Програма за защита на купувачите

В Sharesub искаме купувачите да могат да правят своите абонаменти сигурно: за всяка покупка системно имате защита на съабонати и ви гарантираме правилното функциониране или възстановяване.

Осигуряване на средства

Функционирането и спазването на абонамента ви е гарантирано: след като платежната ви карта бъде потвърдена, парите ви са на сигурно място в депозитна сметка до края на текущия месец. Парите ви ще бъдат предадени на собственика на абонамента едва след като абонаментният месец изтече без проблеми.

Сигурни обмени

След покупката получавате достъп до абонамента и информацията, предоставена от организатора. Ако това не е достатъчно или ако е необходима покана, можете да използвате защитена, модерирана система за съобщения, за да се свържете с организатора. Всички обмени в този чат дават възможност на нашия екип да извърши задълбочена проверка и да води запис.

Бързо и лесно изплащане

И накрая, имате възможност да подадете жалба, ако исканията ви към собственика не са били удовлетворени в рамките на 24 часа: нашият екип ще извърши проверки и ще отмени резервацията ви безплатно, ако е необходимо.


Можете да купувате спокойно. В съответствие с нашите правила и условия ще ви възстановим сумата, ако вашият :

  • не работи,
  • вече не работи и нямате отговор от собственика,
  • не съответства на описанието си

Просто кликнете върху “Оплаквания и възстановяване на суми” на страницата на абонамента в рамките на 48 часа от сключването на абонамента.

Предпазни мерки

Не купувайте идентични абонаменти, докато чакате отговор от собственика на абонамента: веднага след като направите поръчка, вие се ангажирате за текущия месец, ако абонаментът работи добре.

Бъдете внимателни, когато някой ви поиска или ви изпрати телефонен номер/електронна поща Тук ние гарантираме сигурността на вашия обмен, поради което ви съветваме да останете на таблото за съобщения, за да разговаряте и да използвате сигурното плащане Sharesub за вашите транзакции. Ако имате проблем с абонамента и обменът не е осъществен в защитения чат на Sharesub, няма да можем да активираме защитата на купувача, описана по-горе.

Вижте също нашите често задавани въпроси, които обхващат много други теми.