A csapat

A Sharesub egy fintech és sharing economy start-up vállalkozás, amelyet Jean-Brice de Cazenove, Julien Salomon és Benjamin Rodriguez alapított. Geoffrey Mathern támogatásával. A vállalat csoportos fizetési megoldásokat fejleszt, hogy minél több ember számára lehetővé tegye, hogy csoportosan osszák meg ismétlődő kiadásaikat.

Küldetésünk

Növelje a fogyasztók vásárlóerejét, és innovatív fizetési megoldások révén javítsa a médiához és a szolgáltatásokhoz való hozzáférésüket.

A kontextus

Fogyasztásunk módja több tucat előfizetést eredményez. Fizikai szolgáltatások: gáz, villany, wifi, autómegosztás, bor- vagy élelmiszerdobozok; valamint virtuális szolgáltatások: videó- és audióstreaming, online játékok, szoftverlicencek vagy digitális újságok. Ezek többsége megosztható, a kiadók által kidolgozott csomagajánlatokkal.

A Sharesub szolgáltatás

A Sharesub megkönnyíti az előfizetők számára, hogy megosszák ezeket az ismétlődő költségeket. Többé nem kell minden hónapban visszatérítést kérnie, vagy egyedül viselnie a költségeket: csak annyit kell tennie, hogy leírja az előfizetést, hogy kapjon egy linket, és elküldi azt a társ-előfizetőknek. A Sharesub az előfizetés esedékességének napján megterheli a fizetési kártyáját a megállapított összeggel.