Joukkue

Sharesub on Jean-Brice de Cazenoven, Julien Salomonin ja Benjamin Rodriguezin perustama fintech- ja jakamistalouden startup-yritys. Geoffrey Mathernin tuella. Yritys kehittää ryhmämaksuratkaisuja, jotta mahdollisimman moni voisi jakaa toistuvat menonsa ryhmänä.

Tehtävämme

Lisätään kuluttajien ostovoimaa ja parannetaan heidän mahdollisuuksiaan käyttää mediaa ja palveluja innovatiivisten maksuratkaisujen avulla.

Asiayhteys

Tapa, jolla kulutamme, johtaa siihen, että meillä on kymmeniä tilauksia. Fyysiset palvelut: kaasu, sähkö, wlan, autojen yhteiskäyttö, viini- tai ruokalaatikot sekä virtuaaliset palvelut: video- ja audiosuoratoisto, verkkopelit, ohjelmistolisenssit tai digitaaliset sanomalehdet. Useimmat näistä voidaan jakaa, ja kustantajat ovat laatineet pakettisopimuksia.

Sharesub-palvelu

Sharesubin avulla tilaajien on helppo jakaa nämä toistuvat kustannukset. Enää ei tarvitse pyytää palautuksia joka kuukausi tai kantaa kustannuksia yksin: sinun tarvitsee vain kuvata tilausta saadaksesi linkin ja lähettää se kanssatilaajille. Sharesub veloittaa maksukortilta sovitun summan tilauksen eräpäivinä.