Holdet

Sharesub er en fintech- og deleøkonomisk startup, der er grundlagt af Jean-Brice de Cazenove, Julien Salomon og Benjamin Rodriguez. Med støtte fra Geoffrey Mathern. Virksomheden udvikler gruppebetalingsløsninger for at gøre det muligt for så mange mennesker som muligt at dele deres tilbagevendende udgifter som en gruppe.

Vores mission

Øge forbrugernes købekraft og forbedre deres adgang til medier og tjenester gennem innovative betalingsløsninger.

Konteksten

Den måde, vi forbruger på, får os til at have dusinvis af abonnementer. For fysiske tjenester: gas, elektricitet, wifi, delebiler, vin- eller madkasser; såvel som virtuelle tjenester: video- og lydstreaming, onlinespil, softwarelicenser eller digitale aviser. De fleste af disse kan deles med pakkeløsninger, der er udviklet af forlagene.

Sharesub-tjenesten

Sharesub gør det nemt for abonnenter at dele disse tilbagevendende omkostninger. Der er ikke længere nogen grund til at bede om tilbagebetaling hver måned eller stå alene med omkostningerne: Det eneste, du skal gøre, er at beskrive abonnementet for at få et link og sende det til dine medabonnenter. Sharesub debiterer deres betalingskort for det aftalte beløb på abonnementets forfaldsdatoer.