Свържете се с нас

Имате нужда от помощ, за да разберете как работи? Имате ли въпроси относно абонамента си? Ще направим всичко възможно, за да се свържем с вас в рамките на 24 часа.

Разгледайте често задаваните въпроси, за да не се налага да чакате 😉

Поддръжка в реално време

Използвайте системата за съобщения в долния десен ъгъл на страницата, за да се свържете с член на екипа на Sharesub и да зададете всички въпроси, които имате.
Бързо и лесно е!

По организационни причини, предвид големия брой клиенти на платформата, ще бъдат обработвани само искания, подадени чрез бутона за оплаквания на страницата за абонамент или чрез пощенската кутия за поддръжка (достъпна в долния десен ъгъл на всички страници на сайта).

В краен случай можете да се свържете с нас на следния имейл, но трябва да разберете, че това не ни позволява да категоризираме заявката ви, като по този начин губим времето на екипа ни, и че следователно тя ще бъде разгледана с най-нисък приоритет.

Поради тази причина отново ще ви помолим да дадете приоритет на поддръжката чрез незабавни съобщения.

Правни известия

Ако желаете да съобщите за съдържание, което нарушава авторски права, или да предявите иск по DMCA, и само за тази цел, моля, свържете се със следния адрес:

⚠️ Моля, обърнете внимание: заявки, които не са свързани с тези теми, няма да бъдат получат отговор и няма да бъдат предадени на нашата служба за следпродажбено обслужване. За всички останали въпроси, моля, изпратете заявката си на страницата за чат за поддръжка.

Няма да бъде даден отговор, ако искането ви се отнася до абонаментите ви или до работата на платформата: за тях вижте опциите по-горе на тази страница.