Echipa

Sharesub este un start-up din domeniul fintech și al economiei de partajare fondat de Jean-Brice de Cazenove, Julien Salomon și Benjamin Rodriguez. Cu sprijinul lui Geoffrey Mathern. Compania dezvoltă soluții de plată în grup pentru a permite cât mai multor persoane să își împartă cheltuielile recurente în grup.

Misiunea noastră

Creșterea puterii de cumpărare a consumatorilor și îmbunătățirea accesului acestora la media și servicii prin soluții de plată inovatoare.

Contextul

Modul în care consumăm ne determină să avem zeci de abonamente. Pentru serviciile fizice: gaz, electricitate, wifi, car-sharing, cutii de vin sau de alimente, precum și pentru serviciile virtuale: streaming video și audio, jocuri online, licențe de software sau ziare digitale. Cele mai multe dintre acestea pot fi partajate, cu oferte de pachete concepute de editori.

Serviciul Sharesub

Sharesub facilitează împărțirea acestor costuri recurente între abonați. Nu mai este nevoie să cereți rambursări în fiecare lună sau să suportați singuri costurile: tot ce trebuie să faceți este să descrieți abonamentul pentru a obține un link și să îl trimiteți coabonaților dumneavoastră. Sharesub va debita de pe cardul de plată suma convenită la datele scadente ale abonamentului.