Olet kuullut tilausten jakamisesta ystävien tai perheenjäsenten kanssa, ja olet luultavasti jo joutunut tekemään niin, mutta onko sinulla kokemusta tästä? epäilyksiä sen laillisuudesta? Seuraavassa on tietoja ja syitä siihen, miksi tilausten jakaminen on täysin laillista.

Yleiset käyttöehdot

Monien liittymäpalvelujen tarjoajat sisällyttävät sopimuksiinsa yleisiä käyttöehtoja, jotka sallivat liittymien jakamisen saman perheenjäsenten kesken tai jopa ystävien kanssa, ja yleensä ilman rajoituksia.

Yleensä tilausten jakaminen on sallittua, kunhan käyttö on kohtuullista eikä ylitä tiettyä samanaikaisten käyttäjien määrää. Sharesub auttaa sinua noudattamaan näitä rajoituksia käyttämällä malleja, joissa sallittujen paikkojen määrä on esitäytetty.

Yritykset ovat suunnitelleet nämä tilaukset siten, että useat ihmiset voivat käyttää niitä eri tileillä tai profiileilla: miksi siis jättäisit ne käyttämättä, kun maksat niistä?

Tilausten jakamista puoltava oikeuskäytäntö

On olemassa oikeudellisia ennakkotapauksia, jotka osoittavat, että tilausten jakamista ei pidetä laittomana. Tilausten jakamista pidetään usein oikeudenmukaisena käytäntönä, joka ei vaikuta tilausten tarjoajien kaupallisiin etuihin, sikäli kuin ne vastaavat niiden markkinoinnista.

Taloudelliset hyödyt ja kohtuulliset riskit

Yhteistilaukset voivat tarjota kuluttajille monia taloudellisia etuja. Jakamalla tilauksen voit pienentää kunkin osallistujan kustannuksia ja hyötyä samalla samasta palvelusta. Se on ihanteellinen ratkaisu perheille tai ryhmille, jotka haluavat säästää rahaa ja nauttia samalla laadukkaista palveluista.

Palvelu- tai mediakustantajille useiden käyttäjien jakamat tilaukset ovat merkittävä tulonlähde. Tutkimukset osoittavat, että vaikka jaetut tilaukset tarjoavat kustantajille pienemmän tuoton käyttäjää kohden, ne tuottavat lopulta enemmän tuloja, koska käyttäjät :

  • ovat uskollisempia ja pysyvät tilaajina pidempään.
  • tilaavat palvelun ja maksavat taloudellista tukea, vaikka he eivät olisi koskaan tilanneet, peruuttaneet tai välttämättä valinneet tätä palvelua.
  • Ovat markkinointivektori, koska joku, joka ei tunne palvelua ja joka löytää itsensä kolmansien osapuolten kutsumana, tekee siitä luultavasti tavan.

Ja lopuksi, jakamiseen liittyvät riskit ovat hyvin vähäiset tai olemattomat, jos olet valinnut yksilölliset salasanat, joita ei käytetä muihin tileihisi.

Tilausten jakaminen saattaa vaikuttaa kiistanalaiselta, mutta tosiasiat ja oikeuskäytäntö osoittavat selvästi, että se on laillinen käytäntö. Lisäksi tilausten jakaminen voi tarjota useita taloudellisia etuja kuluttajille, jotka haluavat säästää rahaa ja ovat samalla aidosti kiinnostuneita kustantajista, jotka ovat suunnitelleet tilaukset. Älä siis epäröi jakaa tilauksiasi ystävillesi ja perheellesi, jotta voit hyödyntää kaikki niiden tarjoamat edut!

Categorized in: