Η ομάδα

Η Sharesub είναι μια νεοσύστατη επιχείρηση fintech και οικονομίας διαμοιρασμού που ιδρύθηκε από τους Jean-Brice de Cazenove, Julien Salomon και Benjamin Rodriguez. Με την υποστήριξη του Geoffrey Mathern. Η εταιρεία αναπτύσσει λύσεις ομαδικών πληρωμών για να μπορέσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να μοιραστούν τα επαναλαμβανόμενα έξοδά τους ως ομάδα.

Η αποστολή μας

Αύξηση της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών και βελτίωση της πρόσβασής τους σε μέσα ενημέρωσης και υπηρεσίες μέσω καινοτόμων λύσεων πληρωμών.

Το πλαίσιο

Ο τρόπος που καταναλώνουμε μας οδηγεί σε δεκάδες συνδρομές. Για φυσικές υπηρεσίες: φυσικό αέριο, ηλεκτρικό ρεύμα, wifi, car-sharing, κουτιά κρασιού ή τροφίμων, καθώς και για εικονικές υπηρεσίες: ροή βίντεο και ήχου, διαδικτυακά παιχνίδια, άδειες χρήσης λογισμικού ή ψηφιακές εφημερίδες. Τα περισσότερα από αυτά μπορούν να μοιραστούν, με πακέτα που σχεδιάζονται από τους εκδότες.

Η υπηρεσία Sharesub

Το Sharesub διευκολύνει τους συνδρομητές να μοιράζονται αυτά τα επαναλαμβανόμενα έξοδα. Δεν υπάρχει πλέον καμία ανάγκη να ζητάτε επιστροφές χρημάτων κάθε μήνα ή να επωμίζεστε μόνοι σας το κόστος: το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιγράψετε τη συνδρομή για να αποκτήσετε έναν σύνδεσμο και να τον στείλετε στους συν-συνδρομητές σας. Η Sharesub θα χρεώσει την κάρτα πληρωμής τους με το συμφωνημένο ποσό στις ημερομηνίες λήξης της συνδρομής.