Ekipa

Sharesub je zagonsko podjetje na področju fintech in delitvene ekonomije, ki so ga ustanovili Jean-Brice de Cazenove, Julien Salomon in Benjamin Rodriguez. S podporo Geoffreyja Matherna. Podjetje razvija rešitve za skupinska plačila, da bi čim več ljudem omogočilo skupinsko delitev ponavljajočih se stroškov.

Naše poslanstvo

Z inovativnimi plačilnimi rešitvami povečajte kupno moč potrošnikov ter izboljšajte njihov dostop do medijev in storitev.

Kontekst

Zaradi načina potrošnje imamo na desetine naročnin. Za fizične storitve: plin, elektrika, brezžični internet, souporaba avtomobila, škatle za vino ali hrano, pa tudi za virtualne storitve: pretakanje videa in zvoka, spletne igre, licence za programsko opremo ali digitalne časopise. Večino od njih je mogoče deliti s paketi, ki jih pripravijo založniki.

Storitev Sharesub

Sharesub naročnikom omogoča, da si te ponavljajoče se stroške preprosto delijo. Ni vam več treba vsak mesec zahtevati povračila ali samim nositi stroškov: vse, kar morate storiti, je, da opišete naročnino, da pridobite povezavo in jo pošljete svojim soponudnikom. Družba Sharesub bo na datum zapadlosti naročnine bremenila njihovo plačilno kartico za dogovorjeni znesek.