Екипът

Sharesub е стартъп в областта на финтех и икономиката на споделянето, основан от Жан-Бриз дьо Казенов, Жулиен Саломон и Бенджамин Родригес. С подкрепата на Джефри Матърн. Компанията разработва решения за групови плащания, за да даде възможност на възможно най-много хора да споделят периодичните си разходи като група.

Нашата мисия

Увеличаване на покупателната способност на потребителите и подобряване на достъпа им до медии и услуги чрез иновативни платежни решения.

Контекстът

Начинът, по който потребяваме, ни кара да имаме десетки абонаменти. За физически услуги: газ, електричество, Wi-Fi, споделяне на автомобили, кутии за вино или храна, както и за виртуални услуги: видео и аудио стрийминг, онлайн игри, софтуерни лицензи или цифрови вестници. Повечето от тях могат да бъдат споделени с пакетни предложения, разработени от издателите.

Услугата Sharesub

Sharesub улеснява абонатите да споделят тези периодични разходи. Вече не е необходимо да искате връщане на суми всеки месец или да поемате разходите сами: достатъчно е да опишете абонамента, за да получите връзка и да я изпратите на съабонатите си. Sharesub ще дебитира платежната им карта за договорената сума на датите на плащане на абонамента.