της εφαρμογής Netflix. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις της συσκευής σας, βρείτε την εφαρμογή Netflix στην ενότητα ‘Εφαρμογές’ ή ‘Διαχείριση εφαρμογών’ και, στη συνέχεια, επιλέξτε ‘Αποθήκευση’ και ‘Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης’. Αυτή η ενέργεια δεν διαγράφει τα δεδομένα σύνδεσης ή τις προτιμήσεις σας.
  • Επανεγκαταστήστε την εφαρμογή Netflix. Μερικές φορές, μια νέα επανεγκατάσταση της εφαρμογής μπορεί να λύσει επίμονα προβλήματα. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τα στοιχεία σύνδεσής σας πριν απεγκαταστήσετε την εφαρμογή.

Εάν το πρόβλημα αποσύνδεσης εξακολουθεί να υφίσταται και μετά από αυτές τις προσπάθειες, είναι καιρός να κάνετε το επόμενο βήμα: επικοινωνήστε με την υποστήριξη.

  • Επικοινωνήστε με την υποστήριξη του Netflix. Το Netflix διαθέτει ειδική ομάδα υποστήριξης που μπορεί να σας καθοδηγήσει σε λύσεις που αφορούν το πρόβλημά σας. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω του ιστότοπου του Netflix ή της εφαρμογής για κινητά.
  • Επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή της συσκευής σας. Αν το πρόβλημα φαίνεται να οφείλεται στη συσκευή σας και όχι στην εφαρμογή Netflix, μπορεί να βοηθήσει η επικοινωνία με τον κατασκευαστή. Μπορεί να προσφέρουν λύσεις ή ενημερώσεις ειδικά για το μοντέλο της συσκευής σας.

Ανακαλύψτε το Sharesub: μια νέα προσέγγιση στην κοινή χρήση συνδρομών

Το Sharesub είναι μια πλατφόρμα για τον διαμοιρασμό συνδρομών όπως του Netflix, με νόμιμο και ασφαλή τρόπο. Η ιδέα είναι να μπορέσουν οι χρήστες να μειώσουν τα έξοδά τους, μοιράζοντας το κόστος της συνδρομής. Στο Sharesub, μπορείτε να προτείνετε διαθέσιμες θέσεις στη συνδρομή σας ή να γίνετε μέλος σε μια Netflix για να αποκτήσετε πρόσβαση σε υπηρεσίες με έκπτωση. Η πλατφόρμα διασφαλίζει την ασφάλεια των ανταλλαγών, επιτρέποντας την ανταλλαγή χωρίς κίνδυνο. Πρόκειται για μια οικονομικά αποδοτική επιλογή για όσους επιθυμούν να μεγιστοποιήσουν τη χρήση των συνδρομών τους χωρίς να παραβιάζουν τους κανόνες χρήσης.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

1. Γιατί πρέπει να αποσυνδεθώ από το Netflix σε όλες τις συσκευές μου;

Η αποσύνδεση από όλες τις συσκευές σας μπορεί να είναι χρήσιμη για διάφορους λόγους, όπως για την ασφάλεια του λογαριασμού σας σε περίπτωση υποψίας μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης ή αν έχετε πουλήσει ή παραχωρήσει μια συσκευή με την οποία ήσασταν συνδεδεμένοι στο Netflix.

2. Θα χάσω το ιστορικό προβολής μου αν αποσυνδεθώ από όλες τις συσκευές μου;

Όχι, το ιστορικό προβολής σας αποθηκεύεται στο λογαριασμό σας στο Netflix, όχι στη συσκευή. Η αποσύνδεση από όλες τις συσκευές δεν θα επηρεάσει το ιστορικό προβολής σας.

3. Πόση ώρα χρειάζεται για να αποσυνδεθούν όλες οι συσκευές;

Η αποσύνδεση όλων των συσκευών είναι σχεδόν άμεση. Μόλις επιβεβαιώσετε την ενέργεια, όλες οι συσκευές θα αποσυνδεθούν από το λογαριασμό σας στο Netflix.

4. Τι κάνω αν αποσυνδεθώ κατά λάθος από όλες τις συσκευές μου;

Αν συμβεί αυτό, απλώς συνδεθείτε ξανά με τα διαπιστευτήριά σας σε κάθε συσκευή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στο λογαριασμό σας Netflix.

Categorized in: