Het team

Sharesub is een fintech en sharing economy start-up opgericht door Jean-Brice de Cazenove, Julien Salomon en Benjamin Rodriguez. Met de steun van Geoffrey Mathern. Het bedrijf ontwikkelt oplossingen voor groepsbetalingen zodat zoveel mogelijk mensen hun terugkerende uitgaven als groep kunnen delen.

Onze missie

De koopkracht van consumenten vergroten en hun toegang tot media en diensten verbeteren via innovatieve betaaloplossingen.

De context

De manier waarop we consumeren leidt ertoe dat we tientallen abonnementen hebben. Voor fysieke diensten: gas, elektriciteit, wifi, autodelen, wijn- of voedseldozen; maar ook virtuele diensten: video- en audiostreaming, online games, softwarelicenties of digitale kranten. De meeste hiervan kunnen worden gedeeld, met door uitgevers bedachte package deals.

De Sharesub-service

Sharesub maakt het gemakkelijk voor abonnees om deze terugkerende kosten te delen. Het is niet langer nodig om elke maand geld terug te vragen of alleen voor de kosten op te draaien: je hoeft alleen maar het abonnement te beschrijven om een link te verkrijgen en deze naar je mede-abonnees te sturen. Sharesub zal hun betaalkaart debiteren voor het overeengekomen bedrag op de vervaldatum van het abonnement.